Mokon suhrutuhrut~

Valmiit työt tänne. Fan-art niin omista kuin muidenkin hahmoista, muut piirrokset, valokuvat... kaikki visuaalinen taide impressionismista kubismiin on sallittu.

Mokon suhrutuhrut~

ViestiKirjoittaja mokotti » 23. Tammi 2013 18:14

Juu, elikkäs tänne tulee suttuja joita piirtelen kun tulee tylsää. Opin piirtämään hieman paremmin tässä lähiaikoine lukemalla kirjoja ja ottaen mallia valokuvista. Mutta, piirtelen ajankuluksi toisten hahmoja silloin kun huvittaa, mutta voin myös pyytämällä piirtää :) En takaa, että kuva hahmosta olisi kovinkaan hieno :D
Piirrän suhruja koneella, käyttäen perus paintia, Sumo paintia, GIMPiä ja Artweaveriä.

-------------------------------------------------------------------
Uudet muille
Vanhat muille
Cleopatra
Omat
Viimeksi muokannut mokotti päivämäärä 25. Tammi 2013 12:50, muokattu yhteensä 2 kertaa
mokotti
 

Re: Mokon suhrutuhrut~ Wohweli!

ViestiKirjoittaja Wohweli » 24. Tammi 2013 11:59

Hihii! :D Mukava yllätys tälle päivälle joka ei aamusta saakka ole mennytkään ihan putkeen!
Sähän oot muuten tainnut kovasti kehittyä, kun vertaa siihen kuvaan jonka piirsit silloin Lilithistä ja Cleopatrasta. Tää näyttää todella hyvältä ja kaikki kuvassa tekee siitä sellassen, että tietää, että tasareiden diktaattorihan se siinä hymyilee ylimielistä virnettään jostakin sotasaavutuksestaan.
Värit ja kuviot ovat osuneet kohdalleen, tykästyin kovasti tuohon harjaan eläväiseen muotoon, kun se näyttää niin ruunsaalta ja kaikkea. Kuvassa ei oikein ole mitään moitittavaa tamma näyttää hyvältä, mutta olisin toivonut sille harjaa joka roikkuu turvan ylitse, mutta tämä sivulle kiepahtanut otsaharja on mukava piriste ja näyttää luonnokkaalta. Turvassa olisi voinut ehkä olla enemmän varjoja, kuten sieraimen nurkkaan hieman harmaata tai jotakin. Ei tässä nyt kuitenkaan tohdi valittaa niin sopivan maskuliiniselta ja lihaksikkaalta, kun Cleopatra näyttääkin. ♥

Kiitos tästä ja ilman muuta kelpuutan, hienoa työtä! x3
Wohweli
 

Re: Mokon suhrutuhrut~ Wohweli!

ViestiKirjoittaja mokotti » 24. Tammi 2013 17:55

oijoi, kiitoksia että kelpuutat :3 jajuu, ehkä olisi pitänyt piirtää se otsaharja menemään turvan yli ja turpaan varjoja :D muttaa,eipäs tässä sitten muuta, kiva kun tykkäät:)
mokotti
 


Paluu Taidegalleria

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron