Harmaan tuulen tie (peliseuraa, kiitos!)

Suhteellisen avaraa aluetta, joka sisältää jokusia puita, luolia ja jonkun verran heinääkin. Tasangolla kaikki on suhteellisen oloista ja lämmintä, lunta sinne ei talvella pahemmin sada, ehkä vain pintakerros jos sitäkään. Syötäväksi tältä alueelta kelpaavat paremmin kuin hyvin kaikki heinät ja useampien puiden lehdet tai muut kasvit.

Harmaan tuulen tie (peliseuraa, kiitos!)

ViestiKirjoittaja Chume » 04. Maalis 2011 16:40

/Ensimmäinen ropetukseni Moondancerilla x))/

Hiirakko tamma ravasi kevyesti tasangolla. Se oli saapunut oudolle saarella noin kaksi tuntia sitten mereltä. Moondancer etsi hieman syötävää, kunnes löysi mehevän heinäpaikan. Tamma asettui syömään. Se toivoi löytävänsä kaverin, koska se ei tykännyt olla yksin. Tai no, kukapa siitä pitäisi.
Lopetettuaan syönnin Moondancer säpsähti kotkaa taivaalla. "Heh, taidan säikkyä ihan turhia", tamma ajatteli ääneen, nakkeli hetken niskojaan huvin vuoksi ja sitten lähti laukkaamaan pienelle kukkulalle.

/Peliseuraa, jooko?/
Chume
 

Re: Harmaan tuulen tie (peliseuraa, kiitos!)

ViestiKirjoittaja feiarth » 05. Maalis 2011 21:01

[Hei ja mukavaa, että olet päättänyt liittyä Caraliaan! (: Muistuttaisin sinua kuitenkin nyt siitä, että meillä on offline-viestittelylle minimipituutena tekstikenttä (eli tämä laatikko, johon tekstiä kirjoitetaan). Sitä lyhyemmät viestit kuuluvat online-puolelle. Tekstikentälliseen ei lasketa mukaan ylimääräisiä offgame-viestejä, välilyöntejä tai hahmon nimiä. Ainoastaan rooliviesti itsessään siis. Tekstiä on helppo pidentää kuvailemalla hahmon ajatuksia, ympäristöä ja sen sellaista. (: Muokkaa-nappulan avulla voit lisätä viestiisi puuttuvat rivit. Tsemppiä pelailuun!]
feiarth
 


Paluu Tasanko

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron