Sivu 1/1

Caralia sulkee ovensa

ViestiLähetetty: 09. Maalis 2016 00:56
Kirjoittaja Siuri
Pitkän harkinnan jälkeen olemme Sigin kanssa päättäneet, että Caralian on vihdoin aika sulkea ovensa. Foorumiroolipelaamisen kulta-aika alkaa olla ohi, eivätkä hevoset vedä pelaajakuntaa puoleensa lähes ollenkaan. Uutta nousua on yritetty monta kertaa, mutta aina siinä loppujen lopuksi epäonnistuen: Caralian pitkään kituutettu kuolema on ollut ennalta-arvattavissa.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että pääsivustoa ja foorumia ei enää tulla päivittämään. Hahmoillaan saa pelata, eikä ketään olla poistamassa foorumilta. Uusia käyttäjiä ei kuitenkaan enää hyväksytä.

Haluamme myös korostaa, että Caraliaa ei tulla luovuttamaan eteenpäin. Sen aika on nyt oikeasti tullut.

Kiitos kaikille vanhoille pelaajille, jotka ovat pitäneet peliä näinkin pitkään pystyssä, ja kiitos myös uusille tulokkaille, jotka ovat tuoneet uutta elämää Caraliaan!

- Ylläpito

Re: Caralia sulkee ovensa

ViestiLähetetty: 09. Maalis 2016 01:03
Kirjoittaja Sigitius
Kaikki päättyy aikanaan. Lämmin kiitos monen monista vuosista kaikille Cara-lapsille, jotka ovat antaneet oman panoksensa roolipelimme elämälle. ♥

Re: Caralia sulkee ovensa

ViestiLähetetty: 09. Maalis 2016 01:33
Kirjoittaja kujakettu
Jaa. Just.
Täytyy rehellisesti myöntää että nyt hieman vituttaa. Eipä mulla tähän hätään muuta.

Re: Caralia sulkee ovensa

ViestiLähetetty: 09. Maalis 2016 07:09
Kirjoittaja Zarroc
Yllättäen kujakettua komppaan.

Mutta eipä sille mitään mahda, minä kiitän vuosista ja seurasta.

Re: Caralia sulkee ovensa

ViestiLähetetty: 09. Maalis 2016 13:15
Kirjoittaja Sasu
Kymmenen vuotta Caraliassa jäi sitten muutamalla kuukaudella vajaaksi. :'( No, paljon kiitoksia kaikille kaikesta. Hahmoja tulee ikävä, omia ja muiden.

Re: Caralia sulkee ovensa

ViestiLähetetty: 09. Maalis 2016 20:44
Kirjoittaja Kuolemankello
Ei. Ei. Pelkäsin että tää päivä tulee.

Kiitos tuhannesti kaikille ihanaisille peleistä ja seurasta ;_;

Re: Caralia sulkee ovensa

ViestiLähetetty: 11. Maalis 2016 22:01
Kirjoittaja Sigitius
Jos jollain on yhä intoa jatkaa Caraliassa olleiden hevosten tarinaa niin mikään ei estä teitä tekemästä omaa roolipeliä, joka sijoittuu jonnekin Caran saaren läheisyyteen, esim. lähemmäs ajelehtinut uusi saari. Hevosten siirtymää voi perustella Hoeron purkauksella, jota hevoset lähtivät laumoittain pakoon - tuolloin voisi olettaa etteivät he haluaisi enää palata entiseen kun epäsäännöllisesti purkautuva tulivuori tekee elämän vaaralliseksi ja läheisten ruumiit edellisen purkauksen seurauksena voivat olla sydäntäsärkevä näky.

Heitän tämän vain ideana ilmaan, mutta vanhoja caralialaisia olisi helppo saada liittymään moiseen nyt samalla kun he huomaavat tämän ikävämmän uutisen. Moisen mainostus sallittua. :)

Re: Caralia sulkee ovensa

ViestiLähetetty: 02. Touko 2016 04:16
Kirjoittaja Sheveck
Harmittaa vähän kun itse en ehtinyt edes yhtä ainutta hahmoa tekeen Caraliaan. Useampaa jo suunnittelin, mutta sitten elämä sai sellaisen käänteen etten ole päässyt käymään foorumilla sen jälkeen ja nyt kun olisin vihdoinkin taas valmis jatkamaan, viemään oikeasti sen ensimmäisen ja siitä eteenpäin useammankin hahmon eteenpäin ja tuomaan ne tänne niin kohtaankin tämän uutisen. :(

No, itse en ole roolipelien luoja, voin moderaattorina auttaa valvomisessa ja hahmohyväksynnässä jos joku tekee roolipelin, mutta sivujen teko ja ylläpitäminen ei ole mulle sopivaa hommaa niinpä sormet ristissä toivon, että joku saisi Sigin ideasta kipinän tehdä Caralian elämää jatkavan roolipelin jonnekin. :)

Re: Caralia sulkee ovensa

ViestiLähetetty: 12. Touko 2016 16:56
Kirjoittaja kujakettu
^ Meillä on Zarrocin kanssa ollut vähän puhetta "jatko-Caralialle" tässä viime aikoina. Ihan vaan tälleen ilmoituksena että toivoa ehkä vielä on. :Dd

Re: Caralia sulkee ovensa

ViestiLähetetty: 12. Touko 2016 17:11
Kirjoittaja Zarroc
Nimenomaan puhetta. Eipäs vielä innostuta, vaikka näenkin kuinka te jo sankoin joukoin hurraatte siellä.

Re: Caralia sulkee ovensa

ViestiLähetetty: 12. Touko 2016 17:28
Kirjoittaja kujakettu
Jepp, katotaan saadaanko me ropetuksen vanhat jäärät mitään puhetta enempää aikaiseksi :D