On hiekka polttavaa... [AH/AV]

Kesäisin aavikolla on erittäin kuuma ja alueen ison koon takia sinne voi eksyä erittäinkin helposti. Aavikolta saattaa löytää helposti kaikenlaisia skorpioneja, kuka ties pari kameliakin saattaa joskus kävellä vastaan, mutta ne ovat todella harvassa tällä saarella. Talvisin aavikolle ei sada lunta, mutta alue viilenee jonkun verran. Suhteellisen kylmä siellä ei siltikään koskaan ole.

On hiekka polttavaa... [AH/AV]

ViestiKirjoittaja Wadelma » 27. Helmi 2013 20:52

Jos sais Jaksun ja Amon-Ra:n? :) (Sagan olis katsos tarkoitus liittyä aavikkohevosiin)


Morning Saga

Saga kuljeskeli aavikolla. Amon-Ra... Mistä tämän löytäisi...? Saga oli turhautunut. Se oli kulkenut polttavan kuuman aavikon halki pitkin päivää, etsien yhtä ainoaa hevosta. Tuloksetta. Se oli kyllästynyt etsimiseen, ja pysähtyi hetkeksi lepäämään. "Yksinäisyys on yksinäistä.." Tamma sanahti itsekseen, ja laskeutui makuulle. Vesi tekisi terää, pakko myöntää...Voisin etsiä joen jossakin vaiheessa, mutta ensin etsi käsiini Amon-Ra:n! Sanoista tekoihin, Saga nousi jälleen jaloilleen, ravisti itseään pölyn, tomun ja hiekan peitosta, ja lähti ravaamaan eteenpäin. Vesi sai luvan odottaa, Sagalla oli nyt muuta tekemistä.

Saga ravasi, ravasi ja ravasi. Aavikon tyhjyys ja samanlaisuus kyllästytti Sagaa. Se kaipasi jo pois tästä hiekkahelvetistä! Olisiko sittenkin viisaampaa liittyä johonkin toiseen laumaan? Johonkin, jossa olisi viileää ja vehreää... Saga tuumi, mutta kuitenkin, jostakin syystä Saga tunsi syvää yhteenkuuluvuutta aavikon kanssa. Ja jos täällä kerta lauma on, hevosia olisi jossakin. Ei Saga ainoa hevonen aavikolla ollut - vai oliko sittenkin? Sagan tavallisesti niin pirteä ja eloisa luonne oli tukahtunut, sillä tamma kaipasi enemmän kuin mitään muuta toisia hevosia, juttuseuraa ja jotain, ihan mitä vain, mikä saisi kimon piristymään... Tympeät ja ikävät ajatukset sikseen, Sagalla oli tehtävä, josta ei selviäisi helpolla...
Wadelma
 

Re: On hiekka polttavaa... [AH/AV]

ViestiKirjoittaja Jaksu » 06. Maalis 2013 22:47

[ täältä me tullaan :3 ]

Amon-Ra

Amon-Ra oli suunnannut takaisin aavikolle löydettyään pitkän ja uuvuttavan etsintänsä päätteeksi tasankohevosten laumanjohtaja Strangler Cleopatran, jolle hän sai kerrottua Maustamattoman Kermaviilin kuolemasta. Asiat olivat saaneet tuolloin odottamattoman käänteen Cleopatran ehdottettua, että tummanruunikko ottaisi Maustamattoman Kermaviilin paikan aavikkohevosten johtajana. Ajatus oli ensin tuntunut orista järjettömältä, sillä hänhän oli saapunut Caraliaan vasta pari kuunkiertoa sitten. Perusteellisen harkinnan jälkeen Amon-Ra oli kuitenkin suostunut ottamaan johtajan viran harteilleen, sillä hän oli vastuuntuntoinen hevonen ja halusi olla hyödyksi aavikkohevosille. Hän tekisi kaikkensa lauman hyvinvoinnin eteen, niin rankkaa kuin se tulisi olemaankin.

Mustat kaviot upputuivat parin sentin syvyyteen auringon kuumentamaan hiekkaan Amon-Ra'n seisahtuessa silmäilemään maisemia. Aurinko porotti hohtavan kuumana kirkkaan sinisellä taivaalla, jota peittosi vain muutama ohut pilvenharso. Aavikolla puhalsi hento tuuli, joka juuri ja juuri sai liikettä aikaan tummanruunikon korpinmustassa harjassa ja lennätti hiekanjyviä mukanaan ilmassa. Amon-Ra sulki silmänsä ja hengitti aavikon tuoksua syvään sieraintensa kautta. Monet vihasivat aavikon piinaavaa hellettä, mutta ori rakasti sitä. Se sai hänet tuntemaan olonsa kotoisaksi kuin hän olisi jälleen synnyinmaassaan Egyptissä.

Avatessaan silmänsä Amon-Ra havaitsi hiekkakasojen keskellä jotain odottamatonta. Auringon valo oli sen verran kirkas, että ori joutui siristelemään silmiään nähdäkseen hiekkadyynien lomassa viilettävän hahmon kunnollisesti. Hahmo osoittautui valkeaksi hevoseksi, tammaksi, jonka suonissa virtasi selvästi arabialaisen hevosen verta. Amon-Ra hirnahti tammalle ja höristi uteliaasti korviaan toivoen, että valkea huomaisi hänet. Orista olisi mukavaa saada juttuseuraa, varsinkin jos tamma kuului aavikkohevosiin. Tosin aavikkohevosten johtajana hänellä oli myös velvollisuus ajaa tamma tiehensä mikäli tämä kuuluikin johonkin muuhun laumaan.
Jaksu
 

Re: On hiekka polttavaa... [AH/AV]

ViestiKirjoittaja Wadelma » 07. Maalis 2013 18:53

Morning Saga


Saga kuuli hirnahduksen jostakin kauempaa, ja pysähtyi niille sijoilleen. Tamma kääntyili ympäriinsä nähdäkseen toisen, ja huomasikin lopulta vähän matkan päässä hevosen. Sagan silmät laajenivat hämmästyksestä. Siltähän puuttui puoliksi yksi jalka! Saga säikähti, ja loikkasi taakseppäin, ja onnistui vain vaivoin pysyttelemään tasapainossa. Olisikohan sittenkin viisaampaa häipyä koko paikasta... Saga ajatteli huolissaan, mutta epävarmuudestaan huolimatta Saga kaipasi kuumeisesti seuraa, ja olisihan rampa ori parempi kuin yksinäisyys. Saga lähti astelemaan varuillaan oria kohti. Aurinko sai Sagan jouhet kiiltelemään kullanhohtoisina tamman kävellessä poikki kuumottavan hiekan.

Sagan päästyä lähietäisyydelle oria tämä huomasi vieraan kokonaan. Ruunikon päätä koristi kaunis piirto, eikä Saga voinut olla tuijottamatta puuttuvaa jalkaa. Valkean tamman silmät huokuivat tietynlaista kunnioitusta ja suurta hämmennystä. Miten kukaan hevonen, jolla on käytännössä kolme jalkaa voi selviytyä vapaana luonnossa? Saga pohti mielessään, ja peruutti varovaisesti askeleen. "Tuota... H-hei." Se sai sanottua. Yleensä niin puhelias Saga oli jäänyt hiljaiseksi ja takeltelevaksi. "Kuka lienet? Ja ennen kuin unohdan kysäistä, mistäs löytäisin hevosen nimeltä Amon-Ra?" Saga kysyi hieman epävarmalla äänellä, ja jäi katsomaan oria hämmentyneenä silmiin.
Wadelma
 

Re: On hiekka polttavaa... [AH/AV]

ViestiKirjoittaja Jaksu » 07. Maalis 2013 23:39

Valkea tamma kuuli Amon-Ra'n hirnahduksen ja huomasi hänet, mutta vaikutti siltä ettei tämä tiennyt kannattiko oria lähestyä vai ei. Tummanruunikon arvet ja puolikas jalka kaiketi hermostuttivat tammaa, mikä oli ihan ymmärrettävää. Amon-Ra odotti tyynesti aloillaan tamman siirtoa ja pian tämä lähtikin kulkemaan häntä kohti, joskin hieman epäröiden. Orin huulille piirtyi leveä hymy joka kieli siitä, että hän oli ystävällinen hevonen hurjasta ulkomuodostaan huolimatta.
Tamman tullessa lähemmäksi Amon-Ra huomasi, että valkean katse oli kuin nauliintunut hänen amputoituun jalkaansa - se taisi todellakin hämmentää ja vaivata tammaa. Ori päätti itse viitata kintaalla koko asialle, jotta tammakin pystyisi keskittymään muuhunkin kuin hänen jalkaansa tai kehoonsa viillettyihin arpiin.

Amon-Ra höristi kuuliaisesti korviaan tamman avatessa suunsa. Tämä kuulosti kovin ujolta ja pelokkaalta puhuessaan. Tummanruunikko olisi halunnut rauhoitella tammaa jotenkin ja saada tämän uskomaan, ettei hänessä ollut mitään pelättävää, mutta katsoi parhaaksi pysyä vaiti siihen asti, että hänen oli aika vastata kimon kysymykseen.
Amon-Ra'n mustalla turvalla koreili lämmin hymy yhä hänen puhuessaankin. "Etsimänne hevonen seisoo aivan teidän nenänne edessä, hyvä neiti", hän sanoi puhuen karkealla arabian aksentillaan, ja kumarsi päätään esitellessään itsensä. "Saanen esittäytyä - vaikka se tuskin on enää tarpeellista - nimeni on Amon-Ra ja olen aavikkohevosten johtaja. Kertokaa toki mitä teillä on mielenne päällä, kuuntelen asianne ilomielin".
Jaksu
 

Re: On hiekka polttavaa... [AH/AV]

ViestiKirjoittaja Wadelma » 08. Maalis 2013 09:00

Morning Saga

Saga nosti katseensa orin silmiin. Tamma ei olisi koskaan voinut kuvitella lauman johtajan olevan... no, tuollainen. Amon-Ra'n lämmin hymy ja ystävälliset sanat saivat Sagan pian vakuuttumaan siitä, ettei ruunikossa ollut lainkaan pelkäämisen aihetta. Saga kumarsi syvään ja kunnioittavasti, ja yritti esittää asiansa mahdollisimman pian, sillä korkea-arvoisten hevosten kanssa oli aina jotenkin kiusallista puhua. "Tuota... Minä olen Morning Saga, mutta Sagaksi kutsuvat, ja olen harkinnut laumaan liittymistä ja päätynyt aavikkohevosiin. Mitenkäs se tapahtuisi?" Ei Saga vieläkään kovin puhelias ollut, mutta turha takeltelu ja änkytys olivat jo menneen talven lumia. Saga vilkaisi vielä kerran toisen jalkaa, mutta päätti pitää katseensa kuitenkin Amon-Ra'n silmissä.
Wadelma
 


Paluu Aavikko

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron