Taistele itsesi puolesta

Kesäisin aavikolla on erittäin kuuma ja alueen ison koon takia sinne voi eksyä erittäinkin helposti. Aavikolta saattaa löytää helposti kaikenlaisia skorpioneja, kuka ties pari kameliakin saattaa joskus kävellä vastaan, mutta ne ovat todella harvassa tällä saarella. Talvisin aavikolle ei sada lunta, mutta alue viilenee jonkun verran. Suhteellisen kylmä siellä ei siltikään koskaan ole.

Taistele itsesi puolesta

ViestiKirjoittaja Mwjan » 02. Helmi 2014 03:54

Valentino

Häntä oli toden teolla nyljetty ja annettu selkään. Mitäs oli mennyt tunkemaan nokkaansa toisten alueelle kuin yhtä hyvin tiesi, että oli laumaton ja Caraliassa oli säännöt. Hänen askeleensa olivat epävakaat ja joka jalka tuntui pettävän alta. Sen kasvot oli painettuina liki maahan asti ja harjas valahti väkisin sen silmille. Puolisokea laahasi takajalkojaan, jättäen viivoja perässään hiekkaan. Hän oli tasankohevosten rajoilta, tasangolta laahustanut taistelun jälkeen aavikolle.

Juuri kun ori luuli kaiken olevan hetken aikaa iisimmin, hän tunsi pientä värähtelyä jalkojensa alla. Korvat kääntyivät luimuun ja katse nousi maasta yläilmoihin. Värinä jatkui yhä voimakkaammin ja liki vieressä, ilman mitään ilmoittamatta pamahti ja aivan helvetin lujaa.
Samassa Hoero, liki hänen vieressään oleva hirviö syöksi itsestään punertavaa verta, siltä se hevosen silmin näytti. Hyvä ettei sen voimasta puolisokea menettänyt kuuloaan ja tärinän voimasta valahtanut maistamaan aavikon hiekkaa.

Hän nielaisi.

Tämä oli oikeasti niin vaarallinen tilanne, että hänen täytyi niin nopeasti kuin kykeni liikkumaan, lähtemään pois tuon kamalan ison tulivuoren luota. Pitikö sen juuri nyt sitten räjähtää, mietti kirjava ja pisti raviksi. Ravi oli katkonaista ja joka askeleella se irvisti tuskissaan. Hänen kuononsa eteni kuin kohti maaliviivaa päätyen pidemmälle aavikkoon, aavikkoponien alueelle.
Tällä hetkellä muiden laumojen alueet eivät kiinnostaneet sitä pätkääkään, eikä enää kiinnostanutkaan. Se eteni hitaasti, kivuliaasti ja samalla katsoen taakseen. Hänen päämääränsä oli lähteä kierimään pitkin yhteismaan alueita, koska laumattomien alueesta tulisi liki asuinkelvoton.

Valentino poistuu.
Mwjan
 

Paluu Aavikkosiivu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron