I can breathe

Rannan hiekka on hyvin hienojakoista ja pehmeää. Vesi on vilpoista, ja siinä on hyvä vilvoitella, mutta kannattaa varoa vedessä joskus seilailevia petoja tai voimakkaita virtauksia. Talvisin veden pinta on umpijäässä, eikä sitä saa murrettua kovin helposti.

I can breathe

ViestiKirjoittaja Vertaveli M » 10. Kesä 2014 17:48

Kali >> Mukaan Wohweli & Cleo

Pää työntyy aaltojen yläpuolelle, epätoivoinen turpa vetää henkeä kuin viimeistä päivää. Tumman hevosen pää erottuu kauempana merellä. Se saa otteen merestä, katselee ympärilleen, huomaa rannan. Tuuli nostatti aaltoja korkeammalle, sinisilmä taisteli aaltoja vasten pysyäkseen pinnalla. Lopulta vaaleat kaviot löysivät maata kaviodien alle ja tuo otti muutaman uupuneen, mutta ponnekkaan hypyn päästen rannalle. Jalat värisivät rasituksesta. Kylmä tuuli kävi kiinni inhottavasti. Tamma otti muutaman askeleen kauemmas rantahietikolle lyövistä aalloista. Se ravisteli märkää turkkiaan, kunnes jätti lopun tehtäväksi tuulelle.

Tamma tajusi nukkuneensa vasta kun heräsi. Tuo ravisteli päätään hämmentyneenä, vilkuili ympäristöön. Tuuli oli lauhtunut, turkkikin melkein kuiva. Aurinko oli noussut korkeammalle taivaalle, mutta tuo ei osannut arvioida kuinka kauan oli nukkunut. 'Missä minä olen?' tamma ihmetteli. Se nosteli koipiaan, ihmetteli lämmintä hiekkaa allaan. Se oli tullut jonkinlaiselle rannalle, joskin se ei havainnut ympäristössä mitään jälkiä elämästä. Mielessään hopearuunikko syytti tuulta siitä hyvästä. Kali oli kuitenkin haistavinaan jotain. Jonkun toisen hevosen, mahdollisesti tamman. Tuo katseli ympärilleen epäröiden. Kuka, missä?
Vertaveli M
 

Re: I can breathe

ViestiKirjoittaja Wohweli » 11. Kesä 2014 23:00

STRANGLER CLEOPATRA ~

Niin se oli mennyt hetkessä pilalle. Cleopatran kaunis tasanko ja kaikki muu siinä mukana. Jos joku olisi saanut edes vilkaista harmaan pään sisälle olisivat ajatukset saaneet monia totaalisen pois tolaltaan. Lieni siis tamman oma onni, että ei ollut kohdannut vieläkään yhtäkään yliluonnollista luonnonoikkua.

Suurehko tamma eteni matkallaan hiekkaa armotta jalkoihinsa potkien ja polkien. Pieninkin kunnioitus Caraliaa ja sen maita kohtaan olivat häviämässä, eikä näky sinisestä merestäkään nostaneet Cleopatran korvia enää niskan puolelta.
Valkopää olisi hyvinkin voinut vain avata suutaan ja kiljua kiukkuaan niin pitkälti pihalle kuin ääni sallisi, se olisi kuitenkin turhaa. Kaikki ärsytys palaisi bumeranginlailla aina takaisin, ehkä jopa pahempanakin. Mistäkö tamma tiesi? Oli se höyryjä päästellyt jo ennenkin täydellistä helpotusta koskaan kuitenkaan ansaitsematta.
Tamma puuskahti kovaäänisesti ja sivalsi mustalla hännällään ilmaa jatkaen samalla etenemistään rantaa pitkin. Hyvällä onnella hän voisi, vaikka löytääkin jonkun onnettoman vastarantautujan jonka puhua laumaansa.

Ja kuin maha siinä missä painittiin poimivat valkopään silmät rannalla hääräävän hevosen. Kuin tilauksesta konsanaan. Cleopatra puki ylleen varsin menevän persoonaan, kohotti korvansa ja ravasi pää koholla nyt vierasta kohden. Hyvä ensivaikutelma lienisi tärkein jos tahtoisi saada toisen vakuuttuneeksi siitä miten hyvä laumanjohtaja hän oli. Tasankolaiset eivät olleet eivätkä tulisi näkemään ketään häntä pätevämpää. Eivät ikinä. Toiveajattelua sellainen olisi.
"Hei te siellä!" Cleopatra avasi vahvasti äänensä ja uskoi sen kantavan helposti merta pitkin tämän varsin ruskean hevosen korviin.
Wohweli
 

Re: I can breathe

ViestiKirjoittaja Vertaveli M » 12. Kesä 2014 01:00

Lopulta tamman silmä kääntyi tarpeeksi, erotti kaukaa lähestyvän hahmon. Pää hassusti kääntyneenä Kali siirsi loppua kehoaan, jotta ainoa näkevä silmä näki lähestyjän. Lähestyjä tosiaan oli mustatukkainen, valkeakasvoinen ja muutoin harmaaseen verhoutunut tamma. Kali terästäytyi ja otti paremman asennon. Hän oli oikea kylki toista kohti ja odotti toisen lähestyvän itseään. Hän kuuli toisen huutavan itselleen ja katsoi tuota odottavasti. Ihanniinkuin Kali olisi edes ollut matkalla vielä mihinkään, kerran kun oli tulossa seuraa tarjolle.

"Niin?" hän kysyi asialliseen sävyyn ja odotti paikoillaan, kunnes toinen tulisi hänen luokseen. Kali ei ollut varma kantoiko hänen äänensä meren ylitse yhtä hyvin kuin toisen. Hän lähti kävelemään vastaan pitäen päätään vinossa, nähdäkseen kunnolla. Lopulta hän oli muutaman metrin päässä ja pysähtyi, pitäen päätään yhä sopivasti.
"Olen Kali", hän sitten esittäytyi asialliseen sävyynsä, nyökkäsi toista kohti.
"Rantauduin aikaisemmin tänään tänne.. rannalle", jatkoi tamma odottaen kolmivärisen jatkavan. Tuo oli ainakin mieleenjäävän värinen ja jollakin eksoottisella tavalla ehkä kauniskin. Tamma ihmetteli mielessään, mihin ihmeeseen oli päätynyt. Hän ei ollut aikaisemmin ehtinyt miettiä tuota asiaa, joten kaikki mahdolliset kysymykset alkoivat piirittää tamman mieltä vasta nyt.
Vertaveli M
 

Re: I can breathe

ViestiKirjoittaja Wohweli » 12. Kesä 2014 21:50

Cleopatra harppoi yhä ravin tahdissa lähemmäs vierasta. Ainekaan se ei vaikuttanut vielä häntä pelkäävän, kun ei karkuunkaan heti ensimmäisenä rynnännyt. Tietty jos toinen ei miellyttäisi tammaa mitenkään päin saisikin ottaa jalat alleen. Tänne ei jäisi yksikään lauman ulkopuolinen pallottelemaan ainekaan itse johtajattaren silmän alla. Tuskin edes vaatisi kovin montaa äänekästä sähähdystä valkokasvolta, että tähän vieraaseen saisi uudenlaista eloa.

Vieras tamma tulee jopa lyhyenmoisen matkan vastaan mikä saa Cleopatran kasvoilla vierailemaan lyhyen virneen. Ei tässä taidettu olla tekemisissä ainekaan ihan toivottoman tapauksen kanssa. Kun välimatka oli tuhottu umpeen seisahtui harmaa jämäkkään ryhtiinsä ja katseli pienempäänsä hieman arvioivasti. Ominaisuuksien perusteella tämä vieras olisi ainakin erittäin varteenotettava laumalainen. Ennenkuin Cleopatra ehtii edes aloittaa puhettaan ja muuta esittelyä, esittäytyy vieras Kaliksi. Hiirakko on todella kiitollinen lyhyestä nimestä, eipähän hänen tarvitsisi väännellä typeriä lempinimiä pitkästä tai liian vaikeasta nimestä.

Kali jatkaa puhettaan hieman haparoiden saaden Cleopatran hymähtämään hyväntahtoisesti.
"Niinpä näytät rantautuneen," tamma piti äänensä perusmukavana ja silmäili toista uteliaana harjapeitteensä alta.
"Minä olen Strangler Cleopatra ja satun olemaan Tasankohevosten johtajatar, toisin sanoen omistan tämän rannan," mustajouhinen antoi äänensä olla tyyni ja vääntyä sitten hilpeäksi loppua kohden.
"Isompana kokonaisuutena tämän saaren nimi on Caralia," Cleopatra lisäsi toista yhä silmäillen.
"Miten on Kali.. Oletko tullut jäädäksesi? Jos niin, minulla voisi olla paikka laumassani. Suosittelen tarjoutani lämpimästi sillä sattuneista syistä täällä ei oikein pidetä laumattomista," ei valkopään ollut tarkoitus olla ärsyttävä tai liian tuputtava, faktat faktoina kuitenkin.
Wohweli
 

Re: I can breathe

ViestiKirjoittaja Vertaveli M » 24. Kesä 2014 22:37

Kali oli vasta ehtinyt esittäytyä, kun kolmivärinen tamma oli jo aloittanut puheensa. Tuo totesi Kalin rantautuneen. Lausahdus oli irlanninpuoliverisen korvaan hiukan hassu, mutta hän kuunteli kuitenkin toisen jatkeassa puhettaan. Tamma esittäytyi Strangler Cleopatraksi ja jatkoi sen jälkeen olevansa Tasankohevosten johtajatar. Hän kertoi myös omistavansa kyseisen rannan, jolla Kali seisoskeli.
"Ymmärrän. Pyydän anteeksi, että olen astunut maillenne ilman lupaa. En missään nimessä tiennyt asiasta", Kali puhui kohteliaaseen sävyyn. Kali ei tiennyt mitä olivat Tasankohevoset tai laumattomat, mutta hän tiesi seisovansa korkeamman auktoriteetin omaavan edessä.

Kali sai tietää paikan olevan Caralia. Hän nyökkäsi toiselle pitäen päätään yhä vinossa, nähdäkseen toisen kunnolla. Pian sen jälkeen Kalilta kysyttiin, oliko hän tullut jäädäkseen. Hänelle tarjottiin myös laumapaikkaa, koska ei kovinkaan välittänyt laumattomista.
"Ilahtuisin kovasti laumapaikasta. En välitä joutua epäsuosioon", Kali sitten vastasi hieman utuisesti.
"Olen aikeissa jäädä", hän sitten lisäsi vastatakseen edeltäneeseen kysymykseen. Kali pyöritteli tiedonrippeita mielessään, kunnes päätti esittää uuden kysymyksen.
"Teidän korkeutenne, haluaisitteko kertoa minulle kenties lisää tästä.. Caraliasta?" tamma sitten kysyi kunnioittavaan sävyyn. Hän oli aikeissa selvitellä asioita mahdollisimman paljon heti kun vain mahdollista.
Vertaveli M
 


Paluu Merenranta

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron