As time goes by [AH, V]

Vuoristot ovat suhteellisen korkeita ja niitä pitkin menevät polut ovat melko leveitä, toisinaan taas kapeita, mutta suurimmassa osassa niistä on paljon irtokiviä, jotka saattavat satuttaa hevosten jalkoja tai liukastuttaa nämä. Vuorien rinteiltä saattaa löytää muutamia puita aina puoliväliin asti, muttei enää sen jälkeen, vaikka vuoriston vuoret eivät niin erityisen korkeita ole.

As time goes by [AH, V]

ViestiKirjoittaja Mani » 30. Syys 2012 12:58

[Alueena siis Aavikkohevosten vuoristo, Lumia kera Primaveran paikalle kiitos :']]

Jamila
Kirjava aavikkolaistamma asteli varovaisesti ylös vuoristopolkua polkua. Jamilaksi nimetty tamma katseli tarkasti mihin astuisi jottei kompastelisi terävännäköisiin kiviin, vahinko saattaisi näillä vuorilla sattua helposti. Ylöspäin kulkeutuva polku oli kuitenkin leveä, ehkä jopa kahden hevosen mentävä eikä se ollut kovin jyrkkäkään. Navakka tuuli ravisutti Jamilan hennolta näyttävää kehoa, siitä huolimatta tamma jatkoi matkaansa ylöspäin. Kiharajouhi seisahtui ja katsahti taakseen. Takana välkehti aavana avautuva meri. Sisämaasta puhaltavan tuulen mukana tamman sieraimiin kantautui syksyn tuoksua. Jamila odotti innoissaan ensimmäistä talveaan tällä saarella, mahtaisiko se olla rankka?

Viime aikoina Jamila oli kierrellyt saarta ympäriinsä, ihan vain tutkiakseen. Nyt tamma oli palannut aavikkohevosten alueelle kiertelemään, Maustiksestakaan ei ollut kuulunut mitään joten viestinviejänä ei ollut vielä ollut töitä. Aavikkohevosten alueella harhaillessaan Jamila toivoi osaksi törmäävänsä johtajaan tai muihin laumalaisiin, olisi ehkä hyvä opetella tuntemaan samassa laumassa olevia. Vaikka niitä tuskin vuorilta löytyisi, mutta vuorille kiipeilyn tarkoituksena oli eräänlainen tutkimusmatka, Jamila oli kovin utelias näkemään Caraliaa ylhäältä päin. Vaikka aavikkohevosten alueella sijaitseva vuoristo ei ollut korkein, ainakin se tuntui olevan helppokulkuisempi, jos siis osasi olla varovainen ja katsoa jalkoihinsa.
Mani
 

Paluu Vuoristo

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron