Tää ilta menee putkeen

"Aukiolla on muutamia hevosia keskusteluun syventyneenä. Osa itkee, osa nauraa, joku taitaa nukkuakin ja hei, ovatko ne kaikki edes elossa?"

Momentumin sanoja lainataksemme - astu kaikin mokomin sisään ja ota itse selvää yhteismaan sademetsässä sijaitsevasta baarista.

Tää ilta menee putkeen

ViestiKirjoittaja mokotti » 28. Tammi 2013 19:36

// Mukaan Tähtihumun Stina ja Almuli! //

Duran

Itseluottavaisin askelin oranssiturkkinen ori asteli tutulle aukiolle. Ilta oli hämärtynyt ja kuu pääsi valaisemaan aukion hyvin. Mairea hymynpoikanen komeili harmaalla turvalla, kun se saapui puunrungolle, jonka takana hääri Reg ja Hagor. Hagor saapui tiskille.
" No mutta, mitäs tänään on aikeissa?" tumma orii kysyy hymyillen rennosti Duranilta.
"Eipä kai mitään erikoista... Pistäppä Submarie, kiitos" vaaleaharjainen vastaa ja naurahtaa matalasti. Hagor lähtee hetkeksi rungolta, ja sillävälin kääntää Duran päänsä katsomaan tammatarjontaa. Tänään voisin koittaa iskeä, hah, ajattelee orii ja nauraa mielessään. Pian risteytys kääntää kuitenkin katseensa Hagoriin joka oli kiikuttanut kookoksenkuoren puolikkaan rungolle, jossa oli hunajanväristä juomaa. Duran vilautti hymyn ja otti hampaisiinsa juomansa, ja peruutti tiskiltä.
Hetken se seisoi paikoillansa, etsien vapaata paikkaa. Tänä iltana oli melko ruuhkaisaa. Pian se kuitenkin huomasi tyhjän kiven jonka luokse se käveli tasaisesti. Paikka oli melko lähellä tiskiä mutta kuitenkin sivussa, joten Duran saisi olla hetken rauhassa ja kyylätä korvat hörössä vastakkaista sukupuolta edustavia yksilöitä. Duran laski juomansa tasaiselle kivelle ja asettui seisomaan tukevasti sen ääreen. Sitten se alkoi hörppimään makeaa juomaansa.

Pian kuu valaisi aukean valkealla valollaan. Aukealle saapui lisää hevosia, niin oreja ja tammoja. Mielessään Duran toivoi, ettei Alisha saapuisi paikalle... Se olisi varmasti Duranin loppu, jos tämä löytäisi entisen puolisonsa ryypiskelemässä ja iskemässä toisia. Tuskin kovin hääviä se.
Nappisilmä kuitenkin heräsi todellisuuteen, ja huomasi, että juoma oli loppunut.
" Hei, uusi submarie!" Duran huikkasi Regille ja joka pian kiikutti samanlaisen juoman kivelle. Oranssiturkki kiitti äänettömästi ja kaatoi kurkustaan alas jälleen hieman juomaansa. Se katseli korvat hörössä muiden hevosten touhumisia: Yksi tamma itki vuolaasti, pää kantoon nojaten ori seuralaisensa kanssa, joka näytti selvästi hämmentyneeltä. Eräs pari touhusivat ja kiehnäsivät hieman sivummassa, selvästi juomien nauttimisen tuloksena. Hymy kaareutui harmaalle turvalle ja Duran hymähti. Nyt se odotteli nättiä tammaa ilmestyvän sen näkökenttäänsä.
mokotti
 

Re: Tää ilta menee putkeen

ViestiKirjoittaja Almuli » 29. Tammi 2013 19:45

[Täältä tullaan :3 ]

Liikuin varmoin askelin hämärässä sademetsässä, hypähdellen jatkuvasti suurien juurakkojen ylitse. En voinut olla väistämättä kapeita köynnöksiä, jotka roikkuivat puissa, ja pyyhkivät kylkiäni vasten. Kävellessäni pureskelin yhtä saniaisen pätkää, jonka olin napannut nälkääni matkalla. Se kuitenkin tipahti pian, enkä viitsinyt palata sitä noutamaan. Itseasiassa nälkä ei ollut enään niin kova, pikemminkin janotti. Kuinkakohan kauan piti vielä talsia lähimmälle joelle tai lammelle? Olin sentään ollut liikkeellä jo ainakin puolisen päivää. En edes tiennyt, oliko nyt päivä vai ilta, sillä sademetsän puiden latvuskerrokset peittivät koko metsää.

Käveltyäni vielä hetken käänsin korvani höröön. Jostakin kuului vaimeasti hirnuntaa, ja samasta suunnasta taisi kaikua muunkinlaisia ääniä. Viskasin päätä ylös, ja nostin epämääräisen hypähdyksen jälkeen rennon laukan. Siellä saattoi olla Magic Drink, josta Percival mainitsi tavatessani sen. Muita vaihtoehtoja en ajatellut, sillä baari olisikin nyt janoisen tamman pelastus. Pian näköpiiriin osuikin pieni aukea. Laskin saman tien käyntiin, enkä voinut olla pärskähtämättä vauhdin tasoittuessa. Edestäni kulki pari pienikokoista oria hieman hoiperrellen. Herrat eivät yhtään tainneet katsoa, mihin päin kulkivat, ja kun toinen horjahti hieman minuun päin, tuuppasin sen kauemmaksi pienen ärähdyksen kera. Se ei edes vilkaissut minua, vaan jatkoi kaverinsa kanssa matkaa. Hieman epämääräiseltä näytti muukin aukean porukka, mutta siitä välittämättä jatkoin maassa lojuvan puunrungon luokse. Eteeni ilmestyi voikko ori, joka ei ehtinyt sanoa mitän, kun avasin suuni. " Millaisia juomia täältä saa? ", kysähdin aavistuksen ylimieliseen sävyyn ympärilleni vilkuillen. Ori saneli minulle muutaman juoman nimen, ja kysäisi sitten, mitä ottaisin.
" Laita yksi Jump ", sanahdin, kuin olisin baarissa kokenutkin konkari. Toivottavasti paikan juomat olisivat kultaa kurkulle, sillä nyt en voinut ajatella muuta kuin janoani.

Nappasin tiskille tuodun juoman hampaisiini, ja sen yli pälyillen, varovaisesti askelsin yhtä rosoista kantoa kohti, ja asetin jumpin siihen huolellisesti. Join juoman parilla kulauksella, ja sen huomattuaan tuli taas tuo voikko tarjoamaan lisää. Maku oli hapan, mutta en sanoisi pahaksi. Samalla, kun ryystin juomaa kookospähkinästä, katselin ympäristöä. Niin paljon hevosia, ja mikä loistava tilaisuus tehdä tuttavuutta pariin oriin. Oloni muuttui hiljattain rennommaksi. Keneenköhän sitä tutustuisi?
Almuli
 

Re: Tää ilta menee putkeen

ViestiKirjoittaja mokotti » 30. Tammi 2013 21:01

Hetken oranssiturkkinen oli seisonut yksin paikallaan ja tilannut jo viisi submarieta. Se tunsi jo nyt että juoma alkoi hieman nousta päähän, muttei paljoa. Silmät eivät tarkalleen pystyneet pysymään paikoillaan ja ne hieman hettivät, ei muuta. Aukiolle asteli muutama tumma ponitamma, jotka olivat selvästikkin tulleet viettämään iltaa kaveriporukassa. Tammaporukka käveli varsin äänekkäästi kikattaen puunrungolle tilaamaan juomiaan. Duran kiinnitti huomion varsinkin nuoreen tammaan, tummanruunikkoon väriltään. Liinaharjas silmäili tätä ja yritti ottaa katsekontaktia tähän, mutta ei onnistunut. Tammaporukka kokoontui suuren kannon ääreen nauttimaan juomiaan varsin äänekkäästi.

No, onneksi Duran huomasi yksikseen seisovan tamman kannon ääressä juomassa juomaansa. Tamma oli hieman kauempana ja ns. toisella puolella aukiota, mutta orii silti erotti tämän hyvin. Tamma oli ruskea ja varsin miellyttävän näköinen oranssiturkin silmään, ja Duran lähti askeltamaan tuon luokse pieni kohtelias hymy huulillaan. Saapuessaan tamman kannon vierelle, se avasi harmaan turpansa.
" Saanko liittyä teidän seuraanne, vai onko se varattu?" nappisilmä kysyy katsellen tammaa kasvoihin ja vilkaisten nopeasti kaunokaisen vartalon. Hymynkaarre nousee harmaille suupielille ja Duran heilauttaa komeasti harjaansa toiselle puolelle kaulaansa.
Se ajatteli samalla, että voisi koittaa iskeä tämän ja hieman leperrellä, josvain tamma lämpenee Duranille. Tamma oli kaunis, hieman pienempi ja varsin tammamainen ja sehän oli juuri tämän orin mieleen. Tämä myös vilkaisee tamman juomaan, ja huomaa tämän tilanneen Jumpin. Samassa risteytys vilkaisee kohti tiskiä.
" Yksi Jump ja Submarie, kiitoooos!" se huikkaa rennosti Regille, joka pian kiikuttaa kaksi juomaa kannolle.
Toivottavasti tämä ilta menee putkeen.
mokotti
 

Re: Tää ilta menee putkeen

ViestiKirjoittaja Almuli » 31. Tammi 2013 18:13

Vilkaisin taivasta. Pieni sinehtävä hämärä oli jo laskeutunut aukion ylle, mutta hyvinhän täällä vielä näki. Ryystettyäni viimeisetkin pisaran kookoskenpuolikkaasta tuuppasin tyhjän kuoren pensaikkoon vieressäni. Sitten kävin läpi katseellani vielä paikalla olevat hevoset. Pari hienohelmaista, kikkattavaa tammaa kauempana, ja sitten joukko oreja, jotka olivat kukin juoneet pari liikaa.
Jäin katsomaan, kun tummanruunikko baarimikko riensi hätistelemään rennon oloisesti juopuneet hevoset, jotka muitta mutkitta lähtivät hoipertelemaan sademetsään. Muistin pian, mitä Loskainen Syysaamu oli neuvonut tavatessani tämän. Yhteismaalla liikkumista tulisi välttää jonkin asian takia. Se tamma oli kuitenkin johtaja, tähän tuli luottaa. Mutta eihän yksi baarikäynti tapa? Ajatus sai minut naurahtamaan pienesti.

Seisoskeltuani hetken paikallani, ajattelin tilata taas hieman juotavaa. Ehkäpä jotain makeampaa, tälläkertaa. Käänsin päätäni aukiolla sinkoilevaa voikkoa baarimikkoa kohti, mutten ehtinyt huudahtaa mitään, kun kuulin äänen etuviistosta. Rautias, vahvan näköinen ori kävelee tänne päin hurmaavan hymyn kera. Vastaan pienen hetken jälkeen toisen kysymykseen:
" Vapaahan minä. Mutta kukas sinä olet? ", kysäisen sitten ilmeettömänä, toinen korva epäilevästi sivulla. Olikohan tuo juomien vaikutuksessa, vai ihan aidosti tulossa seuraa etsimään. Päätin edetä rennosti, vaikka rautias kieltämättä vaikutti kiinnostavalta, ainakin näin ensivaikutelmalta.

Sitten ori tilasi kaksi juomaa. Nooh, voisinhan minä yhden juoda, mutta haluan kuitenkin lähteä ihan järjissäni täältä. Hymyilin hieman huvittuneesti. Kun juomat kiidätettiin pöytään, vetäisin Jumpin lähemmäs hampaillani, ottaen pari kulausta.
" Minkä lauman jäsen olet? ", kysäisen hieman varmemmin. Jospa ori olisi vaikka lumihevonen, niin saisinpa ainakin tuttuja omasta kaartistani. Eihän se haittaisi, vaikka toinen olisi joku muukin.
Juon taas Jumppiani pitäen katseen orissa.
Annan toisen keksiä lisää puheenaihetta. Mitenköhän ilta lähtisi sujumaan.
Almuli
 

Re: Tää ilta menee putkeen

ViestiKirjoittaja mokotti » 10. Helmi 2013 17:46

Oranssinen orii hymähti kun juomat tuotiin pöytään ja vilkaisi vieraaseen tammaan.
"Olen Duran, mikä on teidän nimenne neiti?" risteytys kysähti charmikkaasti sievältä neidolta, nopeasti nostaen kulmaansa, korvat höröllään. Se tarkkaili mielenkiinnolla tammaa, haistellen tämän ominaistuoksuja ja pistäen tämän ominaishajun muistiin.
"Kuulun myös ylänköhevosiin, saanko udella sinun laumaasi, jos sattuisimme olemaan samassa laumassa?" se kysyi jälleen hymyillen, pilke silmäkulmassa.

Ilta musteni mustenemistaan, ja vitivalkea kuu valaisi loistavasti aukion. Tähdet taivaalla olivat kuin pienä hopeisia hileitä, jotka somistivat kauniisti pikumustan avaruuden. Duranin katse oli kiinnittynyt hieman kauempana olevaan kantoon, jonka ympärillä seisoi ja mellakoitsi noin kuusi hevosta, neljä nuorta tammaa ja kaksi vanhempaa oria. Tammat kikattivat varsin äänekkäästi juomien vaikutuksesta, mutta kaksi tummaa herraa olivat luultavasti selvinpäin. Ruunikko orii oli paljon vanhempi kuin nuoret tammat, mitä luultavimmin etsimässä yöseuraa, samoin kuin toinen musta ori. Herrat lähentelivat ja lepertelivät nuorille tammoille suloisuuksia ja monia erinlaisia ehdotuksi illaksi, ja tammat vain kikattivat ja hihittelivät.
Oranssiturkki loi katseensa jälleen seuralaiseensa ja samassa huomasi oman juomansa loppuneen.
"Submarie ja Jump sekoitus!" se huikkasi Regille, joka pian kiikutti tälle juomansa. Risteytys hörppi juomaansa kurkkuunsa, vilkuillen ja hymyillen tammalle.
"Oletko uusi Caraliassa? En ole ennen nähnyt sinua. Itse olen ollut täällä jo kauan..." harmaaturpa kysyi ja nosti huulilleen vinonhymyn ja kallisti hieman päätänsä sivulle kysyvästi, ja kertoili hieman myös itsestään. Se laski turpansa jälleen erikoiseen sekoitukseen, joka maistui kummalliselta, mutta hyvältä. Se tunsi, että juomat alkoivat pikkuhiljaa nousta päähän, mutta vasta vähän. Sen huomasi kuitenkin silmistä vain, sillä se punersivat hieman ja katse oli erinlainen. Ori kuitenkin näki tamman selvästi mutta katse heitteli hieman. Ori rykäisi, vilkaisi taakseen ja jälleen kauniiseen seuralaiseensa. Jos ilta menisi putkeen, tämän suunnitelmien mukaan, olisi orii ylpeä jälleen itsestään.
mokotti
 

Re: Tää ilta menee putkeen

ViestiKirjoittaja Almuli » 23. Helmi 2013 20:14

Ori esitteli nimensä, Duran. Samalla tämä kysyi, kuka minä olin. Toisen äänessä oli selvää vetovoimaa, kuin tuo olisi iät ja ajat harjoitellut neideille lepertelyä. En voinut estää pientä hymyä nousemasta huulilleni. Käänsin korvat höröön.
" Olen Tähtihumun Stina, tutummin Stina ", kerroin rauhallisella äänellä. Sen sanottuani Duran kertoi olevansa ylänköhevosten laumassa, udellen myös missä laumassa minä olin. Meinasin heti sanoa, että en ole vielä liittynyt mihinkään laumaan, mutta sitten muistin tapaamisemme Loskan kanssa. Naurahdin sisäisesti sille, että melkein unohdin liittyneeni lumihevosiin. Se vain tapahtui niin äskettäin. " Pahoittelut, olen lumihevonen ", naurahdin. Tämähän alkoi sujua jo melko rennosti.

Upotin turvan taas kookoksenpuolikkaaseen, mutta se olikin tyhjä. Juuri sopivasti baarimikko toi Duranille juomaa, jolloin samalla itse esitin toiveeni. " Voisin kokeilla Submarinea ", sanoin. Pian voikko toi juoman, ja aloin samantien hörppimään sitä. Mmmm... miten makean hunajainen maku, suorastaan sai tuntemaan oloni rennoksi.
Duran kysyi, olenko uusi. " Itseasiassa olen. Hyvin on lähtenyt elämä käyntiin Caraliassa ",
kerroin rentona. Tosiaan, vielä ei ole tullut mutkia matkaan, laumaankin pääsin jo aika alussa.
" Vietätkös useinkin aikaa täällä Magic Drinkissä? Tunnut tuntevan paikat hyvin ", kysäisin sitten perään.

Jälleen toinen baarimikoista kävi kyselemässä juomatoiveita, ja olihan se nyt pakko tilata toinen Submarine, se oli kieltämättä hyvää. Niimpä esitin toiveeni, ja sain juoman. Moneskohan se edes oli koko illan aikana? No, ihan sama. Olin juuri sanomassa taas jotakin, mutta unohdin sen kokonaan, kun yhtäkkiä kauempana jotkut orit alkoivat tappelemaan kovaäänisesti. Mekkalaa lisäsi parivaljakon ympärille kerääntyvä kannustajajoukko. Baarimikotkin menivät selvittelemään tilannetta. Jotenkin vain häiritsi tällaista hetkeä, kun ympärillä mekastetaan.
" Mitäpä jos menisimme vaikka kävelylle, sademetsän puolelle? Nuo mekastavat riitapukarit pilaavat tunnelman ", sanoin vilauttaen hymyn lauseitteni päätteeksi, valmiina lähtemään kävelemään. Rauhallista kävelyä öisessä metsässä, ei paha.
En tiedä miksi, mutta Duran vaikutti kiinnostavalta tyypiltä. Juomien vaikutuksessa tai ei, en pistäisi tällaista yhden illan juttua pahakseni. Tai kuka tietää jos vaikka enemmänkin kuin yhden illan juttu? No jaah... mitäköhän tästä kehkeytyy...
Almuli
 

Re: Tää ilta menee putkeen

ViestiKirjoittaja mokotti » 01. Huhti 2013 01:38

// pahoittelut kestosta! //

Tamma kertoi olevansa Tähtihumun Stina, mutta häntä saisi kutsua myös Stinaksi. Oranssiturkki hymähti matalasti.
"Vai että Tähtihumun Stina, teilläpä on hyvin kaunis nimi" se sanahti kehuskellen tamman nimeä jatkaen "Mutta ei yhtä kaunis kuin omistajansa" Duran sanoi vielä äänessään flirttiä ja huulillaan charmikas hymy. Ori hielautti päätänsä saadakseen silmille valuneen otsaharjaksen sivuun, pois silmien edestä. Rutkasti kasvanut otsaharjas osasi olla oikea riesa.
Stina sanoi olevansa Lumihevosista. Pieni pettymys Duranille, sillä hänestä olisi ollut mukavaa jos tamma olisi kuulunut samaan laumaan. Tosin, se olisi mahdotonta sillä tamma oli liian pieni Ylänköhevosiin. Ori päätti kuitenkin nyökätä pienesti ja hörppäsi juomaansa.

Kun "tarjoilia" toi Duranille juomaa, huikkasi myös Stina tilauksensa voikolle. Pian voikko kiikutti juoman pöytään, ja tamma joi juomaansa selvästikkin nautiskellen. Painoi ori myös turpansa juomaan, nielien sitä nautiskellen, kunnes tamma kertoi olevansa uusi saarella ja siitä, että elämä oli lähtenyt hyvin käyntiin. Duran nosti päänsä juomasta ja otti katsekontaktin tähän.
"Hyvä niin. Itsellänikin pyörähti uusi elämä täällä saarella mukavasti käyntiin, voisin melkein sanoa että tämä on hevosten paratiisi." Duran sanoi hymyillen. Tottatosiaan, olihan saari syötävien kasvien peitossa, hyviä laidunmaita eikä petoeläimiä kauheasti ollut. Paikka jopa tuntui satumaiselta, sillä Duran epäili meren ylityksen olevan mahdotonta ilman että menehtyisi. Saattoiko saari siis olla kuin hevosten taivas? Siitä hevonen ei aivan varma ollut.
Duran nautiskeli juomansa loppuun ja huikkasi voikolle hevoselle haluavansa uuden juoman, nimeltään Submarie, saman juoman kuin Stinalla. Juoma tuotiin pöytään ja Duran kiittelemättä kastoi tummat huulensa juomaan.

Stina kysyi pian, kävikö ori baarissa usein, sillä tämä tunsi tietävän paikat hyvin. Duran nyökkäsi jälleen.
"No onhan täällä tullut käytyä, kun poikamiehenä elän" Duran ilmoitti vienosti hymyillen, kuin ilmoittaen olevansa vapaa. Pian orin katse kiinnittyy kaenpana tappelevaan kahteen oriin, jotka räyhäävät toisilleen ja ottavat toisistaan mittaa. Tappelevien orien ympärille kokoontuu hevosjoukko, joka kannustaa näitä, mutta pian baarimikot menevät väliin selvittelemään tilannetta.
Stina ehdottaa lähtemistä, koska orit pilaavat tunnelman. Duran hymähtää matalasti.
"Mennään vain" se vastasi, hörppäsi viimeisen kulauksen juomastaan ja otti pari askelta taaksepäin kannosta. Askeleet tuntuivat hieman kömpelöiltä mutta horjuvilta, mutta pian orin pää selveni ja se tunsi askeleensa varmemmiksi. Duran vilkaisi Stinaan kuin varmistaakseen että tämä seuraisi tätä pois baarista.
mokotti
 


Paluu Magic Drink

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron