Baaripelaamisen säännöt

"Aukiolla on muutamia hevosia keskusteluun syventyneenä. Osa itkee, osa nauraa, joku taitaa nukkuakin ja hei, ovatko ne kaikki edes elossa?"

Momentumin sanoja lainataksemme - astu kaikin mokomin sisään ja ota itse selvää yhteismaan sademetsässä sijaitsevasta baarista.

Baaripelaamisen säännöt

ViestiKirjoittaja kaZAM » 06. Huhti 2010 13:55

MAGIC DRINKIN SÄÄNNÖT

1. Magic Drinkin ainoat baarimikot ovat lumihevosveljekset Reggae ja Hagor Horju. Heistä vähintään jompikumpi on aina paikalla. Reg ja Hagor ovat NPC-hahmoja, joita kenellä tahansa pelaajalla on oikeus käyttää baarissa pelatessaan edellyttäen, että tämä on lukenut näiden esittelyn ja noudattaa sitä pelatessaan.

2. Baarin ikäraja on neljä vuotta. Nuoremmille juomia ei tarjoilla. Tästä voidaan silloin tällöin juonellisista syistä joustaa, mutta poikkeuksen tekemisestä on keskusteltava joko adminin tai moderaattorin kanssa.

3. Baarin alkuperäisen pystyttäjän, Sarren, sanoja lainaten: "Yhtään murhaa ei sitten tapahdu Taian baarissa! Tapella voitte."

4. Baari ei ole rakennus. Tiskinä toimii suuri, kaatunut puunrunko, ja "pöydät" ovat pääasiassa suuria kantoja tai kiviä. Drinkit tarjoillaan puolikkaista kookospähkinän kuorista. Hevosella ei myöskään kynä pysy kaviossa, joten baarissa ei ole mitään kirjoitettua – ei nimikylttiä tai esimerkiksi kirjoitettua menyytä.

Sääntöjä ja ohjeita on baariin sijoittuvissa peleissä noudatettava huolellisesti. Niistä poikkeamiseen tullaan puuttumaan.
kaZAM
 

Paluu Magic Drink

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron