Walk like a leader, talk like a boss

"Aukiolla on muutamia hevosia keskusteluun syventyneenä. Osa itkee, osa nauraa, joku taitaa nukkuakin ja hei, ovatko ne kaikki edes elossa?"

Momentumin sanoja lainataksemme - astu kaikin mokomin sisään ja ota itse selvää yhteismaan sademetsässä sijaitsevasta baarista.

Walk like a leader, talk like a boss

ViestiKirjoittaja Whisperry » 05. Kesä 2014 19:11

Wohweli & Snake mukaan 8> Peli kulkeutuu yhteismaalta yläreiden rajalle:) Äläkä kysy pelin nimeä, en tiedä mikä se on xD

REVOLUTION

Koko päivän taivaalla paahtanut kuuma aurinko oli alkanut pikkuhiljaa luovuttaa ja laskeutua kohti horisonttia. Sen sijainnin muuttuessa keskitaivaalta taaemmas oli myös ne sademetsän rehevät puut laskeneet varjonsa ylle maan, jota pitkin kermanvaalea, arpinen otus nyt talsi ajatuksissaan. Se mietti tapaamistaan Omoran kanssa, tamman, joka oli orin onneksi sattunut kulkemaan aavikolla juuri niihin aikoihin, kun meri oli paiskonut risteytysorin maihin, tälle saarelle nimeltä Caralia.
Ori ei tiennyt minkä lauman alueella se tällä hetkellä liikkui, mutta todenpuhuen sitä ei voinut paskan vertaa edes kiinnostaa. Sen mielestä näin monessa laumassa ei ollut mitään järkeä. Yksi suuri lauma olisi paras. Tai edes kaksi, jos kerta tämän saaren kirjavaa asutusta ei saisi yhden laumanimikkeen alle.

Vaalean huulilta pääsi huokaus, mutta yhtä nopeasti sen pää kohosi valppaasti ja korvat kääntyivät hörölle. Se oli varmasti kuullut hevosen äänen. Jonkin epämääräisen mölähdyksen, mutta oli sekin jotain. Ääniä alkoi kuulumaan lisää, mutta niistä ei ottanut juuri selvää. Suurikokoisen orin korvat hapuilivat nyt takakenoon ja orin reipas käyntiaskel hidastui, hiljeni lopulta seisahdukseen. Mitä helvettiä?, mietti ori kun rupesi tarkemmin kuuntelemaan ääniä. What uup broo, tänää vedetään kuppia! Kuuli ori yhden kokonaisen lauseen ja sen jälkeen hörötystä yhden jos toisenkin lajitoverin turvalta. Orin hämmennyksen sekainen ilme muuttui pian taas ilmeettömäksi ja se alkoi jo harkita takaisin kääntymistä. Uteliaisuus kuitenkin voitti ja hiljaa ori rykäisi itsensä takaisin käyntiin, lähemmäs kohti ääniä, joiden sävy ja tarkoitus saivat orin luimistamaan entisestään. No, mikälie hullujen kerho siellä oli kokoontunut, ei orilla olisi mitään pientä tappelua vastaan.
Whisperry
 

Re: Walk like a leader, talk like a boss

ViestiKirjoittaja Wohweli » 10. Kesä 2014 01:19

SNAKE ~

Aavikoiden ehkä pahin juoppo oli jälleen tien päällä, tottunein askelin hän lähestyikin tuttuja maisemia. Magic Drink. Täältä sitä taas tultaisiin eikä todellakaan tissuteltaisi. Quarterin elämä oli ollut melko yksipuolista Fannin kadottua kuin tuhkana tuuleen. Toivonkipinä oli palannut häilyvänä, kun Hak oli ilmestynyt kuvioihin, mutta missä se poika ravasi nyt? Siitä ei ollut Snakella pienintäkään aavistusta. Saattoi vai toivoa, että toinen voisi hyvin ja osaisi pitää itsestään huolen. Ehkä he vielä joskus päätyisivät baarissakin saman kannon ääreen, sitä ajatusta vastaan ei orilla ollut ainekaan mitään. Poika oli selvästi isäänsä tullut juomataidoiltaan ja siitä jos mistä saattoi jaksaa olla ylpeä.

Valkovoikko askelsi menemään sademetsän seassa. Muutamat tutut naamatkin vaelsivat vastaan, mutta ei nyt ollut aikaa pidemmille kuulumisten vaihtelulle. Eteenpäin oli päästävä. Saatava jotakin maukasta alas kurkusta kuten aina.
Toiseltakin suunnalta näytti lähestyvän joku. Uteliaina Snaken korvat venyivät höröön ja kääntyivät varsin suurikokoisen orin puoleen. Häntä quarter ei ollutkaan tainnut ennen nähdä Caraliassa, vaikka olihan saari täynnä erilaisia hevosia, kyllä Snake alkoi jo väkisinkin tunnistamaan baarin vakionaamat ja tämä herra ei niihin kuulunut.

Hieman vaihvihkaa yritti Snake hivuttautua toista lähemmäs samalla baaria päin kulkien. Ehkä pieni keskustelunavauskin olisi paikoillaan.
"Varsin kaunis sää tänään nauttia illasta Magic Drinkissä," Snake tokaisi sitten kuin muina miehinä ja vieritti virneikkäät kasvonsa valkean suunnalle.
"Hyvällä säällä riittää aina kauniita tammoja," ori lisäsi perään hieman naurahtaen. Fanni ei noista sanoista olisi varmastikaan ilahtunut, tai edes niistä kaikista flirteistä joita valkovoikko oli ehtinyt välittää piirtokasvoisen kaunottaren hiihdellessä muualla. Mistä sitäkään tiesi mitä tamma puuhasi, varmaan ihan samoja juttuja kuin Snakekin.
Wohweli
 


Paluu Magic Drink

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron