Ja pahimpia on aamut joiden päättymistä ei näy

Rannan hiekka on hyvin hienojakoista ja pehmeää. Vesi on vilpoista, ja siinä on hyvä vilvoitella, mutta kannattaa varoa vedessä joskus seilailevia petoja tai voimakkaita virtauksia. Talvisin veden pinta on umpijäässä, eikä sitä saa murrettua kovin helposti.

Ja pahimpia on aamut joiden päättymistä ei näy

ViestiKirjoittaja Zarroc » 17. Kesä 2012 18:11

[Mukaan Lumia & Vera, otsikko maija vilkkumaata - totuutta ja tehtävää.]

KHIMAIRA

Minulla ei ollut mitään havaintoa miksi olin Tasankohevosten alueella, talsimassa pitkin merenrantaa kuin joku ikiaikainen fossiili. Jätin taakseni rivin kevyitä kavionjälkiä, seurasin katseellani rantaviivaa menemättä kuitenkaan lähemmäs. En halunnut kastella kavioitani meriveteen, joka tuskin kuitenkaan oli enää kovin kylmää. Tai ainakin epäilin, lähipäivinä oli ollut niin tukahduttavaa että ainakin rannasta vesi saattaisi olla ihan lämmintäkin.
Ehkä minä etsin jotain. Mutta tarkemmin ajateltuna ei ollut hajuakaan mitä etsisin. Hydran tiesin olevan kuitenkin Metsäponien alueella, siellähän hän joutui viettämään aikaansa sen vuoksi että oli rajavartija. Mutta saiko siitäkään hommasta pitää yhtään lomaa? En tosiaan tiennyt. Eikä ollut väliksi tietääkään, me olimme kuitenkin melko viileitä toisiamme kohtaan, kaikesta huolimatta.
Ehkäpä juuri sen kaiken takia.

Seisahduin hetkeksi rantakallion luokse, vesi loiskahteli aivan lähellä. Mieleni teki laskea päätä ja nuuhkia suolaista vettä lähempääkin, mutta merituuli antoi tarvittavan osviitan tuoksusta. Oli kuuma edelleen, vaikka pilvet näyttivät siltä että kohta ripeksisi vettä ihan koko maailman edestä. En oikein pitänyt sateesta, varsinkaan ukkosesta, mutta toisaalta se aina laukaisi tällaisen paikalleen seisahtuneen, kuuman ilmaston ja puhdisti sitä. Niinpä välillä huomasinkin toivovani ukkosta ja kovaa rankkasadetta, mutta epäilin että sitä olisi odotettavissa tälle yölle.

Lopulta huokaisin hiljaa, laskin päätäni ja kastoin varovasti turpani veteen. Suolainen vesi läiskähti lähemmäs sieraimia ja heilautin pääni takaisin ylös hieman pärskähtäen. Jotkut oikeasti pitivät tällaisessa vedessä lillumisesta ja uimisesta, mutta minun muistini mukaan se jätti jouhet suolaisen tönköiksi ja karvan lähinnä inhottavan takkuisen oloiseksi.
Mielummin uisin jossain puhdasvetisessä lammessa, jos siis ylipäätänsä uisin.
Zarroc liittyi Caralian riveihin lokakuussa 2009.

Aktiivipalveluksessa parantajista murhaajiin:
» Afgeleopen Zoe "Aggressiivinen"
» Kotka "Tyyni"
» Khimaira "Epäuskoinen"
» Rijm "Surullinen"
» Zeraw "Katkera"
» Ragenan "Epäileväinen"
» Murhaaja "Välinpitämätön"
» Hefaistion "Ahdistunut"
» Replica "Epävarma"
» Winchester "Neutraali"
» Cherisa - Arkkienkeli "Psykoottinen"
» Добыто "Nöyrä"
» Ra'zac Avrae "Hyväuskoinen"
» Ijzer "Nuori"
» Routakyyhky "Jäyhä"
» Vidar "Murehtiva"

Elämä on tulta
En jaksa enää juosta
Hakekaa minut pois täältä
Tehkää päivistäni arvokkaita

Rivinoteeraukset.
Galleria.
Korppi.
Avatar
Zarroc
Jokapaikanhöylä
 
Viestit: 3667
Liittynyt: 02. Heinä 2010 12:17
Paikkakunta: Kuopio

Paluu Merenranta

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron