Laumattomien alue

 • Keskustelualue
  Aiheet
  Viestit
  Uusin viesti
 • Vuoristo
  Vuoristot ovat suhteellisen korkeita ja niitä pitkin menevät polut ovat melko leveitä, toisinaan taas kapeita, mutta suurimmassa osassa niistä on paljon irtokiviä, jotka saattavat satuttaa hevosten jalkoja tai liukastuttaa nämä. Vuorien rinteiltä saattaa löytää muutamia puita aina puoliväliin asti, muttei enää sen jälkeen, vaikka vuoriston vuoret eivät niin erityisen korkeita ole.
  7 Aiheet
  83 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja kujakettu Näytä uusin viesti
  26. Loka 2015 16:35
 • Hoero
  Tulivuorialue. Vuoren ympärillä ei ole hirveästi kasvillisuutta eikä mitään muitakaan eläimiä joitain yksittäisiä kulkureita lukuun ottamatta ja alueella vierailevia hevosia, joiden olisi syytä varoa tippumasta vuoren sisään. Hoeron kyljissä on monia luolia, pienempiä ja suurempia, joiden sisältö on ainakin toistaiseksi tutkimaton.
  10 Aiheet
  84 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Zarroc Näytä uusin viesti
  13. Joulu 2014 21:36
 • Lehtimetsä
  Kesäisin alue on erittäin lämpimän oloinen ja siellä viihtyy hyvin niin päivin kuin öinkin. Maasto on helppokulkuista ja alue saattaa olla erittäinkin harvaa joistain kohdista lehdistöä. Keskeltä metsää saattaa hyvällä tuurilla tai tietoisesti löytää pieniä aukioita, jotka ovat täynnä syötävää, vihreää heinää.
  9 Aiheet
  99 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Kuolemankello Näytä uusin viesti
  04. Tammi 2016 00:14
 • Suo
  Suon laitamilla on varsin turvallista seutua, havupuiden asuttamaa korpea, mutta mitä syvemmälle menee sitä petollisemmaksi käy maasto. Tukevalta näyttänyt sammalmätäs saattaa upottaa varomattoman kulkijan suonsilmäkkeeseen. Pimeällä suolla näkyy usein virvatulia.
  2 Aiheet
  23 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Mwjan Näytä uusin viesti
  09. Tammi 2014 16:24
 • Joki
  Joen leveys, syvyys ja virtauksen voimakkuus vaihtelevat suuresti juoksun eri kohdissa. Joissakin paikoissa joki virtaa matalana ja lempeänä, ja hiekkapohjaiset särkät soveltuvat mainiosti uimiseen. Paikoittain joen virtaus on kuitenkin vaarallisen voimakasta ja saattaa viedä varomattoman joenylittäjän mukanaan. Keväällä lumien sulettua joki saattaa paikoitellen tulvia.
  5 Aiheet
  45 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Vertaveli M Näytä uusin viesti
  07. Tammi 2015 22:07
 • Aavikkosiivu
  Kesäisin aavikolla on erittäin kuuma ja alueen ison koon takia sinne voi eksyä erittäinkin helposti. Aavikolta saattaa löytää helposti kaikenlaisia skorpioneja, kuka ties pari kameliakin saattaa joskus kävellä vastaan, mutta ne ovat todella harvassa tällä saarella. Talvisin aavikolle ei sada lunta, mutta alue viilenee jonkun verran. Suhteellisen kylmä siellä ei siltikään koskaan ole.
  3 Aiheet
  13 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Mwjan Näytä uusin viesti
  02. Helmi 2014 03:54
 • Merenranta
  Rannan hiekka on hyvin hienojakoista ja pehmeää. Vesi on vilpoista, ja siinä on hyvä vilvoitella, mutta kannattaa varoa vedessä joskus seilailevia petoja tai voimakkaita virtauksia. Talvisin veden pinta on umpijäässä, eikä sitä saa murrettua kovin helposti.
  16 Aiheet
  50 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Wohweli Näytä uusin viesti
  10. Helmi 2014 02:15

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron