Yhteismaa

 • Keskustelualue
  Aiheet
  Viestit
  Uusin viesti
 • Pohjoinen lampi
  Lammen ympärillä kasvaa puita ja pieniä pusikkoja. Vesi on kirkasta ja suhteellisen lämmintä meriveden viileyteen verrattuna, mutta hieman toista lampea kylmempää. Tämä lampi on aavistuksen syvempi kuin toinen, mutta siellä ei asu hevosille kovin vaarallisia eläimiä.
  29 Aiheet
  304 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Svonkey Näytä uusin viesti
  22. Helmi 2016 15:06
 • Sademetsä
  Sademetsien aluskasvillisuus on erittäin tiheähköä, jonka takia siellä on vaikeahko liikkua. Tiheä kasvillisuus kuitenkin takaa sen, että sieltä löytyy vaikka minkälaisia piilopaikkoja piiloutumista varten, jos jollakin on aivan hengenhätä. Piilopaikat ovat kuitenkin hevosille osaksi myös vaaraksi, sillä monenlaiset pedot pääsevät piiloutumaan niiden varjoon.
  39 Aiheet
  308 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Sargana Näytä uusin viesti
  31. Joulu 2015 05:51
 • Magic Drink
  "Aukiolla on muutamia hevosia keskusteluun syventyneenä. Osa itkee, osa nauraa, joku taitaa nukkuakin ja hei, ovatko ne kaikki edes elossa?"

  Momentumin sanoja lainataksemme - astu kaikin mokomin sisään ja ota itse selvää yhteismaan sademetsässä sijaitsevasta baarista.
  49 Aiheet
  507 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Kuolemankello Näytä uusin viesti
  06. Maalis 2016 20:19
 • Havumetsä
  Metsä on melko avaranpuoleista aluetta, joka on loistava ajanviettopaikka helppokulkuisen maaston sekä metsien hyvän kunnon vuoksi. Monet hevoset saattavat ottaa laukkakisoja keskellä havumetsiä pujotellen kuusien ja mäntyjen oksien väleistä, kerta tilaa sen verran löytyy, vaikka silmien täytyy silti olla auki, ettei pää kalahda puunrunkoon vauhdin hurmassa.
  50 Aiheet
  774 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Rosadum Näytä uusin viesti
  04. Tammi 2016 21:59
 • Suo
  Suon laitamilla on varsin turvallista seutua, havupuiden asuttamaa korpea, mutta mitä syvemmälle menee sitä petollisemmaksi käy maasto. Tukevalta näyttänyt sammalmätäs saattaa upottaa varomattoman kulkijan suonsilmäkkeeseen. Pimeällä suolla näkyy usein virvatulia.
  14 Aiheet
  130 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Siuri Näytä uusin viesti
  25. Helmi 2015 23:03
 • Joki
  Joen leveys, syvyys ja virtauksen voimakkuus vaihtelevat suuresti juoksun eri kohdissa. Joissakin paikoissa joki virtaa matalana ja lempeänä, ja hiekkapohjaiset särkät soveltuvat mainiosti uimiseen. Paikoittain joen virtaus on kuitenkin vaarallisen voimakasta ja saattaa viedä varomattoman joenylittäjän mukanaan. Keväällä lumien sulettua joki saattaa paikoitellen tulvia.
  24 Aiheet
  221 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Zarroc Näytä uusin viesti
  15. Maalis 2015 15:49

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron