Pepin sutasut // 07.03 // Squan

Valmiit työt tänne. Fan-art niin omista kuin muidenkin hahmoista, muut piirrokset, valokuvat... kaikki visuaalinen taide impressionismista kubismiin on sallittu.

Pepin sutasut // 07.03 // Squan

ViestiKirjoittaja Pepi » 25. Maalis 2012 14:02

Täs ois Pepin tuhrunurkkaus. Taidetta maan ja taivaan väliltä. Enjoy ;)

UUSIN
Gügür Mei - Pitkän uurtamisen jälkeen sain sen valmiiksi! Tässä tämä Squanin Mei nyt sitten on. Toivottavasti tykkäät. Taustaa en oikein pahemmin jaksanut alkaa vääntää.

VANHAT


OMA THAROTAIDE
Nightmare
Viimeksi muokannut Pepi päivämäärä 07. Maalis 2013 13:11, muokattu yhteensä 7 kertaa
Pepi
 

Re: Pepin sutasut // Maikku

ViestiKirjoittaja Maikku » 02. Huhti 2012 17:56

Yhyhy, mää en ala! Sitten mun täytyisi tämän jälkeen töhertää sulle jotain, niinkö? Nyt se tuntuu todella haastavalta.

Tausta on todella kiva, aavistuksen epämääräinen ja kaunis. Kaikessa yksinkertaisuudessaankin tykkään kuvista, joihin on tehty jonkilainen tausta, etteivät ne heposet pompi valkealla paperilla. Jotenkin on helpompi sijoittaa hevonen lähemmäs Caralian maita, jos nyt saat ajatuksestani kiinni. (:

Arago onkin sitten tässä työssä tosi kivannäköinen. Oikeasti. Minä en osaa ollenkaan varjostaa ja se onkin kohdalani suorastaan kompastuskivi, mutta sinä olet varjostanut koko Aragon tosi kivasti. Maha, haavat ja puremajäljet on kaikki tallessa. Kaikki tuollaiset yksityiskohdat, minkä takia en voi muuta kuin nostaa hattua.

Pää on kiva ja harja kivan lennokas. En tiedä johtuuko kuvakulmasta, mutta nähdäkseni etupää on vähän raskaamman oloinen, jotenkin leveämpi kuin takapää? Odotas, etsin muistikolkeroistani sen sanan, ryntäistä? Tästä kuvasta tuli muuten mieleen sellainen joskus aikaa maailmassa pyörinyt lasten televisiosarja, joku Thora - Hopeaharja tai jotain. Liittynee tuohon asentoon jotenkin. :3

Mutta kiitos kaunis, koitan tehdä tuossa lähiaikoina Tharosta arttia takaisinpäin.
Maikku
 

Re: Pepin sutasut // Mani 19.7

ViestiKirjoittaja Pepi » 21. Heinä 2012 23:27

Manille ois taidetta tarjolla
Pepi
 

Re: Pepin sutasut // Mani 19.7

ViestiKirjoittaja Mani » 01. Elo 2012 20:23

Aaaaah tämä meidän trade, olin jo oikeasti melkein unohtanut että olin sun kanssa tradessa x'D

Muttamutta kurrr ♥ Jamilasta on aina kiva saada arttia, varsinkin kun se on väritetty ja taustallinen niin olen ihan pilvilinnoissa~~~~
Tuo Jamilan asento on mielestäni mielenkiintoinen kun se on puolittain edestäpäin kuvattu, erittäin onnistunut sanoisinko. Jamikin on erittäin itsensä näköinen, harjas on mukavan kihara ja häntää tammaseni kantaa ylväästi korkealla. Ja siis tää sun värittäminen on jotain upeaa, jos jostain tykkään niin vahvoista väreistä!
Vaikka taustakin on väritetty vahvoilla sävyillä silti Jamila ponnahtaa hienosti esiin tuosta kuvasta. Varjostuksetkin olet saanut menemään oikeaan suuntaan auringon paistaessa takaapäin. Tykkään todella paljon kuvan tunnelmasta, ylipäätään koko kuvasta!! En keksi mitään kritisoinnin aihetta tästä kuvasta nyt :d

Kaiken kaikkiaan erittäin onnistunut taideteos, kiitoksia erittäin paljon, Pepi.!!! 8)) Ilolla tradettaisin sinun kanssasi joskus toistekin~
Mani
 

Re: Pepin sutasut // Wohveli 22.10

ViestiKirjoittaja Pepi » 22. Loka 2012 21:33

Upppp! Wohveliiii, tääl ois sulle taidetta :D
Pepi
 

Re: Pepin sutasut // Wohveli 22.10

ViestiKirjoittaja Wohweli » 24. Loka 2012 00:25

Taidettapa hyvinkin ja vielä upeasti sommitellun hempeily kuvan muodossa! x3 Tottakai minä tälläisestä pidän, ei epäilystäkään!

Ensimmäisenä silmiini osui silmät... (jäi hetkeksi miettimään lausetta) Mutta ne ovat jotenkin todella hempeilymäisesti toteutetut, mikä tietysti sopii kuvan henkeen paremmin kuin hyvin. (: Tykkään päiden sommittelusta ja myös haastavasta kulmasta toteutettu Tharo näyttää todella upealta, ei minkäänmoista moittimista. Purr... Kaksikko näyttää niin onnelliselta. x3
Työ on tehty todella pehmeän ja hallitun näköisesti, ettei voi, kuin tykkäillä! Taustakin on hienosti toteutettu ja värit ovat kohdillaan. x)

Hienoa työtä siis kaiken kaikkiaan ja iso kiitos tästä kuvaisesta, kun joskus saan kynän pysymään kätösessä niin lupaan piirrustella sinullekin jonkunnäköistä otusta. x)
Wohweli
 

Re: Pepin sutasut // 07.03 // Squan

ViestiKirjoittaja Pepi » 07. Maalis 2013 13:12

Uppia! Squanille taidetta ;)
Pepi
 

Re: Pepin sutasut // 07.03 // Squan

ViestiKirjoittaja Squan » 07. Maalis 2013 17:09

WAUTSI! Se on upea. No kyllä näkee siun pitkän uurastamisen tässä kuvassa, Kurkku on nimittäin tooosi hyvännäköinen. Hevosen pää on kauniisti piirretty ja tuo silmä, wautsi :D Varjostukset on onnistuneet ja tuovat tuohon eloisuutta. Vaikka tausta onkin yksinkertainen nii se on juurikin passeli tähän kuvaan.

Kiitokset tästä<3
Squan
 


Paluu Taidegalleria

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron