Plant your hope with good seeds [Laumakokous]

Sademetsien aluskasvillisuus on erittäin tiheähköä, jonka takia siellä on vaikeahko liikkua. Tiheä kasvillisuus kuitenkin takaa sen, että sieltä löytyy vaikka minkälaisia piilopaikkoja piiloutumista varten, jos jollakin on aivan hengenhätä. Piilopaikat ovat kuitenkin hevosille osaksi myös vaaraksi, sillä monenlaiset pedot pääsevät piiloutumaan niiden varjoon.

Plant your hope with good seeds [Laumakokous]

ViestiKirjoittaja Sasu » 28. Tammi 2014 20:37

[Metsäponien laumakokous! Aikaa tuoda hahmo peliin on viikko, eli 4.2. saakka, jonka jälkeen kokous käynnistyy.

Kokouksessa voidaan hoitaa myös virkaannimittämisiä, laumaanliittymisiä yms. tarpeen mukaan.]

Gamette

Ja taas, seison keskellä aukeaa, sen verran kaukana tasangon laidasta ettei kellastunut heinä ihan näy tänne saakka. Voisin kuvitella, että sieltä kantautuva tuuli tuo mukanaan talvista tuoksua, mutta ilmassa edelleen jossain määrin leijuva tuhka onnistuu peittämään sen alleen. En tiedä, onko saaren toisen puolen tilanne jo parantunut, mutta tuhkapilvi saapui tänne länteen vasta jonkin aikaa Hoeron purkauksen jälkeen, joten sen väistyminenkin kestää varmasti kauemmin. Sademetsän runsaat sateet ovat ainakin taanneet sen, että iso osa tuhkasta ja noesta tuntuu päätyneen taivaalta meidän kiusaksemme tänne maan pinnalle, mutta toisaalta, runsaat sateet tarkoittavat myös, että joet ja purot virtaavat nopeasti. Kun viimeinenkin noki lakkaa leijumasta ilmassa, se varmaan huuhtoutuu nopeasti pois myös muualta.

Laumattomien tilanne ei ole yhtä onnellinen - heidän alueensa ei taida enää olla kovinkaan elinkelpoinen. Silti emme saisi periaatteessa päästää heitä rajojen ylitse, kuten emme oikeastaan aavikkohevosia tai tasankolaisiakaan, vaikka heidän alueensa varmasti kärsivät eniten heti laumattomien jälkeen. Turha meidän on täällä saaren toisella puolella valittaa pienestä yskästä, kun tasanko ja aavikko saattavat hyvinkin olla kauttaaltaan mustan saastan peitossa...

Mutta ehkä Hoero pysyy taas tulevaisuudessa hiljaa, ja tautiepidemiaankin on löydetty parannus. Asiat voisivat olla huonommin. Kerrankin minulla on jotain hyvääkin kerrottavaa, jahka laumalaiset vain saapuisivat paikalle. Uskoisin, että viestinviejät ovat ehtineet jo tavoittaa ison osan heistä, ja sana on varmasti kulkenut muitakin reittejä pitkin.
Since 07.09.2006
~ Gamette .:. Ciervo .:. Oscura Freccia .:. Megami .:. Orion ~
Avan piirroksesta kiitos Mwjanille, muokkauksesta kiitos Nipsulle!
Avatar
Sasu
Caralian covis
 
Viestit: 774
Liittynyt: 21. Maalis 2010 22:48

Re: Plant your hope with good seeds [Laumakokous]

ViestiKirjoittaja Zarroc » 28. Tammi 2014 21:08

KHIMAIRA

Helvetin kokous ja kaikki mahdolliset. Miksi tällaisia piti järjestää? Kuka ihme jaksoi jatkuvaa pönötystä paikallaan?
Ärisin yksinäni puskassa, rämpiessäni kohti sitä tiettyä sademetsän aukeaa. Miksi ihmeessä sademetsässä? Miksei havumetsässä? Lehtimetsässä? Jossain metsässä, missä ei ollut näin lämmintä, kosteaa ja inhottavaa.
Mutta totta kai siinä ainoassa korpitaipaleessa, jossa puunrungotkin tuntuivat liikkuvan yksinään ja juuret yrittivät kampata kaikki ohikävelijät, anakondista nyt puhumattakaan.

Samassa tupsahdinkin aukealle ja jouduin vetämään korvani pois luimusta. Muita siellä ei ollutkaan kuin Gamette, mutta jotenkin kummassa hän ei onnistunut näyttämään edes eksyneelle. Korviani jälleen hieman luimistellen lähdin astelemaan tammaa kohden, sopivan mittaiselle etäisyydelle seisahtuen. Olisin sen aikaa tuolla sivummalla, kun kokouksen syy selviäisi ja häipyisin sitten mahdollisimman nopeasti jonnekin kauas.
"Hei", urahdin, mutta yritin pitää äkäisen sävyn pois äänestäni. Ryhdistäydyin normaaliin asentooni, vaikka lihakset olivat kireät ja korvat taistelivat toistensa kanssa, pyörähdellen levottomasti edestakaisin.

"Rajat ovat olleet rauhalliset." Koin vielä hyväksi todeta, jos toisella olisi vaikka urputtamista siitä, etten ihan aina ollut ollut paikalla. Tosin, jos hänellä ei ollut silmiä joka kuusessa ja koivussa, hän ei millään voisi tietää, milloin kävin muualla ja jätin omat rajani muiden huollettavaksi.
Totta puhuen, sitä ei kyllä tapahtunut edes kovin usein, olin pitäytynyt omalla puolellani tehokkaasti heti sairaudesta kuultuani. Rentoutin suupieliäni, ennen kuin ne kerkesivät venähtää irvistykseen, katseeni jälleen Gametteen keskittäen.

Olin niin tahattoman vihainen ja levoton tänään, en oikein tiennyt mikä minua vaivasi. Tämä pimeys vain ahdisti päivä päivältä enemmän, vaikka nyt ei ollutkaan pimeää.
Zarroc liittyi Caralian riveihin lokakuussa 2009.

Aktiivipalveluksessa parantajista murhaajiin:
» Afgeleopen Zoe "Aggressiivinen"
» Kotka "Tyyni"
» Khimaira "Epäuskoinen"
» Rijm "Surullinen"
» Zeraw "Katkera"
» Ragenan "Epäileväinen"
» Murhaaja "Välinpitämätön"
» Hefaistion "Ahdistunut"
» Replica "Epävarma"
» Winchester "Neutraali"
» Cherisa - Arkkienkeli "Psykoottinen"
» Добыто "Nöyrä"
» Ra'zac Avrae "Hyväuskoinen"
» Ijzer "Nuori"
» Routakyyhky "Jäyhä"
» Vidar "Murehtiva"

Elämä on tulta
En jaksa enää juosta
Hakekaa minut pois täältä
Tehkää päivistäni arvokkaita

Rivinoteeraukset.
Galleria.
Korppi.
Avatar
Zarroc
Jokapaikanhöylä
 
Viestit: 3667
Liittynyt: 02. Heinä 2010 12:17
Paikkakunta: Kuopio

Re: Plant your hope with good seeds [Laumakokous]

ViestiKirjoittaja Siuri » 29. Tammi 2014 10:38

Vonder

En ihan täysin ymmärrä, miksi me kokoonnumme jälleen, mutta kai siihen hyvä syy on. Edellisestä kokouksesta tuntuu olevan vain muuamia kuukausia, mutta kyllä se taisi viime lumien aikaan olla.
Sademetsässä ei onneksi ollut lunta. En erityisemmin välitä kylmästä ja lumesta, olenhan kuitenkin aavikoilta lähtöisin.

Minusta tuntuu, että elämäni on ollut viime aikoina todella mitäänsanomatonta. Mitään ei ole tapahtunut, en ole törmännyt mielenkiintoisiin hevosiin, ei oikeastaan mitään. Ehkä minunkin on aika hiljalleen laajentaa reviiriäni ja lähteä sitten vaikka kiertämään saarta. Tuntuu vaan niin typerältä seistä yhdessä paikassa tekemättä mitään.
Pian saavun aukiolle, jonne minut oltiin neuvottu. Gamette seisoo aukiolla ja hänen lisäkseen koko paikassa on yksi hevonen. Yksi. No enhän minä nyt sentään kehtaa tuonne mennä,
Toisaalta, jos Gamette ehtikin jo huomata minut, niin typerää se olisi jäädä tänne seisoskelemaan.

Kävelen rauhallisesti aukiolla ja nostan pienen hymyn kasvoilleni. Se toinen hevonen jutteli johtajatarelle, joten minä nyökkäsin vain tervehdyksen ja jäin seisoskelemaan sivummalle. Missä kaikki oikeasti olivat?
Sachin pelinurkka ~ Aikajana ~ Seuranhaku ~ DA
Sachi köpötellyt mukana 06.03.'10 ->

o. Falcon - Ylänköhevonen
o. Lawless - Lumihevonen
t. Loska - Lumihevosten johtajatar
t. Titania - Tasankohevonen
t. Nessa - Vuoristoponi
o. Tuisku - Lumihevonen
o. Arthur - Vuoristoponi
t. Meg - Tasankohevonen
o. Lucas - Ylänköhevonen
t. Sinna - Metsäponi


» Matkalla kulkeneet: Adolf, César, Luna, Thalassa, Kashmir, Halla, Zephyr, Roll, Vonder & Darius
Avatar
Siuri
Admin
 
Viestit: 3039
Liittynyt: 20. Huhti 2010 17:01
Paikkakunta: Tampere

Re: Plant your hope with good seeds [Laumakokous]

ViestiKirjoittaja Mwjan » 31. Tammi 2014 16:45

Mästare

Mustalla peitetyt, hieman valkealla valellut jalat tömisivät vasten pehmeää maata melko nopeasti. Hän oli kuullut jonkun kautta että laumakokous pidettäisiin. Mästare oli leimannut itsensä metsäponeihin mutta tarvitsi varmistusta liittymiseensä lauman johtajalta, jonka tulisi ihan kohta tapaamaan.
Aika lensi siivillä ja pian tamma huomasi astelevansa suurelle aukiolle, mihin oli kerääntynyt muutama hevonen ennen häntä. Sen kasvoilla oli uupunut, ehkä hieman järkyttynyt ilme mitä hän yritti peitellä. Omalla tavallaan vaikka Hoeron purkaus ei ollut järkyttänyt, niin järkytti silti. Sitä oli niin vaikea sisäistää. Mutta olematta epäkohtelijas, Mästaren katse kiersi kaikissa tervehtien eikä hän tiennyt kuka oli lauman johtaja.

"Hei kaikki", hän sanoi lempeällä äänensävyllä peittäen kiivaan hengityksen. Hän piti hieman etäisyyttä toisiin, jos he eivät halunneetkaan seistä kovin lähellä. Mästaren korvat olivat höröllä valmiina odottamaan tätä hänelle täysin uutta tapahtumaa. Hän ei ollut tämän koko saarellaoloajan liittynyt laumaan, mutta uskoi kuuluvansa tähän.

(Mästare haluaisi parantajan paikkaa ja hyväksymistä laumaan pelin päätteeksi)
Mwjan
 

Re: Plant your hope with good seeds [Laumakokous]

ViestiKirjoittaja Wohweli » 01. Helmi 2014 23:09

Rebelles Filia Regis Sonya

Arabi ei ollut itsekään varma miten tämä vieras ruunikko ori oli saanut hänet matkaansa kohden metsäponien kokousta. Sonya seurasi kuitenkin nöyrästi, kuunteli toisen taukoamatonta puhetta ja yritti nyökytellä ja pudistella päätään puheenaiheisiin sopivasti, ne kun tuntuivat herralla vaihtuvan aivan lennosta. Sonya ei enää edes yrittänyt kuunnella orin puhetta vaan antoi kaiken sujahtaa ohi korviensa. Mustanruunikko keskittyi sensijaan sademetsän maisemiin, rehevää kasvillisuutta oli joka puolella, lisäksi ilmasto oli oikein miellyttävä, ei ollenkaan kylmä vaan turvallisen lämmin.
Orin ilmoittaessa lopulta, että kokoukset pidettiin ihan parin metrin päässä päätti Sonya valmistautua jo henkisesti. Hän oli suht vieras laumaanliittymis jutuissa, viimeksi hänet oli vain pakotettu seuraamaan. Caraliassa homma taisi kuitenkin toimia eritavalla ja hyvä niin.

Ruunikko ori seisahtui ja kertoi nyt etsivänsä perheensä, kehotti Sonyaa olemaan hermoilematta. Piirtokasvo tyytyi vain nyökkämään pienesti päätään sydämen jyskyttäessä todella mahtavalla tahdilla. Tamma ei ollut edes varma mitä pelkäsi. Ehkä kaikkein eniten sitä ettei kelpaisi laumaan tai johtajatar Gamette oli ilkeä. Ilkeyttä oli kuitenkin vaikea enää itse edes uskoa orin hanakan vakuuttelun päätteeksi.
Lasinkiiltävä tamma otti rohkeasti askeleita hevosjoukkoa kohden. Tuttuja ei näkynyt mailla eikä halmeilla mikä teki Sonyan olon entistä orvommaksi.

(Sonya laumaan halajaisi ~)
Wohweli
 

Re: Plant your hope with good seeds [Laumakokous]

ViestiKirjoittaja Sasu » 04. Helmi 2014 15:49

Gamette

Ensimmäisenä paikalle saapuu Khimaira, jonka tervehdykseen vastaan hymyillen.
"Se on ilo kuulla", tuumaan ruunikon toteamukseen rajoista. Yhtään ylimääräistä rajakahakkaa en tähän hätään kaipaisikaan. Oikeastaan minua vähän yllättää, ettei epäjärjestys ole saavuttanut meidän rajojamme, mutta ehkä suurin osa kaaoksesta keskittyy saaren itäpuolelle. Onneksi asiat taitavat vihdoin olla kääntymässä parempaan päin.

Seuraavana saapuu nuori harmaankirjava ori, mikä hänen nimensä taas olikaan? Hänkin on kasvanut sitten laumaanliittymisen. Pikkuhiljaa myös muita alkaa astella paikalle. Tervehdin jokaista tulijaa, joko nyökkäyksellä tai lyhyesti ääneen. Myös Orion saapuu paikalle jossain välissä, mutta ei tule luokseni vaan jää seisomaan muiden hevosten joukkoon. Katsahdan häntä kysyvästi, mutta poika on kuin ei huomaisikaan. Pikkuhiljaa alkaa vaikuttaa siltä, että lauma olisi koossa. Minulla on epämiellyttävä tunne, että tautiepidemia olisi saattanut hieman harventaa laumamme rivejä, mutta yritän työntää sen pois mielestäni. Joitakin tuttuja kasvoja puuttuu, mutta toisaalta vastapainona joukossa on myös sellaisia hevosia, joita en muista ennen nähneeni. Viestinviejäämme Délleä ei näy, mutta sovinkin tapaavani hänet myöhemmin. Ehkä voisimme siis aloittaa - ensimmäiset saapujat ovat varmaan jo kärsimättömiä.

Heitän päätäni ylöspäin ja hirnahdan kuuluvasti kiinnittääkseni laumalaisten huomion.
"Tervetuloa jälleen metsäponien laumakokoukseen", toivotan ihan aluksi. "Minä olen metsäponien johtajatar Gamette, minkä monet varmaan jo tiesivätkin. Olen kutsunut teidät koolle kertoakseni saaren tilanteesta."
Annan katseeni kiertää nopeasti joukossa - ainakin suurin osa vaikuttaa kuuntelevan tarkkaavaisesti.
"Ensinnäkin - helpotuksekseni voin ilmoittaa, että saarella riehuneeseen epidemiaan on löydetty parantava lääke! Jos jollain teistä on vielä tartunta, tai jos tiedätte jonkun yhä olevan sairas, parantavaa rohtoa on mahdollista saada yhteismaalla sijaitsevasta Magic Drinkistä. Sen pitäisi pystyä nujertamaan tauti täysin", kerron laumalle. Vaihteeksi jotain hyvää kerrottavaa.

"Nyt, kun epidemiaan on löydetty parannuskeino, myös yhteismaa on voitu jälleen avata. Laumarajat pysyvät silti edelleen kiinni", painotan. "Rajojen vartioiminen on oikeastaan varsin ajankohtaista. Keltään ei varmasti ole jäänyt huomaamatta, että Hoero on pitkän hiljaisuuden jälkeen purkautunut. Onneksemme olemme olleet täällä saaren länsipuolella kohtalaisen turvassa, mutta laumattomien alue ei kuulemani mukaan ole tällä hetkellä asuinkelpoinen. Myös tasankohevosten ja aavikkohevosten alueet ovat kärsineet merkittävästi, ja osa tuhkasta on kulkeutunut tällekin puolelle saarta. Tulivuori on onneksi jo rauhoittunut, joten tilanne paranee varmasti pian. Laumattomat ovat kuitenkin paenneet omalta alueeltaan ja luultavasti levittäytyneet ympäri saarta. Kaikkien on siis syytä pitää meidän rajojamme silmällä oman kykynsä mukaan."

Luon taas silmäyksen kaikkiin paikalla oleviin. Olen tyytyväinen, että he jaksoivat kuunnella.
"Tässä taisikin sitten olla kaikki. Etsin edelleen hevosia rajavartijoiksi, viestinviejiksi ja parantajiksi, tulkaa toki ilmoittamaan jos keltään löytyy yhtään kiinnostusta. Hoidan mielelläni myös laumaanliittymisiä, jos paikalla on joku sellainen, joka ei ole vielä laumaan liittynyt", kehotan hymyillen. "Muilta osin kokous on päättynyt, olette vapaita poistumaan."

[Eli laumaanliittyjät Gemin puheille~]
Since 07.09.2006
~ Gamette .:. Ciervo .:. Oscura Freccia .:. Megami .:. Orion ~
Avan piirroksesta kiitos Mwjanille, muokkauksesta kiitos Nipsulle!
Avatar
Sasu
Caralian covis
 
Viestit: 774
Liittynyt: 21. Maalis 2010 22:48

Re: Plant your hope with good seeds [Laumakokous]

ViestiKirjoittaja Mwjan » 04. Helmi 2014 18:11

Vihdoinkin tamma sai selvyyden sille, että tuo vaalea tamma oli tämän lauman johtaja. Hän siis nimitti laumaansa kaikennäköisiä ja oloisia virkoja. Ennen kuin puhetta olikaan mistään virkaan nimittämisestä se kertoi tärkeät uutiset koskien saarta ja sen tämän hetkistä tilannetta. Tulivuoren purkauksen kaikki huomasi, mutta metsäponien alue, Gameten sanojen mukaan oli ihan hyvin turvassa.

Pääntauti oli punertavalle ihan uusi juttu. Miksei hän ollut kuullut keneltäkään tätä? Mutta onneksi siihen oli löytynyt rohto, että jos jostain kumman syystä joku sairastuisi vielä, siihen löytyi apua.
Joka kerta kun tamma puhui niin automaattisesti punertava hieman nyökkäili malliksi siitä, että oli ymmärtänyt.

Kun palattiin viimeisiin sanoihin ennen kuin kokous päättyi, Mästare mietti parantajan paikkaa. Hänestä olisi mahtavaa auttaa toisia tarpeen tullen. Hänelle avunanto oli kaikki, mitä tämä halusi antaakaan. Kaikki tuntuivat olevan kärryillä ja tämän naisen katse kiersi kaikissa.
Niin kun hän sanoi viimeiset sanasensa, punertava kipitti hieman lähemmäksi laumanjohtajaa.
"Haluaisin liittyä laumaan", hän sanoi ruskeat silmät suurina, tuijottaen lempein katsein.
"Mitä kaikkea parantajalta vaaditaan? Olisin kiinnostunut", hän kysyi vielä, koska ei ollut ihan selvillä mitä parantajan virkaan kuului, mutta hän oletti toisen huolehtimista mm. haavat, taudit jne.
Mwjan
 

Re: Plant your hope with good seeds [Laumakokous]

ViestiKirjoittaja Zarroc » 04. Helmi 2014 18:34

Gamette vastasi toteamukseeni hymyllä ja muutamalla lyhyellä sanalla. Nyökkäsin lyhyesti ja peruutin varjoihin hänen luotaan, jääden sinne tarkkailemaan kokousta.

Pian kun kaikki alkoivat olla paikalla, Gamette aloitti kokouksen. Kuuntelin voikon puheita vähän miten sattuu, minua väsytti taas ja halusin vain omaan rauhaani. Tamma selitti jotain rajojen vartioimisesta, jolloin kohotin korviani kuuliaisesti vähän hörömmälle, mutta päästin ne taas laskemaan. Ei mitään sellaista, mitä en jo tietäisi ihan normaalilla maalaisjärjelläkin.

Odotin, että hän päästäisi meidät lähtemään. Viimein hän aloittikin loppusanat ja minä päästin pienen helpotuksen huokaisun. Katsahdin muihin tutkivasti, ennen kuin käännyin ympäri ja katosin takaisin metsään. Kai tässä sitten oli mentävä rajoille tai jotain muuta vastaavaa, edes esitettävä pätevän näköistä rajavartijaa, jos nyt en ihan muuta keksisi.

Nostin ravin päätäni hieman viskoen ja lähdin tasaisesti kohti metsäponien rajaa.

KHIMAIRA POISTUU.
Zarroc liittyi Caralian riveihin lokakuussa 2009.

Aktiivipalveluksessa parantajista murhaajiin:
» Afgeleopen Zoe "Aggressiivinen"
» Kotka "Tyyni"
» Khimaira "Epäuskoinen"
» Rijm "Surullinen"
» Zeraw "Katkera"
» Ragenan "Epäileväinen"
» Murhaaja "Välinpitämätön"
» Hefaistion "Ahdistunut"
» Replica "Epävarma"
» Winchester "Neutraali"
» Cherisa - Arkkienkeli "Psykoottinen"
» Добыто "Nöyrä"
» Ra'zac Avrae "Hyväuskoinen"
» Ijzer "Nuori"
» Routakyyhky "Jäyhä"
» Vidar "Murehtiva"

Elämä on tulta
En jaksa enää juosta
Hakekaa minut pois täältä
Tehkää päivistäni arvokkaita

Rivinoteeraukset.
Galleria.
Korppi.
Avatar
Zarroc
Jokapaikanhöylä
 
Viestit: 3667
Liittynyt: 02. Heinä 2010 12:17
Paikkakunta: Kuopio

Re: Plant your hope with good seeds [Laumakokous]

ViestiKirjoittaja Sasu » 06. Helmi 2014 19:09

Gamette

Päätettyäni puheeni osa lähtee saman tien, kuten huomaan Khimairan tekevän, osa jää vaihtamaan pari sanaa keskenään ja ainakin yksi hevosista tulee minua kohti. Hymyilen ystävällisen oloiselle punertavalle tammalle, jota en muista tavanneeni ennen. Ainakaan nimeä en saa päähäni, eikä taida olla kovin todennäköistä että olisimme kohdanneet aiemmin, liittyyhän toinen laumaan vasta nyt. Nyökkään tammalle - hän näyttää oikein sopivalta metsäponiksi.
"Mikä on nimesi?" kysyn häneltä, ja kallistan sitten päätäni kiinnostuneesti hänen tiedustellessaan parantajista.
"Laumamme onkin tarvinnut parantajaa jo pitkään", tuumaan. "Virka on monipuolinen, ja riippuu varmaan jonkin verran myös virassa olevasta hevosesta, mitä siihen kuuluu. Tietysti pohjimmainen idea on pitää lauman muista jäsenistä huolta. Metsäponien laumassa etenkin sademetsän parantavien yrttien ja kasvien tuntemus on eduksi, onhan alueemme suurelta osin sademetsää. Täältä varmasti löytyy paljon lääkitseviä ja helpottavia kasveja, kun vain tietää mistä etsiä."

Minäkin olen omien vuosieni aikana ehtinyt jo jonkin verran tutustua sademetsän kasveihin, mutta se on vain pieni murto-osa siitä, mitä niistä voisi tietää. Parantajan hommiinhan se kuului enemmän kuin johtajan, mutta koska metsäponeilla on viimeksi ollut parantaja? Toivon, että tästä eteenpäin olisi.
"Parantajan virkaan kuuluu kaikenlaista pienien haavojen ja ruhjeiden lääkitsemistä, sairauksien parantamista ja yleisesti ottaen laumalaisten olon helpottamista", summaan.
"Minusta olisi helpottavaa saada laumaamme parantaja", totean hymyillen. "Onko sinulla paljon kokemusta sen kaltaisesta hommasta?"
En minä mitään ekspertin taitoja vaadi, mutta olisihan se nyt hyvä tietää, etten nimitä parantajaksi hevosta joka ei erota ohdaketta voikukasta, ja niin edelleen. Eivät virkaannimittämiseni tähänkään asti olleet tuntuneet metsään menevän, mutta parempi kai pelata vähän varman päälle.
Silmäkulmastani huomaan, että Orion on jo lähtenyt, liekö hänkin poistunut ensimmäisten joukossa. Huokaisin ja pudistelisin päätäni, ellen olisi edelleen keskellä keskustelua.
Since 07.09.2006
~ Gamette .:. Ciervo .:. Oscura Freccia .:. Megami .:. Orion ~
Avan piirroksesta kiitos Mwjanille, muokkauksesta kiitos Nipsulle!
Avatar
Sasu
Caralian covis
 
Viestit: 774
Liittynyt: 21. Maalis 2010 22:48

Re: Plant your hope with good seeds [Laumakokous]

ViestiKirjoittaja Mwjan » 07. Helmi 2014 21:20

Mästare

Lauman johtaja oli niin ihanan ystävällinen. Onneksi oikea henkilö oli aikoinaan valittu kyseiseen pestiin, hän tuntui hoitavan asiansa todella hyvin. Kohta kuitenkin Gamette kysyi tämän nimeä. Kohteliaasti se vasasti ja hyvinkin nopeasti.
"Mästare", punertava katsoi samalla Gamettea, joka oli ehtinyt aloittaa puhumisen parantajan virasta. Vaikka Mästarella ei ollutkaan aikaisempaa kokemusta haavojen hoidosta, hänellä oli sisällään huolehtijan vietti, joka varmasti auttaisi kaikkia tarpeen tullen.

Laumanjohtaja kysyi vielä kerran, oliko tällä kokemusta.
"Valitettavasti minulla ei ole kokemusta, mutta olen halukas oppimaan. Minulla on kyllä aika iso tarve auttaa toisia ja pitää huolta koko laumasta", hän kommentoi johtajattaren sanoihin. Mitähän vakuuttavaa hän vielä keksisi? Mästare on ollut aina aika huolehtivainen, kuten viimeksikin huolehti Kairista. Hänelle avunanto on tärkeää.
"Sademetsän erilaiset kasvit on kyllä nähty, mutta enpä ole aikaisemmin kiinnittänyt niihin huomiota", hän yritti keskustella viisaasti.
"Olisi hienoa saada auttaa lauman jäseniä kaikin tavoin", hänen kasvoillaan oli lempeä katse ja kuin koiranpentu hän yritti kaikkensa. Toivottavasti Gamette luottaisi häneen.
Mwjan
 

Re: Plant your hope with good seeds [Laumakokous]

ViestiKirjoittaja Siuri » 07. Helmi 2014 21:40

Vonder

Seisoskelen hiljaa omissa oloissani ja katselen ohi kulkevia hevosia. Kukaan ei oikeastaan tunnu huomaavan minua; muutama tosin hymyilee ja hymyilen heille takaisin.

Aikaa kuluu, mutta lopulta Gamette toivottaa kaikki tervetulleeksi kokoukseen. Kuuntelen kun hän esittäytyy ja alkaa pian kertoa lauman ja saaren asioita.
Pääntauti parannettu, juu, selvä, yhteismaa avattu ja saari räjähtänyt. No saaren olinkin huomannut, mutta ihan kiva kuulla hyviäkin uutisia välillä. Toivottavasti äiti vain on kunnossa.

Gamette lopettaa sitten kokouksen ja etsii laumallemme virkahevosia. Minua ei oikeastaan kiinnosta edes jäädä kuuntelemaan, vaan lähden heti kohti yhteismaata.
Kyllä se Magic Drink olisi tsekattava.

Vonder poistuu.
Sachin pelinurkka ~ Aikajana ~ Seuranhaku ~ DA
Sachi köpötellyt mukana 06.03.'10 ->

o. Falcon - Ylänköhevonen
o. Lawless - Lumihevonen
t. Loska - Lumihevosten johtajatar
t. Titania - Tasankohevonen
t. Nessa - Vuoristoponi
o. Tuisku - Lumihevonen
o. Arthur - Vuoristoponi
t. Meg - Tasankohevonen
o. Lucas - Ylänköhevonen
t. Sinna - Metsäponi


» Matkalla kulkeneet: Adolf, César, Luna, Thalassa, Kashmir, Halla, Zephyr, Roll, Vonder & Darius
Avatar
Siuri
Admin
 
Viestit: 3039
Liittynyt: 20. Huhti 2010 17:01
Paikkakunta: Tampere

Re: Plant your hope with good seeds [Laumakokous]

ViestiKirjoittaja Wohweli » 08. Helmi 2014 13:50

Sonya

Sonya tunsi vieraiden hevosten katseet itsessään eikä voinut vain syrjäyttää ajatuksistaan sitä, että häntä katseltiin. Tamma yritti itse vain katsella toisaalle ja rukoili, että kokous alkaisi nopeasti ja hän voisi vain jatkaa omaa matkaansa. Kuin vastauksena rukoukseen otti tämä mitä ilmeisemmin Gamette ohjat käsiinsä ja vei sitten kokouksen mallikkain sanoin päätökseensä lopulta kehottaen laumaan liittyjiä tulemaan rohkeasti. Tummanruunikko nielaisi pienesti jännitystään ja lähti sitten lähestymään Gamettea pää nöyrästi alempana ja olemus selvän haparoivana.
Vieras punertavampi tamma ehti kuitenkin Gameten juttusille Sonyaa enemmin ja hetken kuuntelu kertoi, että tuokin oli halukas liittymään laumaan. Sen tarkemmin piirtokasvo ei tohtinut toisten jutustelua kuunnella, mutta jäi odottamaan maltillisesti omaa vuoroansa. Tuskin tässä kauaa enää vierähtäisi.
Wohweli
 

Re: Plant your hope with good seeds [Laumakokous]

ViestiKirjoittaja Sasu » 10. Helmi 2014 22:59

Gamette

Mästare, siis. Hän ei ole ennen toiminut parantajana, mutta vaikuttaa kyllä vilpittömästi haluavan oppia, ja etenkin auttaa. Varmasti olisi parempi, jos parantajalla olisi vähän enemmän kokemusta, mutta... ei kukaan voi oppia jos ei anneta mahdollisuutta. Muiden hyvinvointi tuntuu kuitenkin olevan Mästarelle hyvin tärkeää, ja se riittää minulle tähän hätään.
"Oletan, että alat opiskelemaan ahkerasti", sanon tammalle, mutta sanojani pehmentää hymy. "Olisi hyvä, jos saisit mahdollisesti opetusta joltain muiden laumojen parantajista. Heillä on tietysti omatkin toimensa hoidettavanaan, mutta ehkä voisit tiedustella asiasta, mikäli kohtaat heidät jossain."
Viimeksi kun kuulin, vain lumihevosilla ja ylänköhevosilla oli parantaja, mutta ehkä tilanne on kohentunut sittemmin. Heilläkin olisi toivottavasti vähemmän hommaa nyt, kun pääntaudista on selvitty.
"Tästä eteenpäin parantajan tarpeessa olevat metsäponit nimittäin tulevat sinun luoksesi", jatkan Mästarelle hymyssä suin. "Pistän sanan liikkeelle, että olet uusi parantajamme. Tervetuloa laumaan ja virkaan."

Sivusilmällä vilkaisen ympärillemme. Suurin osa on jo poistunut, mutta ainakin yksi tummanruunikko tamma on vielä paikalla, vähän epävarman näköisenä. Hymyilen hänelle rohkaisevasti, kun keskusteluni Mästaren kanssa on lopuillaan - tamma vaikuttaa vähän siltä, että hänelläkin saattaisi olla asiaa.
Since 07.09.2006
~ Gamette .:. Ciervo .:. Oscura Freccia .:. Megami .:. Orion ~
Avan piirroksesta kiitos Mwjanille, muokkauksesta kiitos Nipsulle!
Avatar
Sasu
Caralian covis
 
Viestit: 774
Liittynyt: 21. Maalis 2010 22:48

Re: Plant your hope with good seeds [Laumakokous]

ViestiKirjoittaja Mwjan » 11. Helmi 2014 22:51

Mästare innostui kuulemastaan ja todellakin hän ottaisi pestin vastaan vakavasti. Hänelle jos tosiaan oli tärkeää, niin toisten huolehtiminen. Monilla muillakin laumoilla oli parantajia, joten Mästare lähtisi toisen laumalaisen parantajan oppiin tutustumaan ja opettelemaan uusia asioita. Hän nyökkäili tavalliseen tapaansa laumanjohtajan puheille. Ehkä aluksi Gamette oli epäilevä, mutta myöntyi luottavasti tämän tamman puoleen.
"Kiitoksia todella paljon", hän vielä lisää hymy huulillaan ja hän voisi loputtomiin kiittää johtajaa. Tämä vain kuului tamman luonteeseen ja ehkä hyvä niin. Katseensa hän oli lumouttanut johtajaan eikä korvatkaan värähtänyt mihinkään muualle kuin johtajaa kohti.

"Noh, minä sitten tästä lähden", hän sanoi ilmoittaen. Nyt hän oli virallisesti laumalainen ja kaikenlisäksi vielä parantaja. Nyt hänen täytyisi vain rohkeasti aloittaa uusien kasvien etsiminen ja mahdollinen tunnistaminen, mutta hän tulisi tarvitsemaan apua hieman kokeneemmalta parantajalta.
"Hei!", se hihkaisi kääntyessään ja lähti kävelemään pois alueelta, viimein antaen muillekin puheenvuoron.

Mästare poistuu.
Mwjan
 

Re: Plant your hope with good seeds [Laumakokous]

ViestiKirjoittaja Wohweli » 12. Helmi 2014 03:49

Sonya tyytyi lähinnä vain katselemaan muualle sen ajan, kun Gamette puhui asioita halki tämän punertavan tamman kanssa, kun he saivat asiat halki empi arabialainen hieman astua edemmäs ja avata suunsa. Hitaasti tummanruunikko taivutti katseensa vaaleaan Gametteen ja tämän rohkaisevaan katseeseen törmätessään tunsi hän rentoutuvansa. Ei tässä kukaan ollut ketään syömässä, niinhän?
Korpinmustaharjainen kuikuili vielä varmuudeksi, ettei kukaan ollut enää menossa johtajattaren juttusille ja asteli sitten pää hieman matalana Gamettea kohden seisahtuen sitten suht hyvään ryhtiin johtajattaren edelle.

Sonyalla ei ollut aavistustakaan mitä hänen kuuluisi sanoa tai ilmaista halukkuutensa liittyä. Pitäisikö aloittaa vain esittäytymällä? Hieman kömpelö ja ujohko katse kuitenki nousi Gametteen pienen epävarman hymyn kera.
"Olen Sonya ja tuo-ta.. tuotanoin.. Haluaisin liittyä metsäponeihin," tamma sai sanottua, vaikka sanat tuntuivat olevan vaikea muodostaa eikä tumma ollut lopulta edes varma ilmaisiko asiansa kyllin selvästi tai edes riittävän kuuluvalla äänellä. Ehkä johtajatar ymmärtäisi jännityksen.
Wohweli
 

Seuraava

Paluu Sademetsä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron