Pääntaudin loppu ja Hoeron alku

"Aukiolla on muutamia hevosia keskusteluun syventyneenä. Osa itkee, osa nauraa, joku taitaa nukkuakin ja hei, ovatko ne kaikki edes elossa?"

Momentumin sanoja lainataksemme - astu kaikin mokomin sisään ja ota itse selvää yhteismaan sademetsässä sijaitsevasta baarista.

Pääntaudin loppu ja Hoeron alku

ViestiKirjoittaja Mwjan » 11. Tammi 2014 10:26

[ Tämä on nyt se peli, missä löydetään rohto pääntautiin ja samalla Hoero purkautuu, lisää tästä hoerosta sitten erikseen, aloitetaan kuitenkin nyt tästä että pääntautiin löydettiin rohto ja Quickstep lähtee etsimään lumihevosten johtajaa ja kertomaan löydöstään. ]

Quickstep

Vaaleanrautias, valkopäinen ja vinttikoiraa muistuttava kulkuriori oli liikenteessä. Olotila oli järkyttävä. Koskaan hän ei tuntenut oloaan näin sairaalloiseksi. Orin askeleet veivät tämän pian yhteismaalle ja pieneen, mutta kaikkien suosimaan Magic Drink baariin. Tämä paikka antoi erityisiä juomia jokaiselle halukkaalle. Mitäpä jos tähän ikävään nuhaisuuteen saisikin apua tämän paikan puolelta.

Paikalle saavuttuaan kaikki tuntui olevan tyhjää ja autiota. Vain kaksi baarimikkoa vehtaili hiljaisessa baarissa, tuon tiskiä muistuttavan kannon takana. Vertauskuva vehtailusta oli, kuin olisit muka tehnyt jotain viisasta tai sellaista että tekisit töitä.
Sinisilmäinen asteli varovaisin askelin ja lähestyi kantoa. Baarimikot kääntyivät liki saman tien katsomaan tuota lähestyvää tulijaa.
”Anteeksi, täällä ei saa kulkea!”, toinen baarimikoista huudahti valkokasvolle. Ori ei tiennyt lainkaan heidän nimiään ja yllättyi kielteisestä muodosta häntä kohtaan. Quickin ilme oli kysyvä ja hän pysähtyi vähän matkan päähän.
”Etkö ole kuullut riehuvasta epidemiasta, jonka vuoksi alueella ei saa kulkea”, ruskeapukuinen baarimikko jatkaa lausettaan.

”Anteeksi”, hän sanoi jälleen. Kuinka useinkaan tämä ori oli elämänsä aikana sanonut tuota pyytelevää sanaa. Ja ennen kuin hän pystyy avaamaan suutaan puolustukseksi, joku ilmestyy paikalle.
”Sinä myös, sinulla ei ole oikeutta olla täällä”, nyt puolestaan vaaleampi baarimikko sanoo tulokkaalle.

Tämä epidemia oli toisinaan laittanut kaiken nurinkurin. Vaikka tämä olikin ensimmäinen kerta orilla olla kyseisessä paikassa, hän pystyi kuvittelemaan sen vilkkaana paikkana. Quick katseli saapuvaa vierasta. Se oli väritykseltään perus ruunikko, ei mitään merkkejä. Koko tilanne tuntui täysin käsittämättömältä, eikä vaaleakasvo tiennyt mitä olisi sanonut. Ehkä hän oli vain hiljaa ja yritti kuunnella toisten puheita.
”Hän ei taida tietää mistä on kyse”, tumma baarimikko sanoi.
”Saarella riehuu pääntauti, jonka vuoksi kukaan ei saa poistua omalta lauma-alueeltaan”, saapunut ruunikko vastasi nopeasti baarimikon jälkeen.
”Kukaan ei tiedä miten se parannetaan”, vaaleampi baarimikko sanoi toisen baarimikon selän takana hiljaa.
”Mutta sinä et näytä voivan hyvin”, ruunikko sanoi katsoessaan herasilmäistä. Quick pudisti päätään merkiksi, ettei todellakaan ollut okei.

”Taidan olla yksi sairastuneista”, Quickin lauseen jälkeen liki jokainen baarissa olija, eli nämä kolme, perääntyivät. ”Tarvitsen apuanne”, hän sanoi vaikeroiden. Valkokasvon pää painautui alaspäin ja korvat vasten niskaa. Hänestä paistoi tuskaisuus ja hän toivoi todellakin saavan apua vaivaansa.
”En tiedä miten voimme auttaa…”, tummempi baarimikko vastasi haikeana. Quickstep kiersi katseensa jokaisessa baarissa olijaan näyttäen vielä surkeammalta kuin koskaan.
”Paitsi jos kokeilisimme…”, ruunikko vastasi ja ryntäsi vilpittömin askelin baarin puolelle.
”Hei, ei tänne saa tulla!”, vaalea huudahti.
”Tämä on hätätapaus! Jos keksimme vastarohdon tai jonkun torjumaan pääntautiin, voimme kertoa siitä koko laumalle!”, tämä huudahti katsoessaan kiivaasti baarin puolella olevia ainesosia.
”Jos löydämme oikean rohdon ja siihen sopivat ainekset, voimme kerätä niin, että sitä riittää sairastuneille!”

Aikaa kului ja baarimikot sekä ruunikko keksivät kiivaasti erilaisia juomia, laittoi yrttejä ja sovittelivat juomia keskenään. Jokaisella juomalla baarissa oli erilainen vaikutus, joten miksei myös rohtojakaan keksittäisi. Jokaisen juoman kohdalla Quickstep maistoi ja sanoi mielipiteensä vaikutuksesta. Ori sai kuitenkin odottaa hetken aikaa, että vaikutus alkaisi, mutta mitään ei toistaiseksi tapahtunut muutamien juomien kohdalla.
Liki kuudetta juomaa hän aloitti juomaan.
Isotakiaisen juuri, auttoi paiseisiin.
Leskenlehti auttoi yskään ja keuhkokuumeeseen.
Nokkonen auttoi vaikuttamaan yleisesti kipuihin koko kehossa.
Vesi antoi mahdollisuuden juoda sen nopeasti kurkusta alas.


Maku oli järkyttävä, mutta omalla tavallaan vaikuttavan raikas. Kaikki kolme odottivat silmät suurina, että tämä rohto auttaisi lamaannuttamaan pääntaudin. Hetken aikaa he odottivat ja odottivat. Quick oli juonut kokonaisen kupollisen.
”Tämä taitaa toimia”, valkokasvo sanoi pitkän odottelun jälkeen. Hänen olotilansa oli helpottanut eikä järkyttävää painetta tuntunut olevan päässä juuri lainkaan. Varmuuden vuoksi hänelle tehtiin toinen samanlainen, täysin samalla kaavalla. Ja niin tämä huikkasi juoman naamaansa.

”Olemme tehneet ihmeen”, ruunikko vastasi intoa hehkuen.
”Älä ole niin varma”, vaalea baarimikko sanoi hieman negatiivisesti, liki epäilyttävästi.

Nelikko jäi juttelemaan keskenään ja pohtimaan rohdon vaikutuksesta. Oliko parantava johto nyt keksitty ja Quick pystyi lähtemään matkaan, ilmoittamaan laumanjohtajalle että rohto on keksitty. Olivatko he nyt täysin varmoja tämän vaikutuksesta?
Liki heti tämän pienen keskustelutuokion jälkeen maa tuntui liikahtelevan. Linnut lähtivät huutaen karkuun puistaan ja jalkojen alla värähteli entistä lujemmin.
”Mitä ihmettä…”, ruunikko sanoi sanotuksi, kunnes kaukaa, laumattomien alueelta niin sanotusti räjähti.

Tämä tapahtunut sai maan tärisemään kaikkien koipien alla ja pitämään jalat tukevasti kiinni maassa. Jyrisi raivokkaasti, koko paikka keinui ja tuntui älyttömän hullulta seisoa kaiken tämän keskellä.
Liki jokainen huusi toisilleen mitä täällä tapahtuu. Joku sai huudettua tulivuoren purkauksesta, että sellainen tulisi joskus käymään ja oliko se nyt? Luontoäiti oli ihmeellinen ja teki tehtävänsä. Pian heitä vastaan juoksisi lauma hätääntyneitä hevosia sekä muita luonnon eläimiä.

Samaan aikaan kun nelikko tuijotti räjähtävää tulivuorta, silmät suurina, valkeakasvoinen ori otti jalkansa alle.
”Mihin sinä menet?! On vaarallista lähteä mihinkään! Olemme suoja-alueella!”, ruunikko huusi tuon valkeakasvoisen perään, mutta hän ei vastannut mitään. Hänen tehtävänään oli etsiä lumihevosten johtaja käsiinsä, ilmoittaa rohdon löytyneen.
Toivottavasti johtaja oli turvassa. Kukaan ei tiennyt kuinka pitkälle tulivuori tuhoisi ympäristöä. Quick ei voinut jäädä paikoilleen, vaikka parhain mahdollinen olisi ollut jäädä tänne ja odottamaan että tulivuori rauhoittuisi.

Pian katosi valkokasvo metsän uumeniin jättäen taakseen ruunikon ja baarimikon. He onneksi tiesivät, mikä oli vihdoin parantanut pääntaudin. Vaikka olotila ei ollut vielä täysin tervehtynyt, tämä se oli, rohto pelastamaan saaren ja laittamaan kaikki järjestykseen. Paitsi tulivuori sotki tätä tilannetta entisestään.
Mwjan
 

Paluu Magic Drink

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron