Ennen, jälkeen - haaste

Valmiit työt tänne. Fan-art niin omista kuin muidenkin hahmoista, muut piirrokset, valokuvat... kaikki visuaalinen taide impressionismista kubismiin on sallittu.

Ennen, jälkeen - haaste

ViestiKirjoittaja Maikken » 11. Kesä 2010 17:53

On niin tylsää kun sataa, että pakko laittaa foorumille ihan kiinnostuksen vuoksi tällainen "ennen, jälkeen" peli. Anteeksi jos laitoin väärälle alueelle, tai tällaisia ei saisi laittaa mutta ihansama, en tiennyt, anteeksi jos tein jotain väärin. :D

Pelissä on siis tarkoitus laittaa 2 samaa aihetta koskevaa piirrustusta (omatekemää) ei vuosilta. Esimerkkinä ja samalla kuvanani on alla oleva.

http://i816.photobucket.com/albums/zz87/Maija_2010/Roolipelit/Fallinvanhaprofiili.png?t=1276601533 Ennen - Epämuodostunut ja vanha kuva, jonka tein vuosien 2009-2010 vaihteessa.

http://i816.photobucket.com/albums/zz87/Maija_2010/Roolipelit/Fallinuusiprofiilikuva.png?t=1276601387 - Jälkeen - Hyvän muotoinen, värinen ja valot ja varjotkin ovat niin kohdallaan! Tosin en enää osaa piirtää pieniä hevosia, näyttää joltakin Andalusialaiselta :DD

Vastailkaas ja laittakaas tekin näitä haastejuttuja.. ^^'
Maikken
 

Re: Ennen, jälkeen - haaste

ViestiKirjoittaja Siuri » 15. Kesä 2010 14:51

No jospa sitä Rollin ennen-jälkeen kuvan laittais, huomaa piirrustavan muuttuneen. Molemmat tältä vuodelta :D

Vanhaa:
Kuva

Uutta:
Kuva

Paljon olis lisääkin, mutta katotaan mitä saan koneelle :D
Sachin pelinurkka ~ Aikajana ~ Seuranhaku ~ DA
Sachi köpötellyt mukana 06.03.'10 ->

o. Falcon - Ylänköhevonen
o. Lawless - Lumihevonen
t. Loska - Lumihevosten johtajatar
t. Titania - Tasankohevonen
t. Nessa - Vuoristoponi
o. Tuisku - Lumihevonen
o. Arthur - Vuoristoponi
t. Meg - Tasankohevonen
o. Lucas - Ylänköhevonen
t. Sinna - Metsäponi


» Matkalla kulkeneet: Adolf, César, Luna, Thalassa, Kashmir, Halla, Zephyr, Roll, Vonder & Darius
Avatar
Siuri
Admin
 
Viestit: 3039
Liittynyt: 20. Huhti 2010 17:01
Paikkakunta: Tampere

Re: Ennen, jälkeen - haaste

ViestiKirjoittaja Dualess » 17. Kesä 2010 18:47

Tämähän on vinkeä topa. 8) Olisi ehkä kuulunut enemmän taide-osioon, mutta eipä tuo ole niin tarkan markan juttu.

Tässä vuosien varrelta pieni kooste, joka kyllä sisältää enemmän kuin kaksi kuvaa. Valkkasin kohteeksi Jawen, koska muista hahmoista minulle ei niin paljoa matskua ole. Tämän vuoden tuotantoa miekkosesta ei ole, mutta nykyistä kädenjälkeä löytyy Zagorin sivuilta.

*Klick*

Hahhaa, voi tätä nostalgiaa. :'D
Dualess
 

Re: Ennen, jälkeen - haaste

ViestiKirjoittaja Shiipa » 18. Kesä 2010 03:26

Hwuuh! Hauska topa. Minäkin tungen nokkani tänne 8'D Näitä on niin hauska katsella! Oi oi, kaikki ovat kehittyneet ihan valtavasti :D

Tämä on vanhin heppakuvani, ehkä vuodelta 2007. Kun aloin kiinnostua nimenomaan hepparopeista 8) Suunnittelin silloin hahmoa nimeltä Whitar, ja, no... Suunnitteluasteelle se taisi jäädäkin.

Vanhimmat arttini Caraliaan ovat... Vain kahden vuoden takaa. Hei, eihän siitä ole edes kauan? No, toivon mukaan edes jotain kehitystä on näkyvissä... LESSIE! Muistatko tämän kuvan? :DDDDD Ensimmäinen arttini Caraliassa koskaan kellekään! No, näitä 2008 helmiä on paljon, mutta linkittelen nyt vain muutaman. Minusta tämäkin on aika... huikea. Muistan tuon pelin kuin eilisen päivän :'D Tradena Fridalle (?) piirtelin joskus Kaikun ja paintilla olen suhrannut näinkin ihastuttavan ryhmiksen. Haha, tää kuva oli Aran hahmosivuilla taustakuvana :D Siltä puuttuu tosin seepraraidat. Ja hei, tästä tradepuolikkaasta pidän melkoisesti! ;D Sain noihin aikoihin myös skannerin, eli piirtelin jotain joskus myös käsin. Tämäkin, tosin Caralian ulkopuolinen kuva taitaa olla jotain 2008 vuoden tuotoksia... Muistan, kuinka tuosta piti tulla hahmoni jonnekin hepparopeen. Sen nimi oli Minrie, kuten tallennusnimestä hokaa 8) Tuo kuva oli silloisia lemppareitani. xD

Joskus 2009 kädenjälkeni näytti kutakuinkin tältä. Vieläkin tykkään tästä myöhästyneestä Merimieli-tradesta Enkelikellolle. Piirtelin siis ihan hiirellä, kun piirtopöydän sain vasta 2009 joululahjaksi. Myös käsin piirtelin paljon, nämä eivät edes kovin vanhoja artteja olekaan. Venukselle suhrasin myös jotain pääkuvaa kaiketi. Kun sain joulukuussa tän piirtiksen, jotain pikkukuvia ehdin myös piirrellä. :D

Ja öö... Okei. Tältä vuodelta mulla ei ole paljon näytettävää, olen laiskistunut piirtämisen suhteen :D Muttamutta 2010 olen piirtänyt ainakin tämän ohutkoipisen Aranjan ja Regulukselle profiilikuvan. Tällainen Fajer-Aranja söpistelykuvakin tuli värkättyä 8) Ja uusin tuotos on täysin Caraliaan liittymätön, mutta hevosaiheinen - kliketiklik. JA EI, älkää katsoko sitä ihmistä! Älkääkä taustaa! :''D

Mutta... Näin tällä kertaa. Elonmerkki minulta. Jeah. Tulipas mukavasti kahlattua noita PB-albumeita tämän myötä 8)

EDIT //
SORI! Huomasin nyt, että piti linkata vain... kaksi kuvaa! D: Innostuksissani päätin linkata siis lähes koko vanhojen kuvien pb-albumin. xD Anteeksi! Olen... pälli. Mutta miten ikinä saisin tiivistettyä tämän kaiken sanottavani kahteen kuvaan D:
Shiipa
 

Re: Ennen, jälkeen - haaste

ViestiKirjoittaja Jaksu » 18. Kesä 2010 13:52

Lessiellä, Sachilla, Shiipalla ja Maikilla näkyy kaikilla kyllä selvää kehitystä! ^^

Minulla kyllä ei ole tapahtunut kauheaa edistystä hevosten piirrossa, kun nyt noita kuvia vertailen toisiinsa, mutta kyllä jonkinmoista kehitystä kuitenkin on havaittavissa... Luulisin. Tai ainakin näyttää siltä kun vertaa vanhinta ja uusinta keskenään:D

2008 - Chip Of July
2009 - Sprettur
2010 - Riitasointu

Tahtoisin kyllä vielä kehittyä paremmaksi, joten pitäisi kai piirrellä vielä lisää heposia:3
Ihmisiä nyt en ole kauheasti piirtänyt, aloitin niiden piirtämisen vasta tänä vuonna, mutta minusta siinäkin näkyy jonkinmoista kehitystä vähäsen.

2010 - Legolas
2010 - Legolas II
2010 - Verratkaa noita kahta tähän
Jaksu
 

Re: Ennen, jälkeen - haaste

ViestiKirjoittaja kujakettu » 18. Kesä 2010 14:51

Oijoijoi, nyt en minäkään enää pysty hillitsemään itseäni. Ja totisesti, kaikki kyllä ovat kehittyneet mahtavasti.

No niin. Muistan vielä sen helmikuun 2008 kun olin liittymässä Caraliaan ja olin... kuudennella luokalla. Tein innokkaasti ensimmäistä hahmoani Icy Tearia, ja koska suurimmalla osalla oli koneella tehtyjä kuvia ja skanneri ei ollut kaverini, sillä hetkellä se vaan kettuili aina, joten otin valokuvan ja väritin kuvan paintilla. Tässä on kuva Icy Tearista helmikuulta -08. Sen jälkeen tulikin myöhemmin muunmuassa Milena, jonka ensimmäinen kuvakin oli niin kertakaikkisen kaunis. Siinä saman vuoden aikana tuli myös piirrettyä artteja. Vuoden -08 kuviin, kuului myös kuva Powin ja Tunan varsasta, joka tuli peleihin suunnitellun elokuun -08 sijaan maaliskuussa -09. Pelkkää lyijykynäversiota ei tainnut kukaan koskaan nähdä, koska kokeilin värittää kuvan tietokoneella.

Vuonna -09 sitten tuli kesällä piirrettyä muunmuassa Milena ihmisenä, joka ei myöskään ikinä kaiketi tullut kenenkään näkyviin. Myös käytin aika paljolti sitä, että tussasin rajat ja väritin puuvärikynillä, kuten tästä ja tästä voi nähdä. Loppuvuoden töitä sitten oli muunmuassa tämä.

Ja tämän vuoden kuvia sitten on aikajärjestyksessä ollut monen tunnin tietokonekokeilu-Lejka (en ole kovin nopea tietokoneella tekemisen suhteen kun en osaa), Niethe helmikuulta, Adelia keväältä, Aquila toukokuulta ja uusimpana toukokuun lopulta Salto.

Lyhykäisyydessään tämän kaiken olisi kai voinut näyttää jokaiselta vuodelta yhtenä, eli Tear, Pow ja Salto. Mutta jos haluaa kattavamman näkemyksen näistä Amyn kuvista niin selailkaa tuolta noita. 8)

Edit// Ja ai niin, vertailuksi ihmisistä vielä tuon Milenan kaveriksi Lejka ihmisenä vuodelta -10.
kujakettu
 

Re: Ennen, jälkeen - haaste

ViestiKirjoittaja Sussu » 18. Kesä 2010 15:20

Kaikki on tosiaan kehittynyt. o__o wow, ei voi muuta sanoa.. Ehkäpä minäkin uskaltautuisin laittamaan tänne jotain suttujani? Valmistautukaa nauramaan noille ensimmäisille ~

käsin piirretty Eetu 2009 -- käsin piirrety Salem 2010
koneella piirretty Sama 2009 - koneella piirretty Susanne 2010

noi 2009 kuvat joskus sillon alkuvuodesta ja 2010 melko vasta tehtyjä.
itse asiassa tuon Salem-kuvan tein toissayönä. :''3
Sussu
 

Re: Ennen, jälkeen - haaste

ViestiKirjoittaja Maikku » 16. Heinä 2010 19:01

Josko minäkin uskaltautuisin tänne..? Kaikilla on niin selvää edistystä, etten voi muuta tehdä kuin ihmetellä ja nostaa hattua.

Vuonna 2009 syksyllä aloitin arttejen teon tällä

Ja nyt vuonna 2010 kesällä tein artin, joka näyttää tältä

Kyllä olen mielestäni edistynyt, sillä alku aikoina käytin pelkkää hiirtä, painttia ja gimppiä. Nykyään piirrän linet käsin, sitten skannaan ne ja ah - niin - taidokkaasti väritän ne gimpillä. Tai sitten teen koko hela hoidon käsin. Meillä sattuu olemaan musta valko skanneri, jonka takia en oikein loista kokonaan kynällä tehdyissä töissä. Jos joku joskus edes opettaisi minulle tuon gimpin tai jonkun muun kuvanmuokkaus ohjelman käytön, niin olisin iki-iloinen. Eikä pukki ole tähän mennessä mitään piirtopöytää tuonut.. DD:

Pulisinpa minä kaikkea ylimääräistä :D
Maikku
 

Re: Ennen, jälkeen - haaste

ViestiKirjoittaja Siuri » 16. Helmi 2014 23:49

Haluaisin vähän nostaa tätä aihetta, ihan vain mielenkiinnosta, miten muut on kokenut kehittyvänsä?
Katsotaan, mitä multa löytyisi arkistoista..

VANHA TAUSTA vs. UUSI TAUSTA
VANHA LIIKEKUVA vs. "UUSI" LIIKEKUVA
VANHA VÄRITYSTAPA vs. UUSI VÄRITYSTAPA
VANHA MUSTA HEVONEN vs. UUSI MUSTA HEVONEN
VANHA SEISOVA HEVONEN vs. UUSI SEISOVA HEVONEN
Sachin pelinurkka ~ Aikajana ~ Seuranhaku ~ DA
Sachi köpötellyt mukana 06.03.'10 ->

o. Falcon - Ylänköhevonen
o. Lawless - Lumihevonen
t. Loska - Lumihevosten johtajatar
t. Titania - Tasankohevonen
t. Nessa - Vuoristoponi
o. Tuisku - Lumihevonen
o. Arthur - Vuoristoponi
t. Meg - Tasankohevonen
o. Lucas - Ylänköhevonen
t. Sinna - Metsäponi


» Matkalla kulkeneet: Adolf, César, Luna, Thalassa, Kashmir, Halla, Zephyr, Roll, Vonder & Darius
Avatar
Siuri
Admin
 
Viestit: 3039
Liittynyt: 20. Huhti 2010 17:01
Paikkakunta: Tampere

Re: Ennen, jälkeen - haaste

ViestiKirjoittaja TuikKu » 17. Helmi 2014 13:39

Oo, tämähän on kiva! ;u; Saa vähän virkistettyä omaakin muistia ja tästä huomaa kivasti, että on sitä vaan tullu kehityttyä vaikka ei siltä aina tunnukkaan.

Tässä nyt ensin jotakin vanhaa: x x x
Ja sitten jotakin uutta: x x x

Koitin löytää kaikista vanhimmat ja uusimmat mahdolliset työt.
Ja Sachi, olet kehittynyt ihan hirveästi! Varsinkin anatomian kannalta~ ;w; *taputtaa käsiään innoissaan yhteen*
TuikKu
 


Paluu Taidegalleria

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron