It's time to reap now what's been sowed

Rannan hiekka on hyvin hienojakoista ja pehmeää. Vesi on vilpoista, ja siinä on hyvä vilvoitella, mutta kannattaa varoa vedessä joskus seilailevia petoja tai voimakkaita virtauksia. Talvisin veden pinta on umpijäässä, eikä sitä saa murrettua kovin helposti.

It's time to reap now what's been sowed

ViestiKirjoittaja Zarroc » 01. Helmi 2014 17:39

[Rantautuminen.]

CHERISA

Suuri harmaa tamma nousi vedestä. Sen selkä kiilteli vesipisaroista, jotka nopeasti tiivistyivät ja jäätyivät sen karvaan. Cherisa ravisteli päätään ja katseli ympärilleen, sillä ei ollut mitään tietoa missä se mahtoi olla, mutta yleensä paikka, jossa oli maata tarkoitti kahta asiaa; joko täällä oli ihmisiä tai elämää.

Koska ihmisten kanssa ei useimmiten ollut elämää, sen oli Arkkienkeli saanut huomata. Tamma ravisti karvaansa, joka oli kuitenkin jo jäätynyt tikkuiseksi. Rannalla oli kylmä ja tuuli puhalsi hyisesti lännestä. Eikö länsituuli yleensä ollutkin lämmin? Harmaa ei jäänyt miettimään asiaa enempää, se otti ensimmäiset askeelensa uudella maaperällä ja lähti käyskentelemään kohti jotain suojaa. Se näki edempänä metsää ja asteli hiljalleen sitä kohden.

Pian se alkoikin lämmetä hiljakseen, pitkät jalat alkoivat toimia ja ottaa sulavampia askeleita. Sen pää oli korkealla, niska hivenen kaarella ja myrskynharmaat silmät tutkivat valppaasti ympäristöä. Se ei kuitenkaan nähnyt mitään eikä ketään, vaikka tuuli toi mukanaan välähdyksen toivoa.
Harmaa tuhahti ja pärskähti sitten, ei toivossa ollut ennenkään ollut mitään järkeä. Se toi vain turhia unelmia, jotka saivat putoamaan yhä korkeammalta.

Arkkienkelin askeleet nousivat raville, se lämmitteli jäseniään ja eteni metsää kohden. Sitä ahdisti olla melko laakealla alueella, kuka tahansa saattoi nähdä sen - jos täällä nyt ketään olisikaan - ja sitä tamma ei tosiaan halunnut. Pian se pääsikin metsänreunaan ja pujahti varjoihin, toivoen kuitenkin hiljaa sisimmässään, että saisi vihdoin olla yksin.

Toivo oli vain turhuutta.

CHERISA POISTUU.
Zarroc liittyi Caralian riveihin lokakuussa 2009.

Aktiivipalveluksessa parantajista murhaajiin:
» Afgeleopen Zoe "Aggressiivinen"
» Kotka "Tyyni"
» Khimaira "Epäuskoinen"
» Rijm "Surullinen"
» Zeraw "Katkera"
» Ragenan "Epäileväinen"
» Murhaaja "Välinpitämätön"
» Hefaistion "Ahdistunut"
» Replica "Epävarma"
» Winchester "Neutraali"
» Cherisa - Arkkienkeli "Psykoottinen"
» Добыто "Nöyrä"
» Ra'zac Avrae "Hyväuskoinen"
» Ijzer "Nuori"
» Routakyyhky "Jäyhä"
» Vidar "Murehtiva"

Elämä on tulta
En jaksa enää juosta
Hakekaa minut pois täältä
Tehkää päivistäni arvokkaita

Rivinoteeraukset.
Galleria.
Korppi.
Avatar
Zarroc
Jokapaikanhöylä
 
Viestit: 3667
Liittynyt: 02. Heinä 2010 12:17
Paikkakunta: Kuopio

Paluu Merenranta

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron