Baarimikkojen esittely

"Aukiolla on muutamia hevosia keskusteluun syventyneenä. Osa itkee, osa nauraa, joku taitaa nukkuakin ja hei, ovatko ne kaikki edes elossa?"

Momentumin sanoja lainataksemme - astu kaikin mokomin sisään ja ota itse selvää yhteismaan sademetsässä sijaitsevasta baarista.

Baarimikkojen esittely

ViestiKirjoittaja kaZAM » 06. Huhti 2010 13:48

Hyvät tammat ja oriit, neitokaiset ja pojankossit! Höristäkää korvanne ja kohottakaa drinkkinne tervehdykseen. Caralian villeimmästä viihteestä vastaavalla Magic Drinkillä on ilo esitellä uudet baarimikkonsa

REGGAE JA HAGOR HORJU

– mutta sanokaa toki vain Reg ja Hagor! Jätetään saman tien ne maljapuheetkin toiseen kertaan, sillä tämä kaksikko ei ylimääräisistä muodollisuuksista perusta. Tärkeintähän on, että tunnelma on katossa ja läppä lentää!

Reg ja Hagor suhtautuvat baarimikon virkaansa asiaankuuluvalla huolettomuudella. Oletko kikattajien kuningatar valmiina iskemään kannat kattoon hilpeän seuraillan merkeissä? Rakkaushuoliin hukkuva surusilmä itkemässä tiskiä vasten? Tai nurkkapöydän erakko ennustaen universumin tuhoa? Ei sillä väliä! Reg ja Hagor suhtautuvat kaikkiin asiakkaihinsa hyväntahtoisella huumorilla ja avoimuudella ja tarjoilevat hevosen kuin hevosen mielellään pöydän alle. Äläkä huolehdi – nämä herrat eivät ole kiinnostuneita urkkimaan salaisuuksiasi, ellet sitten nimenomaisesti halua vaikertaa niitä kaiken kansan kuultaviksi. Eivätpä Reg ja Hagor siitäkään juuri liikutu, vaikkei joku perustaisi heidän huolettomasta tavastaan pitää putiikkia pystyssä. Heidän baarinsa on heidän linnansa, eikä yrmyinkään asiakas pilaa päivää ainakaan niin kauan kuin Delightia on jäljellä.

Näiden herrojen suosiollisessa seurassa meininki on letkeää ja kiristävät pipot jätetään naulakkoon. Reg ja Hagor ovat luonteeltaan varsin samankaltaisia keskenään. Näkee, että he ovat veljekset, ja heidän sisarussuhteensa on parasta laatua. Fiksuutta oreissa ilmenee vähintään värikkäässä huumorissa, jos ei muuten – ja mitä muihin hyveisiin tulee, letkeällä elämäasenteella hoituu Reggaen ja Hagorin mukaan pulma kuin pulma. Reg on luonteeltaan särmikäs, letkeä ja iloluontoinen. Hagor puolestaan ei nimestään huolimatta horju, vaan on veljeään hieman rauhallisempi, mutta yhtä kaikki läpikotaisin rento kaveri, joka tuntuu tilanteessa kuin tilanteessa olevan kotonaan kuin kala vedessä.

Reg ja Hagor ovat lumihevosveljekset, jotka tapasivat viettää Magic Drinkissä paljon aikaa jo sen edellisen pyörittäjän, Taika-Valon, aikoihin. Kun Taika sitten yllättäen katosi tiskin takaa eikä enää palannut, tuumasivat veljekset, että olisi sääli jättää niin mainio baari autioitumaan. Nämä asettuivat Taian tilalle ja oppivat ennen pitkää valmistamaan useimpia tämän tarjoilemista drinkeistä ja kehittivät myös joitakin omiaan menyyn jatkoksi. Taian kohtalosta veljekset eivät sen enempää tiedä, ja kysyttäessä vastaavat vain tämän kadonneen tietymättömiin. Tällä tavoin Magic Drink nousi uudelleen toimintaan ja palvelee uusien baarimikkojensa pyörittämänä niin kauan kuin asiakkaita riittää. Vaikka virallisesti lumihevosten maille eivät muiden laumojen edustajat saa tulla, Reg ja Hagor eivät asiakkaidensa laumalaisuuksia kysele. Alaikäiset saavat kuitenkin huomata, että vapaamuotoisesta elämänasenteestaan huolimatta baarimikot eivät tarjoile drinkkejään alle nelivuotiaille.

Veljekset ovat iältään seitsemän-kahdeksan vuoden tienoilla. Reggae on veljeään vuoden verran vanhempi, mutta ikäeroa ei veljeksistä huomaa, sillä nämä ovat toisilleen tasavertaisia hyväntuulisen herjanheiton varjolla. Hagor on väriltään ruunikko tummine jalkoineen ja turpineen. Reg puolestaan on voikko ja kovin vaalea ja haalea, mutta särmikäs ja rempseä luonne kompensoi hailakkaa väritystä täysin. Reggaella on lisäksi merkkinä valkoturpa. Oriit muistuttavat rakenteeltaan puoliveristä ja ovat kumpainenkin kooltaan 160 ja 170 senttimetrin välillä. Hagor on liikkeiltään hieman notkeampi ja sulavampi kuin veljensä. Vaikka oriit suuren kokonsa puolesta pystyvät kaksin tarvittaessa saattelemaan rähinöitsijät ulos baaristaan, ovat Reg ja Hagor taitavia hoitamaan hankaliksi käyvät asiakkaat myös sujuvasti puhumalla. Puheenparreltaan oriit eivät bamlaa mitään sairaan siistii stadin slangii eivätkä muitakaan erikoisia murteita viännä, vaan puhuvat jokseenkin tavallista yleiskieltä.

Reggae ja Hagor Horju ovat NPC-hahmoja, jotka ovat vapaasti käytettävissäsi Magic Drinkissä pelatessasi. Baarin ulkopuolella heitä ei käytännössä tavata. Magic Drinkissä ei ole muita baarimikkoja näiden kahden lisäksi. Huomaathan, että koska Reg ja Hagor ovat koko Caralian yhteisessä käytössä olevia NPC-hahmoja, on toivottavaa, että näillä pelattaessa otetaan mahdollisimman hyvin huomioon näiden luonteet ja ulkoiset piirteet. Reggaeta ja Hagoria on ylipäätään kohdeltava siten, että he ovat hyvissä ruumiin ja sielun voimissa myös muiden pelaajien käytettävissä. Heitä ei isketä eivätkä he iske ketään, heitä ei tapeta, hakata tai juoteta penkin alle. Haluavathan kaikki, että ainokaiset baarimikkomme pysyvät tolpillaan palvelemassa baarin asiakkaita.

Reggae ja Hagor Horju toivottavat sinut hulvattomasti tervetulleeksi Magic Drinkiin! Kierros kaikille!

Katso >>kuva!<<
kaZAM
 

Paluu Magic Drink

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron