A Light in the dark

Rannan hiekka on hyvin hienojakoista ja pehmeää. Vesi on vilpoista, ja siinä on hyvä vilvoitella, mutta kannattaa varoa vedessä joskus seilailevia petoja tai voimakkaita virtauksia. Talvisin veden pinta on umpijäässä, eikä sitä saa murrettua kovin helposti.

A Light in the dark

ViestiKirjoittaja hennu11 » 10. Syys 2011 20:55

[Lilithin saapumis peliä 8) Seuraa ??]

Lilith

Kavioni upposivat painoni alla pehmeään ja kosteaan hiekkaan. Askeleeni olivat raskaita ja laahaavia. Heilautin takkauista ja pitkää harjaani sivulle. Viuhtaisin hännälläni ilmaan kärttyneesti. Silmässä oleva haavani jomotti ja kirveli tuskaisasti. Silmäni kuitenkin olivat herkät ja havaitsivat pienenkin liikkeen ympäristössä. Kuu oli noussut mustalle taivaalle ja valaisi rantaa. Pienet tähdet tuikkivat taivaankannella himmeästi. Ilma oli viileä. Huokaisin tylsistyneesti. Minne olin päätynyt ? Kenties Caraliaan ? En voi uskoa, että tämä on Caralia. Kannoin korkealla päätäni ja kannoin hieman häntääi. Aistini olivat terävimmillään öisin. Löytäsinkö hevosia tältä saarelta ? Niin kuin minulle sanottiin, elämä ei ole helppoa. Kuolisinko täällä vai selviytyisinkö elossa ? Ajatukseni haäiritsivät tarkkailuani. Ravistin rajusti päätäni.

Nostin raviin ja jonka jälkeen laukkaan. Märkä hiekka lensi kavioitteni alla. Harjani liihotti ja kannoin paksua häntääni arabimaisesti ylhäällä. Askeleeni olivat laukassa lennokkaita ja pitkiä. Meri iski aaltojaan hellasti rantaani. Kuu leijui meren yläpuolella ja kuun peilikuva heijasti valoaan. Vesi näytti turkoosilta valon osuessa veteen. Paikka näytti kyllä lupaavalta. Katsahdin ylös taivaalle jonka jäkeen siirsin katseeni eteenpäin. Pärskähdin hieman ja tarkkailin rantaa tarkasti. Kukaan ei saa tulla eteeni ! Täältä tullaan !
Viimeksi muokannut hennu11 päivämäärä 11. Syys 2011 18:28, muokattu yhteensä 1 kerran
hennu11
 

Re: A Light in the dark

ViestiKirjoittaja Siuri » 11. Syys 2011 12:27

[Hennu; muistathan, että offline-pelien minimipituus on 15 riviä tekstiä ilman ylimääräisiä välejä tai rivinvaihtoja. Jos voisit lisätä muutaman rivin tekstiä peliisi :)?]
Sachin pelinurkka ~ Aikajana ~ Seuranhaku ~ DA
Sachi köpötellyt mukana 06.03.'10 ->

o. Falcon - Ylänköhevonen
o. Lawless - Lumihevonen
t. Loska - Lumihevosten johtajatar
t. Titania - Tasankohevonen
t. Nessa - Vuoristoponi
o. Tuisku - Lumihevonen
o. Arthur - Vuoristoponi
t. Meg - Tasankohevonen
o. Lucas - Ylänköhevonen
t. Sinna - Metsäponi


» Matkalla kulkeneet: Adolf, César, Luna, Thalassa, Kashmir, Halla, Zephyr, Roll, Vonder & Darius
Avatar
Siuri
Admin
 
Viestit: 3039
Liittynyt: 20. Huhti 2010 17:01
Paikkakunta: Tampere

Re: A Light in the dark

ViestiKirjoittaja hennu11 » 11. Syys 2011 18:29

[Sori en taida osaa kattoo et onko se 15 rivii : D Joo korjailen !]
hennu11
 


Paluu Merenranta

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron