Ylänköhevoset

 • Keskustelualue
  Aiheet
  Viestit
  Uusin viesti
 • Ylänkö
  Alueeltaan korkeaa ja kumpuilevaa maastoa. Kasvillisuus saattaa olla jossain kohti vähän niukassa ja siellä on pienehköjä puskia, mutta tapaa sitä erittäin hyviä ruohoalueitakin jos jaksaa vain etsiä. Ruoho on löydettäessä yleensä maukasta ja ravitsevaa, mutta sen seasta saattaa löytää muitakin kasveja.
  26 Aiheet
  212 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja kujakettu Näytä uusin viesti
  30. Joulu 2015 15:14
 • Havumetsä
  Metsä on melko avaranpuoleista aluetta, joka on loistava ajanviettopaikka helppokulkuisen maaston sekä metsien hyvän kunnon vuoksi. Monet hevoset saattavat ottaa laukkakisoja keskellä havumetsiä pujotellen kuusien ja mäntyjen oksien väleistä, kerta tilaa sen verran löytyy, vaikka silmien täytyy silti olla auki, ettei pää kalahda puunrunkoon vauhdin hurmassa.
  13 Aiheet
  173 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Zarroc Näytä uusin viesti
  30. Joulu 2015 14:25
 • Lehtimetsä
  Kesäisin alue on erittäin lämpimän oloinen ja siellä viihtyy hyvin niin päivin kuin öinkin. Maasto on helppokulkuista ja alue saattaa olla erittäinkin harvaa joistain kohdista lehdistöä. Keskeltä metsää saattaa hyvällä tuurilla tai tietoisesti löytää pieniä aukioita, jotka ovat täynnä syötävää, vihreää heinää.
  26 Aiheet
  252 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja kujakettu Näytä uusin viesti
  30. Joulu 2015 16:17
 • Joki
  Joen leveys, syvyys ja virtauksen voimakkuus vaihtelevat suuresti juoksun eri kohdissa. Joissakin paikoissa joki virtaa matalana ja lempeänä, ja hiekkapohjaiset särkät soveltuvat mainiosti uimiseen. Paikoittain joen virtaus on kuitenkin vaarallisen voimakasta ja saattaa viedä varomattoman joenylittäjän mukanaan. Keväällä lumien sulettua joki saattaa paikoitellen tulvia.
  10 Aiheet
  67 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Zarroc Näytä uusin viesti
  10. Tammi 2016 15:18
 • Merenranta
  Rannan hiekka on hyvin hienojakoista ja pehmeää. Vesi on vilpoista, ja siinä on hyvä vilvoitella, mutta kannattaa varoa vedessä joskus seilailevia petoja tai voimakkaita virtauksia. Talvisin veden pinta on umpijäässä, eikä sitä saa murrettua kovin helposti.
  29 Aiheet
  232 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Zarroc Näytä uusin viesti
  26. Joulu 2015 14:46

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron