Sivu 1/2

Amethyst piirtää joskus jotain ja lätisee//7.10 Zarroc!

ViestiLähetetty: 27. Joulu 2013 03:40
Kirjoittaja kujakettu
7.10.2015
Tulikärpästen hauta
Mua nykyään ei näköjään sit inspaa mikään muu piirtämään Caraheppoja kun pelikohtaukset tai se miten joittenkin hahmojen kanssa synkkaa tai ei synkkaa. Ja kun täällä on hiljaista ja aktiivisia pelaajia on about se yks niin tietääpähän kuka saa arttia.
Heti kun pelattiin niin teki mieli piirtää jotain noiden Hoeroseikkailusta ja tää kohta oli mun päässä niinkuin elokuvan kohtauksesta tai sarjakuvasta niin pakkohan se oli toteuttaa. Kyllä se loppupeleissä onnistui sitten paremmin kuin jossain vaiheessa epäilin. Vaikka parantamistakin olisi. Mutta vähän yritin tunnelmalla pelailla. Ihan hauska tuosta loppupeleissä tuli.

18.8.2015
Ijzer ja Nomi
Tällanen tuli sit tänään suherrettuu siskon koneella tossa samalla kun pelattiin. Laadusta tai merkeistä tai mistään en sano mitään koska Ijzerilläkään ei ollu kuvaa ja kun tää mun olo on nyt mitä on. Yritinpähän kuitenkin.

24.7.2014
Luka

Joo, tässä nyt olisi vihdoin kunnolla esille se työ jonka lupasin Lukasta jo tuossa talvella. Kuva itsessäänhän on piirretty jo tammikuussa mutta koska laiskuus ja elämä ja kunnon tietokoneiden & skannereiden puutos niin sain tämän nyt vasta tänne esille. Kuvan tekemisestä nyt on jo niin paljon aikaa että siinä alkaa nähdä virheitä ja asioita joita olisi voinut tehdä paremmin, mutta itse poni sentään onnistui mielestäni hyvin ja siitä tuli ihan kaunis (ja tarpeeksi isänsä näköinen).
Pitkästä aikaa perinteisesti vain puuväreillä.

31.12.2013
Aube Dorée
Noah
Orion
Nasim

Viimeinen erä näitä "harjoitusartteja". Näidenkin kanssa skanneri teki väriongelmia. Aube Doréesta tuli ehkä vähän turhankin punaisen sävyinen, ja Orionista vähän turhan musta (piti säätää koneella sävyjä eikä se meinanut saada niitä millään katselukelpoiseen kuntoon.. oikeasti kuva oli vähän harmahtavamman musta). Ja minusta tuntuu että Noahin harja saattoi mennä peitinkarvaa verattaessa jo vähän turhan tummaksi, mutta tamman asento onnistui hyvin.
Joka tapauksessa, olkaa hyvät.~

30.12.2013
Alegra
Mästare

Muutama kuva lisää. Alegra, tosin vähän pienempänä varsana varmaankin kuin mitä se enää nykyisillään on, sekä Mästare. Sain onneksi vähän säädettyä skannerin raiskaamia värejä paremmiksi niin nyt kuvat on jopa katselukelpoisia.

27.12.2013
Jay Jay - Sussu
Rijm - Zarroc
Strangler Cleopatra- Wohweli
Vonder - Sachiyo

Joo eli siis suttasin vähän niinkuin joulun kunniaksi alunperin pienen läjän artteja (näitä löytyisi vielä muillekin pelaajille, tyyliin kuus noit tos tiedostois pyörii), mutta koska mulla ei oo ollut kovin kummoset koneet käytössä niin en oo oikeen kerinnyt tappelee näit tänne asti. Tosiaan, semmoisen liki vuoden kunnollisen hevospiirtelyn jälkeen vähän tällaista kevyttä suttua ilman mitään malleja, kevyesti puuväreillä. Ei turhan hienoja, mutta sainpahan vähän touchia taas tähän hommaan. Ja skanneri hemmetti sit vielä pahoinpiteli näidenkin "värit". Tää eka erä on nyt näköjään aika vaaleita hevosia, seuraavassa erässä on enempi väriä. Jay on piirretty ennen lomaa koulupäivän lomassa korupajalla, Rijmistä tykkäilen ihan semisti, Cleolle päätin kokeilla vähän erikoisempaa asentoa ja Vonderista tuli omasta mielestäni suht söpö. Toisessa silmässä originellissä vähän sitä sinistä on mut se ei oikeen näy kuvassa...
Anyways, toivottavasti tykkäätte tai edes kestätte - lisää on luvassa kunhan jaksan rääkätä lisää tätä kärsivää läppäriparkaa. (Tai kun palaan joskus lomilta takaisin oman koneen tykö.)

Re: Amethystin kynästä//27.12 Sachiyo, Zarroc, Sussu, Wohwel

ViestiLähetetty: 27. Joulu 2013 14:06
Kirjoittaja Sussu
Tämäpä oli iloinen yllätys!

Sehän nyt vaan on ihan Jayn näköinen. :3 Kerrassaan kauniisti olet onnistunut varjostamaan valkoisen hevosen. Niin pää kuin jalatkin ovat ihanan yksityiskohtaiset, ja asento Jaylle täydellisesti sopiva. Myös jouhet olet toteuttanut kauniisti. Niin pehmeän näköiset.. Ja sopivan lihaksikaskin hän näyttäisi olevan. Vaikka siis Jayllehan ei voi koskaan liikaa lihasta piirtää eiku
Tuossa päässä on tosin jotain, mikä tuo vähän ponimaisen vaikutelman - tai korvat tai jotain.. Mutta se niistä pikkuvioista!

Ja jos sitä vähän kehuja muidenkin arteille. Rijm on kyllä vallan hurmaava tässä kuvassa, etenkin vuohiskarvojen ja jouhiensa osalta ♥ Cleopatralla on kieltämättä hauska ja erilainen asento, mutta hyvin olet onnistunut siinäkin. Ja Vonder nyt vaan on älyttömän suloinen.

Kiitos ja kumarrus ja halaus c:

Re: Amethystin kynästä//27.12 Sachiyo, Zarroc, Sussu, Wohwel

ViestiLähetetty: 27. Joulu 2013 14:27
Kirjoittaja kujakettu
Joo mustakin tuntuu et päähän jäi jotain mikä jäi vähän ärsyttää, ehkä ois pitänyt olla aavistuksen pidempi turpa tjtn. Nohh mutta hyvä että kelpasi~ 8)

Re: Amethystin kynästä//27.12 Sachiyo, Zarroc, Sussu, Wohwel

ViestiLähetetty: 27. Joulu 2013 15:41
Kirjoittaja Zarroc
Haa! Arttia minulle :3 ja kavereille kans.
Ne on kaikki ihania, oh god <3 mutta rakastuin kyllä ehdottomasti Rijmiin. Se on rakenteellisesti juuri oikeanlainen ja jouhet ovat upeat ;__; ah nom voisin syödä sen. Nuo ryntäätkin on niin nätit, en itse saa niitä ikinä kovinkaan kummoisen näköisiksi.. hm. olikohan minulla vielä muuta? ei varmaan ._.

Kylläpä on taas tasokasta kommentointia, mutta kiitos tästä ihanasta ja katsellaan jos saat vasta-arttia tulevaisuudessa ^^

Re: Amethystin kynästä//27.12 Sachiyo, Zarroc, Sussu, Wohwel

ViestiLähetetty: 28. Joulu 2013 15:49
Kirjoittaja Siuri
Tykkään niiiiiin kovin sun "pyöreestä" tavasta piirtää tai jotain <3
Näyttää niin kovin pehmeältä ja Vonder on tosi höntin ja söpön näkönen tuossa kuvassa <3

En tiiä, osaanko mitään rakentavaa kertoa, mutta tosi ihanan värinen, asento on söpö ja ah tuo pää ja ilme, ihan älyttömän söppänä kuva :3

KIIIITOOOOS!

Re: Amethystin kynästä //30.12 feiarth, Mwjan, Wohweli

ViestiLähetetty: 30. Joulu 2013 02:51
Kirjoittaja kujakettu
Oikein mukavaa että molemmille kelpasi! (Saatan upata Vonderista vielä muokatun version, nyt kun tajusin mistä san tällä koneella noita väriasetuksia muokattua. Kun jäi niin vaaleaksi.)

___

Uutta arttia feille ja Mwjanille, sekä Wohwelin Cleopatra on vielä hakematta!

Re: Amethystin kynästä //30.12 feiarth, Mwjan, Wohweli

ViestiLähetetty: 30. Joulu 2013 03:26
Kirjoittaja Wohweli
Täh? Enkö mä muka muistanutkaan tähän mitään kommentoida? Vai temppuiliko foorumi sitten.. No, tiedä häntä. x)
Mutta nyt itse kuviin. :3 Nää on kaikki mun silmään tosi ihanan näköisiä, plus hirveen hyvin piirettyjä ottaen huomioon Vonderin ja Cleopatran aika haastavat asennot. Oon myös aika kateellinen siitä miten siistin näköiseksi sait heppojen rajat. Myös varjostukset ovat upeat. Oma suosikkini näistä on kyllä Vonder. Niin lutuisen ja viattoman näköinen. Tui tui. x3
Cleopatrassa tyksin todella paljon tuosta asennosta. Niin tammalle ominainen ilme, ärtymys ja aggressivisuus oikein huokuu esille. Jalat on tosi hyvin tehdyt ja taittuvasta takajalasta on pakko heittää isot rispektit! Tykkään, tykkään, tykkään. <3

Kiitokset kauniista (tuntuupa oudolta ilmastai jotakin Cleopatraan liittyvää kauniiksi) kuvasta! Kiikutin tän jo Cleon sivuillekin! :'3 <3 (vasta arttia yrittäessä)

Re: Amethystin kynästä //30.12 feiarth, Mwjan

ViestiLähetetty: 30. Joulu 2013 15:15
Kirjoittaja feiarth
Ooh voi ei! En meinannut tipahtaa tuolilta, kun näin että mulle on arttia, ehen. Tosi kaunis kuva Alegrasta, oot saanut ihanasti valot ja varjot, en ite osaa noita mustia heppoja piirtää koskaan, kun en uskalla käyttää tarpeeks rohkeasti valoja.. Plääh. Mutta tuo, upea asento, jotenkin just semmonen alegramainen, energinen ja iloinen. Eikä se minusta liian nuorelta varsalta näytä tuossa! Ihan samalla tavalla se riekkuu näin vuotiaanakin, eikä se varmaan kovin paljon erilaiselta näytä, korkeintaan joku harja on pidempi, muttei välttämättä sekään.

Epämääräistä löpinää.. Mutta kiitos, kiitos kiitos kiitos <3

Re: Amethystin kynästä //30.12 feiarth, Mwjan

ViestiLähetetty: 30. Joulu 2013 15:42
Kirjoittaja kujakettu
Oikein hyvä että molemmat tykkäsitte ja se Alegrakaan ei sitten ollut liian pikkuisen näköinen 8)

Re: Amethystin kynästä //30.12 feiarth, Mwjan

ViestiLähetetty: 30. Joulu 2013 16:24
Kirjoittaja Mwjan
Mystinen, omalla tavallaan hämmentävän kaunis kuva. Sinulla on hauska tyyli piirtää ja siitä huomaa sinun jälkesi. Värimaailma on kohdillaan, hevosen merkit myös, harja jne. Jalat ja turpa on ehkä hivenen liian musta, mutta asento ja kuvakulma on hieno. Minusta on kiva nähdä sellaisia töitä välillä mitkä on alusta asti käsin tehty ja väritetty. Tausta on simppeli, pala valkoista paperia, mutta katse kohdistuu suoraan itse työhön. Mästare on tuiman ja päättäväisen näköinen liikkeissään. Kaunis ja elollinen kuva. Kiitos!

Re: Amethystin kynästä //31.12 Rosadum, Sasu, Silkki, Vertav

ViestiLähetetty: 31. Joulu 2013 18:49
Kirjoittaja kujakettu
Vähän mietinkin niitä tummia jalkoja, ja sitten tuo skannerin kanssa säätäminen teki oman osansa.. Mutta hyvä että kelpasi 8)
____

Uutta arttia Rosadumille, Sasulle, Silkille ja Vertaveli M:lle!

Re: Amethystin kynästä //31.12 Rosadum, Sasu, Silkki, Vertav

ViestiLähetetty: 01. Tammi 2014 02:53
Kirjoittaja Vertaveli M
Aivan ihania kuvia olet tehnyt, minusta Orionin ja Noahin kuvat ovat erityinen rakkauden kohde. n.n
Ja saattaa tuo jouhitus vähän turhan tumma, mutta ei se haittaa. :)

Re: Amethystin kynästä //31.12 Rosadum, Sasu, Silkki, Vertav

ViestiLähetetty: 01. Tammi 2014 13:30
Kirjoittaja Rosadum
Tosi hieno, kiitos <3 Sinulla on hieno, omanlainen tyyli. Tulisi hieno piirrossarja, jos sinä olisit tekijänä! :> Jostain syystä tulee mieleen kaikki hevospiirretyt, jotka olen nähnyt, mutta ei tämä sun tyyli kyllä suoraan samanlainen ole minkään niistä kanssa. Erityisen kivasti olet saanut esiin eron Doran päämuodossa muihin piirroksiin nähden, ja muutenkin se on tunnistettavissa Doraksi, myös jos värejä ei lasketa.
Ihanan lennokas kuva :)

Re: Amethystin kynästä //31.12 Rosadum, Sasu, Silkki, Vertav

ViestiLähetetty: 01. Tammi 2014 14:27
Kirjoittaja Sasu
Äwäwä ihana Orion. ;_; En ole ihan varma mitä räpellystä sen sivuilla mahtaa ulkonäöstä olla, mutta tässä kuvassa Orion on iältäänkin oikein hyvän näköinen, ei enää ihan pikkuinen muttei vielä mikään aikuinenkaan. (Ja tuo harja <3)
Musta ei nyt irtoa taas tämän selkeämpää kommenttia, mutta paljon kiitoksia. 8)

Re: Amethyst piirtää ja puhuu potaskaa

ViestiLähetetty: 31. Tammi 2014 18:12
Kirjoittaja Silkki
Olen tyylikkäästi myöhässä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Ihania kuvia kaikki, tyylisi on todella ihana ja omalaatuinen (hyvällä tavalla :>). Nättiä jälkeä jokaisen kuvan kohdalla. Nasim on aivan itsensä näköinen ja helposti tunnistettavissa. ja se on niin suloinen! Värit ovat ihanat ja ihailen edelleen tuota tyyliä, se on jotenkin todella vetävä ja simppelin kaunis. Ihana yllätys ja tämä kuva löytää tiensä aivan varmasti tamman sivuille. Kiitos ;__; <3 Yritin saada aikaan jotain syvällistä vastausta mutta tosiasiassa reaktioni oli lähinnä: alsfhaksha awws se on söpö.