Petollisia sattumia

"Aukiolla on muutamia hevosia keskusteluun syventyneenä. Osa itkee, osa nauraa, joku taitaa nukkuakin ja hei, ovatko ne kaikki edes elossa?"

Momentumin sanoja lainataksemme - astu kaikin mokomin sisään ja ota itse selvää yhteismaan sademetsässä sijaitsevasta baarista.

Petollisia sattumia

ViestiKirjoittaja Wohweli » 06. Tammi 2014 23:30

Cleopatra
~ yksinpeli ~

Tämä taisi olla niitä harvoja kertoja, kun Cleopatra hakemalla hakeutui suureen hevosten paljouteen täysin vapaaehtoisesti. Sitä mitä tamma oli tullut baarista alunalkaen hakemaan ei ollut säilynyt muistissa perille saakka. Ehkä johtajatar tahtoi vain vähän sääliä hermojansa, jotka olivat viimeajat joutuneet erityisen koville Caralian kokiessa suurehkoja mullistuksia.
Tamma eteni sademetsän halki olemattomassa ryhdissä, pää laiskasti riippuen. Ilta oli ollut vähän turhankin tylsä. Ei sillä, että harmaa olisi kaivannut tappelua taikka rajalle hakeutuvia niskureita. Jotakin elämää hän kuitenkin osasi kaivata ympärilleen. Ehkä baarista olisi löydettävissä jo tähän aikaan joku mukavan jurrissa oleva hevonen jonka seuraan voisi liittyä ja puhua turhan paljon suutaan varomatta.

Vihdoinkin Magic Drinkin - toistaiseksi - hijainen puheensorina kantoi tamman korviin. Hetken Cleokin uskalsi pelätä talsineensa aivan väärään suuntaan. Aiemmin hän ei ollutkaan saapunut baaria kohden tältä suunnalta.
Viime kertaa Magic Drinkissä tamman ei sopinutkaan enää muistella lämmöllä. Ei sen jälkeen, kun Valentino oli päättänyt muuttua täydeksi idiootiksi. Tulla nyt hänen alueelleen riepottelemaan hänen laumalaisiaan. Ajatus tasangolla tapahtuneesta sai raivon oitis kuplimaan valkopään sisällä, korvat vetäytyivät oitis luimuun ja suostuivat palaamaan pystyyn vasta, kun tamma sai kylliksi itseään rauhoiteltua.
Isokokoinen johtajatar suuntasi tottumuksesta suoraa tiskiä kohden saaden vastaansa lähes ärsyttävän iloisesti hymyilevän Reggaen.
"Mitä teil-" ori ehtii aloittaa, mutta Cleo sylkee sanansa tottumuksesta suoraan hallakon omien päälle.
"Submarine," nyökkäys oli esitys hyväksynnästä ja sen myötä vaalea siirtyi toisaalle jättäen Cleopatralle oman aikansa tarkastella baarin hevostarjontaa. Päällimmiltä puolin baari vaikutti olevan tupaten täynnä hyvin nuoria hevosia mikä ei kyllä yllätä. Juuri tälläisiä nykynuoret olivat. Tekivät kaikkensa saadakseen päänsä helposti sekaisin ja muuten olivatkin aivan toivottomia ja hyödyttömiä. Hieman katkeran puoleisena Cleo tuhahtaa kääntyen takaisin katseineen tiskinpuoleen johon Reg toimittaa hänen kellertävän drinkkinsä. Kiitoksia latelematta tamma nappaa juomansa ja päättää siirtyä jonkun syrjäisen pöydän ääreen vain seurailemaan millaista jatkoa ilta tarjoaisi.

Pöytä löytyy hetken hakemisen jälkeen melko laidalta baaria, mutta se ei haittaa harmaata lainkaan. Täältä hän saattoi vain tarkkailla muiden hauskanpitoa ja litkiä latistuneena juomaansa. Ensimmäinen maistiainen muistuttaa tammalle heti miten makeaa Submarine oli.
Aika kuluu eikä meno tunnu baarissa juuri muuttuvan, ensimmäiset nuoret alkavat jo sammaltaa sujuen ja käyvät hiljattain haastamaan riitaa keskenään. Cleopatra saa juomansa tyhjennettyä, mutta Hagorin vilistäessä ohitse hän saa tälle huikattua tilauksensa. Jump. Jos se, vaikka lisäisi hieman tamman menomieltä.
Samalla hetkellä, kun ruunikko iskee uuden juoman pöytää vasten näyttää baariin astelevan yksi tutuhkon näköinen hevonen. Hetken tarkistelu todistaa herasilmälle kuitenkin hänen olevan väärässä. Siltikään harmaa ei ole saada silmiään irti tuosta karismaa huokuvasta mustasta orista joka tuntui vain torjuvan jokaisen katseellaan.
Cleopatra ei kuitenkaan tee elettäkään lähestyäkseen toista, sen sijaan ori tuntuu havaitsevan hänet baarin laidalta ja lähtee lähestymään. Harmaa terästäytyi huolella, jostain syystä hänestä vain tuntui, että tämä mustapukeinen tiesi vain pelkkää harmia. Musta pysähtyy pöytänä toimivan kannon toiselle puolelle jääden vain tuijottamaan valkokasvoiseen. Hieman epämiellyttäväksi olonsa tunteva Cleo nosti varoen katsettaan orin kasvoja kohden, törmäten lopulta tämän jollain tapaa karmiviin punavivahteisiin silmiin.
"Neitiä ei varmaan haittaa jos jään hetkeksi?" jäätävän kolea, mutta miehekäällä tavalla voimakas ääni kumpuaa mustan suusta. Kylmätväreet juoksivat tamman selkäpiitä pitkin. Neidiksikö se oli häntä juuri kutsunut? Tuskin kukaan koskaan oli liiemmin kohteliaasti hänelle puhunut.
"Aivan sama," harmaa tokaisee lopulta, mutta loukkaantumisen sijaan musta tuntuu vain jäävän tuijottamaan häntä kohden. Cleopatra uskoo, suorastaan toivoo pääsevänsä pöllömäisesti tuijottavasta orista vain ingooraamalla tämän ja kumartuu litkimään jumpiaan. Katse pitäytyi kuitenkin orissa valppaana, harjan alta varovaisesti kuikuilevana.

Musta tilaa useamman juoman ja näyttää selvästi pistäneen merkille, että Cleon juoma hupeni nopealla vauhdilla. Tavallaan valkopää vain odottaa milloin ori saa kakaistua asiansa ulos, tämän pistävä katse ei tuntunut mukavalta, ajatuksena se oli suorastaan ärsyttävä.
"Taidatte olla johtajatar Cleopatra eikös?" musta kuuluu sanovan mikä saa harmaan nostamaan päänsä juomansa seasta ja katsomaan oriin jälleen pitkään ja harkitsevasti.
"Kyllä. Entä sitten?" korutonta ja epäilevää puhetta jota tamma ei suinkaan yritä peitellä. Musta, selvästi friisiläissukuinen vain hymähtää hörpäten omaa juomaansa Cleon seuratessa tätä vaativasti katseellaan.
Orilta ei kuulu vastausta mikä on saada tamman ärsyyntymään entisestään. Oli siinäkin ori, tulla nyt ärsyttämään johtajatarta joka selvästi yritti vain rentoutua rankan viikon päätteeksi!

Ilta kuluu juomisen meiningissä. Ennenkuin Cleo edes kunnolla tajuaa hän huomaa juovansa tämän vieraan friisiläisen kanssa kilpaa. Käytös menee hallitsemattomaksi, puheesta tuskin saa selvää enää kukaan ja ennenkuin Cleo edes on tajutakseen hän löytää itsensä mustan kylkeen hakeutuneena, nauttien nyt vain sekavin reaktion tämän rapsutuksista sekä kauniista sanoista.
Ori lähtee kuljettamaan Cleopatraa pois baarista luvaten saattaa tämän turvalliseen paikkaan nukkumaan. Harmaa pysyy tuskin pystyssä ja salliikin vahvan orin vain talutella häntä pitkin metsiä. Lopulta musta haluaa heidän pysähtyvän eikä tamma näe pienessä kävelytauossa yhtään mitään huonoa. Ei niin kauan, kunnes hän tajuaa orin keikkuvan selässään.
"Mitäsh shä oigein theeth?" tamma saa hädin tuskin suutaa liikutettua, mutta musta ei tunnu ottavan kysymystä kuuleviin korviinsa vaan jatkaa toimitusta tyytyväisenä Cleon kyljet melkein murskaksi runnoen.
"Alash shieltä nyth hetiih! Oon heih ihan toshissani!" harmaa saa korotettua ääntään, mutta sillä hetkellä ori tuntuukin lopettavan ja lopulta poistuvan hänen sisästään.
"Shenkin idioothi!" Cleopatra huudahtaa juopuneena ja yrittää saada potkaistua friisiläistä, mutta jalka huitoo tyhjyyten ja kääntyessään katsomaan taakseen ei lähi tienoolla näy ketään. Äkäisenä, mutta tuhannen väsyneenä tamma siirtyy isohkon puun vierustalle, sammuen lähes heti maahan laskeuduttuaan. Vahvat juomat takaisivat etteivät muistot illasta painuisi todellakaan hyvään muistikuvaan.

CLEO POISTUU.
Wohweli
 

Paluu Magic Drink

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron