Jos baariin tahdot mennä nyt, takuulla yllätyt[kuka tahansa]

"Aukiolla on muutamia hevosia keskusteluun syventyneenä. Osa itkee, osa nauraa, joku taitaa nukkuakin ja hei, ovatko ne kaikki edes elossa?"

Momentumin sanoja lainataksemme - astu kaikin mokomin sisään ja ota itse selvää yhteismaan sademetsässä sijaitsevasta baarista.

Jos baariin tahdot mennä nyt, takuulla yllätyt[kuka tahansa]

ViestiKirjoittaja Wadelma » 24. Maalis 2013 14:32

Kuka tahansa mukaan! :)

Morning Saga


Saga asteli rauhalliseen tahtiin sademetsän siimeksessä. Saga ei ollut käynyt täällä aijemmin, sillä ei ollut kulunut kauaakaan siitä kun tämä oli rantautunut saarelle. Hento tuulenvire leikitteli tamman valkeilla jouhilla, ja jostakin kuului linnun laulua... Sagalla ei ollut lainkaan tietämystä siitä, minne ylipäätään oli menossa. Saga vain käveli ja käveli... Pian Saga kuuli hevosten ääniä. Tamma höristi korvansa äärimmilleen ja pysähtyi. Äänet tuntuivat kuuluvan jostakin lähistöltä, ja seura kieltämättä tekisi hyvää! Saga otti varovaisesti muutaman askeleen eteenpäin, kunnes huomasi tulleensa pienen aukion laidalle. Aukio oli aivan tavallinen... Mutta mitä ihmettä? Keskellä aukioa oli hevosia, ja perällä kaatunut puunrunko, jonka takana seisoi kaksi oria. Ei siinä vielä mitään, mutta kaiken kukkuraksi hevosilla oli juomia! Baari? Hevosille? Oli Saga toki baareista ennenkin kuullut, mutta hevosille?

Saga asteli hämillään puunrungon eteen, ja jäi vilkuilemaan ympärilleen. "Tervehdys! Mitäs saisi neidille tänään olla?" Saga kuuli äänen edessään, ja käänsi katseensa voikkoon oriin, joka tapitti tätä tiskin toiselta puolen. "Tuota, öhh..." Saga sopersi, lainkaan tietämättä mitä pitäisi tehdä. "Mitä on tarjolla?" Saga kysyi mahdollisimman rauhallisella äänellä, mutta se oli vaikeaa, sillä paikka oli kaikin puolin outo. "No..." Ori alkoi luetella juomien nimiä. "Ai niin, mitä olen muuten Reggae, mutta sano toki vain Reg." Reg esittäytyi hymy suupielissään. "Selvä, Reg. Taidan ottaa yhden Delightin." Saga päätti vain ottaa jonkun juoman, ja saikin pian eteensä kookospähkinän kuoressa olevan valkoisen drinkin. Saga otti juoman, ja meni lähimmän kannon luokse. Juoma maistui hiukan kirpakalta, mutta kaikinpuolin hyvältä. Saga nautti drinkkiänsä, ja jäi ihmettelemään hevosvilinää ympärillään.
Wadelma
 

Re: Jos baariin tahdot mennä nyt, takuulla yllätyt[kuka taha

ViestiKirjoittaja Almuli » 28. Maalis 2013 17:03

[ Päätin tuoda uuden hahmoni Xixaron myös baaria ihmettelemään :) ]

Xixaro

Harmaankimo ori asteli varmoin askelin, varuillaan metsässä. Jonkinnäköinen saari tämä oli, sen se tiesi jo. Kuten myöskin sen, ettei ori ollut paikan ainoa hevonen. Niitä oli tullut vastaan jo jonkin verran, mutta juttusille Xixaro ei ollut vielä yhdenkään kanssa. Xixaro ei epäröinyt turhia, vaan koetti sulautua joukkoon mahdollisimman huomaamattomasti. Jostakin sen kyllä silti pitäisi lypsää vielä enemmän infoa.

Lusitano höristi korviaan. Kauempaa kaikui ääntä, luultavasti isommankin joukkion aiheuttamana. Suuntaa oli vaikea arvioida, mutta Xixaro lähti reippaasti eteenpäin, pitäen tahdin ensin ripeänä käyntinä, ja siirtyen sitten kepeään raviin. Xixaro tömisteli jo valmiiksi maahan muotoutuneita polkuja pitkin, ja tie oli vähän mutkikas, mutta ori koetti parhaansa mukaan suunnistaa kohti mekkalaa. Onhan siitä jo varmaan puoli päivää kun ori viimeksi tapasi jonkun, ja tälläkertaahaan voisi olla rohkeampi ja kysyä oma-aloitteisesti, jos keskustelukykyinen toveri löytyy. Tottahan se oli ettei voi saavuttaa mitään jos ei uskalla tehdä aloitetta. Pian kauempana oksastojen välissä häämöttikin aukea, ja kuusten lomasta erotti jo hevosiakin. Xixaro siirtyi hämmentyneenä hämärästä metsästä valoisalle aukealle. Maata peitti paksujen juurakkojen sijasta vain multa ja parisen kuivaa lehteä. Puita oli hyvin harvakseltaan, ja suurin osa niistä oli pelkkiä röpelöisiä kantoja. Niiden ympärillä oli hevosia isommissakin porukoissa. Ehkä huomattavasti suurin joukkio hengaili peremmällä olevan kaatuneen puunrungon luona. Xixaro otti empimättä askelia sinne päin.

Xixaro tunki itsensä äänekkään hevosporukan keskelle, lähelle maassa lojuvaa tukkia. Se koetti hieman herätellä keskustelua; " Hei, tiedätteköhän... ", mutta se oli kuin kuuroille puhuisi. Toiset olivat keskittyneet kukin mihinkin. Osa ryysti juomia kookospähkinän puolikkaista. Ori huokaisi epäröivästi, ja yritti tähystää ympäristöstä jotakuta, kuka olisi juttelutuulella. Kauempana puunrungolla seisoikin yksinäisen näköinen kimo arabitamma, joka sekin näytti hieman hämmästyneeltä. Xixaro päätti yrittää, ja kiersi pari hevosta astuen puunrungon eteen, keskusteluetäisyydelle kimosta.
" Tuota... osaatkohan sanoa mikä tämä paikka on? ", Xixaro kysyi kohteliaaseen sävyyn.
" Olen aika uusi enkä tiedä mistään mitään... ", ori jatkoi vielä samaan hengenvetoon, ja hymyili arasti.
Se koetti aina kenen tahansa seurassa olla ystävällinen, varsinkin tammojen. Se oli Xixaron luonne. Tuttavat ja ystävät tosiaan olisivat nyt tarpeen, kun on ihan tuntemattomassa paikassa. Tosin arabitamma vaikutti jotenkin itsekkin siltä, että ihmetteli tämän paikan menoa, mutta se ei haittaisi. Juttuseurakaan ei olisi pahitteeksi.
Almuli
 

Re: Jos baariin tahdot mennä nyt, takuulla yllätyt[kuka taha

ViestiKirjoittaja Wadelma » 02. Huhti 2013 20:22

Morning Saga


Sagan ryystäessä juomaansa, ja huomattuaan että se alkoi huventua aivan liian tiuhaan tahtiin oli tamma aikeissa mennä tilaamaan lisää, kunnes huomasi aukion laidalla seisoskelevan oriin. Yllättäen ori alkoi tulla lähemmäs, ja Saga vaihtoi oitis flirtin päälle huomattuaan vieraan katselevan Sagaa itseään. Muutama hännänheilautus ja harjan hulmautus... Mutta se siitä, sillä Saga oli aivan pihalla olinpaikastaan, eikä eksyneen ollut sopivaa yrittää yhtään mitään sellaista. Ori asteli Sagan eteen ja kysyi tietäisikö Saga mikä paikka tämä oikein oli. Saga oli hämmentynyt, sillä tamma luuli toisen tietävän itse missä oli. "Noo... Oikeastaan en itsekkään tiedä, mutta jonkinlainen baari kait..." Saga vastasi hajamielisesti, ja katsahti toista silmiin. Saga mittaili toista katseellaan. Ei suinkaan nenänvartta pitkin, vaan aivan ystävällisin aikein. Kieltämättä vieras oli komeakin.... Sitten tuo alkoi taas puhua, ja Saga vavahti mietteistään. "Kuin myös minäkin olen uusi tällä saarella. Caraliakos se taas olikaan?" Saga tahtoi välillä itsekkin puhua jotakin, ja niimpä kysyikin kahta peruskysymystä. "Mikäs on herran nimi? Mistä laumasta olet? Vai oletko laumaton?" Kysymystulva syöksyi valkean suusta kuin lumivyöry. Iloinen pilke silmäkulmassaan ja korvat hyväntuulisesti höröllä Saga esittäytyi: "Olen Morning Saga, mutta sinulle ihan vaan Saga." Saga jatkoi vielä veikeään sävyyn: "Tule, mennään hakemaan lisää juotavaa."
Wadelma
 

Re: Jos baariin tahdot mennä nyt, takuulla yllätyt[kuka taha

ViestiKirjoittaja Wohweli » 05. Huhti 2013 20:38

SNAKE

Kannon nokkaan kahta tammaa viihdyttämään päätynyt Snake sammalsi jo ja sen puheet kääntyivät jatkuvalla väännöllä vain entistä sopimattomimmiksi. Tammat vaihtoivat keskenään hieman kummastuneita katseita ja oli selvä, että valtaosan valkovoikon häröistäkin löpinöistä ajautui ohi korvien.
"Mie olen aina niin ihaillut kimoja, niistä tulee shellanen niinkus.. öö.. viaton vaikutelma," arpikasvoinen sönkötti seuralaisilleen jotka vaikuttivat kuulleensa jo aivan kyllikseen epämääräisen orin väri-ihailusta. Hyvästejä jättämättä kaksikko perääntyi pöydän ääreltä ja jättivät Snaken yksin kera mitä hölmistyneimmän ilmeen.
"Neirit ei nyt khyllä yhtään tiedä... mitä tulee menetettyä," vaaleaharjainen kuului vielä puhelevan poistuneen kaksikon perään. Orin suu alkoi jo kuivamaan ja pikaisen selvityksen perusteella ei ollut pöytään jäänyt ainuttakaan pisaraa taikajuomista.
"Kehvatsukka," ympäri päissään oleva nuorukainen supisi itsellensä ja oli purra kielensä.
"Hei sinä nuori likka, tuoppa mulle yksi Delight," ori kehotti ystävällinen virne naamaallaan ohi kulkenutta tammaa joka kääntyi katsomaan juopunutta lajitoveriaan selvä kiukku turvallaan. Hetkessä Snake otti vastaan iskun poskeensa jonka sille tarjoili komentelusta pahastunut tamma. Vieraan neidin kaviot paukahtivat inhasti poskea vasten kuuluvan kolahduksen kera, hetkessä Snake maistoi veren katkeran maun suullansa. Ennenkuin ori ehti koota itsensä ja kääntyä katsomaan eteensä oli tamma mennyt jo menojaan. Valkovoikko ravisteli päätänsä joka tuntui sykähtelevän kivusta.

Kaipa Snaken olisi itse liikuttava tiskiä kohden saadakseen kurkun kostuketta. Horjahdellen jalat tuskin kantavina yritti Snake päästä puunrungon äärelle. Koko paikka tuntui pyörivän ja päänsärky senkuin yltyi kovassa metelissä.
"Olkaa hiljaa," orista lähti tuskin ääntä, pelkästään tuskainen inahdus jota tuskin kukaan tavoitti korvillansa. Quarter ei löytänyt voimaa huutoon, tuskallisesti se vain pyrki jatkamaan matkaansa läpi hevosjoukon aina hetkittäin jotakin vasten horjahtaen. Viimein tiski alkoi häämöttää ja oli lähellä, ettei herra olisi kompuroinut itseään samantien kumoon. Pienet tuskan hikikarpalot valuivat orin kasvoja pitkin. Se oli todella tuskastunut. Ehkä jatkuva ryypiskely ottaisikin Snakelta vielä hengen.
Tiski oli nyt saavutettu, niin paljon kuin se olikin vaatinut. Hagor ilmaantui näköpiiriin ja kurvasi valkovoikon editse, mutta näytti vähän järkyttyvän näystään. Nuorukainenhan oli umpi kännissä ja näytti katseellaan janoavan vain lisää, quarterin koko naama oli vähän tietämättömässä virneessä.
"Olisikohan parempi lopettaa tältä illalta?" Hagor yritti soveliaasti ehdottaa nuorelle, hyvä että enää edes kykeni hengittämään!
"Phaska... Mä luulin että tämä on vapaa maa, joten älähän nyt poju kysele vaa tuo mulle delight, hopi hopi," Snake kyykytti Hagoria empimättä eikä jakanut ymmärrystään sille, että baarimikko tarkoitti vain orin omaa parasta. Hagor huokaisi vähän surumielisesti ja lähti valmistamaan tilausta jättäen Snaken odottamaan. Eipä osannut valkovoikko aavistaa, että se saisi venailla tilaustaan tunnin tai ehkä enemmänkin.

Jääsilmä kääntyi viimein katselemaan millaista seuraa sille olisi tänään tarjolla. Ilme orilla oli flirttaileva, mutta samalla se näytti vallan reppanalta korvat vähän rotkottaen ja hymyn ollessa jotenkin vääntyneenä.

» Liityn seuraan, älkää pahastuko. (:
Wohweli
 

Re: Jos baariin tahdot mennä nyt, takuulla yllätyt[kuka taha

ViestiKirjoittaja Almuli » 06. Huhti 2013 10:34

[ Minä en pahastu kolmannesta pyörästä autoomme :) ]

Arabitamma vastasikin Xixaron ihmettelyihin heti pienen yleiskatsauksen jälkeen. Hänen luulonsa mukaan tämä oli hevosten baari. Xixaro vähän hämmästeli tuota mielessään, mutta yllätys ei ollut suuri koska se osasi kyllä aavistaa jotain sentapaista nähdessään muilla juomia. Ori katsahti taakseen pienesti, ja koetti pälyillä mistä näitä juomia sai. Voisihan se itsekin kokeilla. Tiskin toisella puolen, kauempana ainakin oli kaksi hevosta, jotka paimensivat huutavaa hevosjoukkiota loitommas.
Kun lusitano palautti katseensa takaisin tammaan, ja oli maininnut olevansa uusi, vastasi tuo. Toinenkin kertoi olevansa vasta tullut. Tamman mukaan saari oli nimeltään Caralia. Vaikka kimolta ei sitten ehkä heruisikaan paljoa yleissivistävää tietoa, kun tämä oli itsekin niin uusi, ei Xixaro pahastunut. Baari oli täynnä hevosia, ja vaikka orin katsottaessa näkyikin pelkkiä rellestäviä tumpeloja, niin varmaan hän ja toinen tamma voisivat löytää jonkun joka osaisi valoittaa tietämättömiä. Ori oli aikeissa ehdottaa sellaista, kun tamma kysyi tältä nimeä ja oliko Xixaro jossakin laumassa. Saarella oli siis laumasysteemin? Näköjään tamma ei olekkaan yhtä pihalla asioista kuin Xixaro, mutta se oli vain hyvä.
" Nimeni on Xixaro. Laumoista en olekkaan kuullut, mutta jos sellaiset on niin voisin liittyäkkin johonkin kernaasti ", ori sanoi pohdiskelevasti. Se oli juuri kysymässä tamman nimeä, mutta se kertoikin nimensä ilman kysymystäkin. Mornin Saga, eli Saga.

Saga kutsui Xixaroa mukaan hakemaan juotavaa, ja ori lähti kävelemään iloisena toisen mukaan.
" Osaatko kertoa niistä laumoista, montako niitä siis on Entä mihin niistä itse kuulut? ", Xixaro kysyiystävällisesti samalla kun suunnisti toisen kannoilla baaritiskille. He asettuivat paksun puunrungon ääreen, jolloin eteen vilahti saman tien voikko ori. " Mitä laitettaisiin? ", se kysyi molemmilta. Koska Xixaro ei tiennyt mitä täällä tarjottiin, eikä sillä muutenkaan ollut niin kamalasti väliä, se vastasi: " Otan samaa kuin hän ", ja katsahti Sagaa jääden odottamaan tuon juomatoivetta.
" Miten olet päätynyt tänne Caraliaan? ", Xixaro kysäisi Sagalta drinkkejä odotellessa. Se voisi kertoa oman taustansa myös. Oria askarrutti, että ovatkohan aaltojen mukana kuljettautuneet uudet tulokkaat yleisiä, ja mikäköhän sai muut sitten lähtemään merelle? Xixaron tapaus oli puoliksi vahinko, mutta sitä ori ei surkuttele lainkaan. Mikä vain on parempi kuin vanha elämä sirkusväen pompoteltavana.

[ Jätän Wadelman tehtäväksi poimia Snake mukaan peliin x) ellei se sitten osallistu juonikuvioon jossain muussa kohtaa ]
Almuli
 

Re: Jos baariin tahdot mennä nyt, takuulla yllätyt[kuka taha

ViestiKirjoittaja Wadelma » 08. Huhti 2013 15:55

Saga

Saga huomasi Xixaron lähtevän talsimaan peräänsä, ja kaksikko suuntasi tiskille. Saga ei itsekkään kamalasti juomista tiennyt, mutta edellinen oli ainakin maistunut hyvältä. Niimpä tamma päätyi varmaan vaihtoehtoon. "Kaksi Delightiä, kiitos." Saga pyysi kohteliaasti ja jäi odottelemaan juomia. Saga ei oikeastaan tiennyt sen enempää laumoista, mutta vastasi parhaansa mukaan. "En tiedä kuinka monta niitä on, mutta itse kuulun aavikkohevosiin. Sinun kannattaisi kysäistä vaikkapa.... tuolta tuolla!" Saga huudahti pienesti, ja nyökkäsi kohti arpinaamaista oria, joka seisoskeli vähän matkan päästä. "Tai no, unohda. Tuo ei näytä olevan kykenevä vastailemaan juuri nyt." Saga lisäsi naurahtaen huomatessaan, että vieras pysyi juuri ja juuri pystyssä. Kun kaksikko sai juomat turpiensa eteen, Saga alkoi pohtia menneisyyttään. Merimatka oli ollut koetteleva, ja taisi viedä tammalta tajunkin jossain vaiheessa, mutta Saga yritti muistella, ja tyytyi yksinkertaisimpaan vastaukseen joka päähän tuli. "Kyllästyin elämääni kesyhevosena, ja karkasin. Lähdin uimaan, vaikkakaan se ei ollut kamalan järkevää... Yöllä puhkesi myrsky, joka toi minut tänne. Olen kuitenkin iloinen valinnastani lähteä, sillä tämä paikka vaikuttaa mielenkiintoiselta." Sagan katse siirtyi kysyvästi Xixaroon. "Entä sinä?" Saga uteli ohimennen lähtiessään takaisin samalle kannolle missä tapasi oriin.

Sitten valkean katse kiinnittyi vieraaseen oriin tiskin laidalla. Olisi epäystävällistä jättää Xixaro yksin, mutta Saga ei voinut vastustaa kiusausta käydä vieraan juttusilla. "Odota hetki..." Saga sanoi Xixarolle ja lähti talsimaan kohti arpinaamaa. Päästessään puhe-etäisyydelle tamman katse kiinnittyi ensimmäisenä kasvoihin. "Näyttää ikävältä... Mistä sait nuo... arvet?" Saga kysyi lähes kuiskaten, sillä ei tahtonut kuulostaa mitenkään töykeältä, mutta Saga ei voinut hillitä itseään nähdessään miten humalassa toinen oli. "Sinähän olet aivan kännissä! Oletko hullu? Ihmiset juopuvat, ei hevoset!" Näköjään tällä saarella sekin on mahdollista.... Saga henkäisi mielessään, mutta tajusi sitten miten oli toiselle huutanut. "Anteeksi, minä.... Lähdenkin tästä." Saga vilkaisi vielä viimeisen kerran oria, ja kiiruhti sitten Xixaron luo. "Outo hevonen, tunnetko hänet?" Saga kysyi, ja käänsi kiusaantuneena katseensa muualle.
Wadelma
 

Re: Jos baariin tahdot mennä nyt, takuulla yllätyt[kuka taha

ViestiKirjoittaja Wohweli » 08. Huhti 2013 19:04

Ei mennyt kauan, kun ori oli jo vaivuttanut unholaan muiston siitä, että oli saattanut juuri tilata jotakin. Lieni Snaken hyvinvoinnin puolesta ihan hyvä asia. Tämän jalat vapisivat ajoittain ja koko ori oli huojahdella hallitsemattomasti. Aina välillä valkovoikon pää oli painua alemmas silmäluomien kanssa, mutta ennen sammumista ori nykäisi päänsä ripeästi ylös ja räpytteli hetken silmiänsä sen toivossa, että ne malttaisivat pysyä avoinna.
Puheensorinaa kuului joka ilmansuunnasta. Kaikilla vaikutti olevan seuralaisena, kyllä Snakellakin niitä oli illan mittaa ollut, mutta juomisen riistäydyttyä enemmän tai vähemmän käsistä olivat orin niinkutsutut ystävät kadonneet paikan päältä. Jättäneet nyt reppanan yksin selviämään loppuillasta.

Lähellä välikuolemaa käyvä ori kuuli pian lähestyviä askeleita ja kääntyi uteliaisuuden kehottamana katsomaan oliko joku saapumassa hänen seuraansa. Saadessaan jäykän kaulansa käännettyä ja päänsä kohdistettua saapujan suuntaan erotti ori edessänsä äärimmäisen kauniin nelijalkaisen. Selvästi arabiverisen tamman jonka ulkonäkö yksin sai Snaken turvalle kohoamaan veikeähkön virneen. Tamma kantoi yllänsä puhtaan valkeaa väriä ja käveli näyttävän ryhdikkäästi, miten paljon enkeliä toinen muistuttikaan.
Vieras tamma avasi keskustelun aiheella josta monet tuntuivat aina olevan kiinnostuneet Snaken tavatessaan. Ori naurahti huvittuneena ja käänsi lievästi päätänsä tammasta, mutta palautti lopulta kuin vetovoimasta katseensa takaisin toiseen.
"Mä en niistä välitä puhua, menneisyyttä kun on vähän turha kaivella varsinkaan ku se on vähän sellasta levotonta aikaa ollut mun osaltani. Sen sijaan mä voisin vastaanottaa sun silkkisiltähuulilta jotakin paljon mielenkiintoisempaa tietoa. Mikä on neidin nimi?" ori sivuutti tylsän tarinan menneestään ja kiersi sitten utelemaan luoksensa saapuneen nimeä.
Pienellä katsahduksella valkovoikko huomasi, että tämä arabiverikkö oli tainnut saapua toisesta seurasta sillä etäällä seisoi myös joku toinen valkeaan somistautunut.
"Ja kerro toki suloisen ystäväsikin nimi," quarter kehotti ja iski silmää kauempana olevalle.

Tamman seuraava toteamus oli orista hieman huvittava. Hehän olivat baarissa joten mitä tamma oikein kuvitteli? Jotakin sivistynyttä teekestiä pyöreän pöydän ääressä?
"Hullu voin olla, mutta luulenpa että sinäkin olet kiinnostunut minusta juuri siksi, myönnä pois vaan, että pahispojat kiehtovat," valkovoikko puheli maltillisesti kuin keskustelun täysin halliten, tämän puhetyyli oli itsevarma, mutta ei siltikään ylitsepursuavan itsekäs. Valkea aikoi karata quarterin luota eikä tämä olisi tahtonut millään sallia sitä.
"Älä suotta mene. Jää seurakseni," Snake aneli kuin keltä tahansa kauniilta tammalta, mutta teki silti kaikkensa, että toinen olisi saanut tuntea itsensä erityiseksi orin jäisissä silmissä.
Wohweli
 

Re: Jos baariin tahdot mennä nyt, takuulla yllätyt[kuka taha

ViestiKirjoittaja Wohweli » 14. Heinä 2013 23:55

Sori tuplat, mutta tahtoisin kysellä tämän pelin jatkosta. Wadelma on lopettanut, mutta onko sinulla Almuli mitään pelin jatkamista vastaan? Itse pelaisin Snakella tätä peliä oikein mieluusti, mutta pelille voidaan kehittää myös minun puolestani sovittu lopputulos ja jättää tähän. (:
Wohweli
 

Re: Jos baariin tahdot mennä nyt, takuulla yllätyt[kuka taha

ViestiKirjoittaja Cattish » 31. Elo 2013 18:26

[vieläkö juoneen pääsee mukaan? Täällä yksi vastarantautunut haluisi tutustua teihin :D]

Laukkasin hengästymiseen asti. Makea, eksoottisten kasvien tuoksu hiveli hajuaistiani. "Sademetsä" ajattelin hämilläni. Outo, salamyhkäinen paikka, kyllä vain.

Astelin sateen jäljiltä pehmeää polkua pitkin eteenpäin. Polku oli muodostunut useista kavionpainaumista. Tuoreimmissa oli vielä vieno tuoksu -polun päässä olisi muita hevosia. Kiristin hieman tahtia, mutta samalla epäröin. Miten vieraat suhtautuisivat siihen, että paikalle pölähti uusi hevonen, jota kukaan ei tuntenut. Raivostumalla? Innostumalla? Välinpitämättömästi, kenties?

Äkkiä polku loppui. Astuin vielä parin mättään yli, ja tajusin tulleeni aukiolle. Vaikka oli jo ilta, ja lähes pimeää, aukiolta huokui lämmin valo, ja satoja, eikun tuhansia, tulikärpäsiä lenteli ympäriinsä. Sieltä täältä kuului naurua ja hirnuntaa. Miten paljon hevosia! Ruunikoita, mustia, kimoja! Olin onnessani.
Parin kiven ja kannon ympärille oli kokoontunut pieni hevosporukka. Siro valkoinen tamma, jolla oli paksu kihara harja ja tuuheat ripset, tanssahteli ohitseni kimeästi hirnahtaen.

"Elnézést, mutta missä olen?" kysäisin tammalta.
"Magic Drinkissä, tietysti. Taidat olla uusi, kun et tiedä missä olet" tamma totesi minua silmäillen.
"én nagyon, olen kyllä. Mutta.. En tiedä, missä olen. Saavuin tänne vasta"
"Tämä paikka on Caralia. Hevossaari." tamma selitti nyökytellen. Olisin kysynyt häneltä vielä lisää, mutta musta ori nappasi tamman matkaansa.

"Tilaa sinäkin jotain! Suosittelen Delightiä!" valkoinen vielä huusi.

Jäin yksikseni seisomaan ja tuijottamaan tamman perään. Käännähdin ja näin muutaman hevosen kokoontuneen ison puunrungon luokse. Sen takana voikko ori hääräsi jotakin. Mielenkiintoni heräsi, ja astelin sinne.

"Mitä neidille saisi olla? voikko tiedusteli kohteliaasti. Katselin häntä hetken. Mieleeni muistuivat äsken tapaamani tamman sanat.

"Delight, kiitos" lausuin maistellen sanoja suussani. Voikko katosi, ja tuli hetken kuluttua takaisin hampaissaan kookospähkinänpuolikas täynnä helmenvalkoista nestettä. Maistoin haparoiden. Juomaa? Oliko tämä jokin baari..?Hevosten baari.. Outoa. Ja nimihän oli Magic Drink.

Kulautin hieman nestettä kurkkuuni ja maistelin miellyttävää kirpeyttä, ja syvennyin hetkeksi ajatuksiini.
Cattish
 


Paluu Magic Drink

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron