Sivu 1/18

Zarroc in Taidegalleria ~

ViestiLähetetty: 05. Heinä 2010 14:37
Kirjoittaja Zarroc
Zarroc in Taidegalleria

UUTTA


VANHAA

Re: Ellu piirtelee, ajatellen muiden roolipelejä.

ViestiLähetetty: 05. Heinä 2010 15:47
Kirjoittaja Maikku
Tämähän on oikein lupaavan näköinen ( [: ). Sinuna harjoittelisin hieman tarkempaa puuvärien käyttöä, sillä tarkoitan nyt, että harjoittelisit tuota värittämistä ja yleensäkin tekisit sen ihan rauhassa ja huolella. Jos on vaikeuksia siinä rauhallisena ja huolellisena olossa (niinkuin minulla ;p) niin sitten kannattaa suosiolla pitää tauko ja riehua tai tehdä jotain, jolla saat itseäsi rennommaksi. Jotkut puuvärityöt voivat todella kestää aikaa ja nähdä vaivaa, mutta ovatpa ne sitten paremman näköisiäkin.

Hevosien linjat ovat todella hyvät ja pidän tyylistäsi. Tuollaista tyyliä ei ihan jokapäivä tule vastaan! Jatka samaan malliin niin hyvä tulee.

Enkä minä usko heidän pahastuvan tästä ollenkaan (:

Re: Ellu piirtelee, ajatellen muiden roolipelejä.

ViestiLähetetty: 05. Heinä 2010 15:48
Kirjoittaja Venni
Haha :: D Oikein hauska tuo kuva kyllä. Kari ja Aquilahan se siinä ^^ Lisäilenpäs tämän heti Cladin sivuille.

Kiitoksia, oikein hauska kuva ! XP

Re: Ellu piirtelee, ajatellen muiden roolipelejä.

ViestiLähetetty: 05. Heinä 2010 16:07
Kirjoittaja Zarroc
Kiitoksia Maikku ja Venni (: Mukava että tykkäsitte, kuten ehkä huomaattekin värityksen tyylistä, ei ole puuvärikynä kädessäni pitkään aikaan ollut.

Re: Ellu piirtelee, ajatellen muiden roolipelejä.

ViestiLähetetty: 05. Heinä 2010 16:13
Kirjoittaja Sussu
Kiva yhteiskuva, vaikka taustaa en oikein tajunnut ja hevosten anatomia ei ole täysin kohdallaan. Ja kyllä, ymmärsin, ettei se ole tarkoituskaan. (;: Varjostukset ja valotukset olisivat olleet mukava lisä, eikä puukynän hiukan huolellisempi käyttö olisi ollut pahitteeksi. [ paraskin puhuja olen.. ] Mutta harjoittelemallahan sitä oppii! :) Hyvä alkuhan tämä kuitenkin on. n__n

Re: Ellu piirtelee, ajatellen muiden roolipelejä.

ViestiLähetetty: 05. Heinä 2010 17:08
Kirjoittaja Zarroc
Tosiaan Ssussuseni, harjoittelemalla oppii ;) Ja paljoa minä en ole harjoitellut.

Re: Ellu piirtelee, ajatellen muiden roolipelejä.

ViestiLähetetty: 05. Heinä 2010 17:37
Kirjoittaja kujakettu
Kappas, tällainenkin täältä näköjään silmiin eksyi sitten. :'D
Jeps, Aku ja Kari siinä näemmä. Mutta tosiaan, puuvärienkäyttöä vaan lisää ja yksi hyvä vinkki; kannattaa värittää puuväreillä ns. "karvojen suuntaisesti", niin jälki ei ole niin sekavaa. Valotus ja varjostus myös tuovat aina oman lisänsä kuvaan. Anatomia on ihan hyvä, mutta asentoja tosin kannattaa harjoitella lisää, kuten tuo Aquila on vähän hassussa asennossa tuossa. Puuväreillä myös kannattaa ehkä tehdä aavistuksen vahvemmin, niin värit eivät jää noin haaleiksi. Ja tausta on ilmeisesti tietokoneella tehty, minullakin meni tovi hahmottaa se mutta sitten huomasin että aallokkohan se siinä komeili. :3 Mutta siis, kuten Ssussukin totesi, niin tekemällä oppii. Ei tämä huono alku ole, jatka vain harjoittelemista ja kiitos artista! ^^

Re: Ellu piirtelee, ajatellen muiden roolipelejä.

ViestiLähetetty: 06. Heinä 2010 10:48
Kirjoittaja Zarroc
Ole hyvä vain. Jotkut kohdat ovat vain vaikeita värittää :D

Re: Ellun piirrustustopa, 12.08 kaZAM

ViestiLähetetty: 12. Elo 2010 15:54
Kirjoittaja Zarroc
12.08, kaZille fanarttia ;>

Re: Ellun piirrustustopa, 12.08 kaZAM

ViestiLähetetty: 12. Elo 2010 18:27
Kirjoittaja kaZAM
Aah! 8D Voi miten piristävä kuva, tyylisi on ihan oman näköisensä. Nämä perhekuvat tästä kolmikosta saavat minut kyllä ihan myydyksi. Tuokin kuvateksti sopii hahmoihin täydellisesti. Jotenkin todella mukavaa huomata, että olet tutustunut Mereliin näin hyvin.

Piirtotyylisi on selkeää, mutta silti hyvin ilmeikästä. Hyvä yhdistelmä, tykkään tällaisesta hieman karikatyyrimaisesta jäljestä 8) Varsojen ilmeet ovat uteliaat, ne selvästi katsovat jotakin jännää samoin kuin rauhallisempi Merel vieressä. Kauniisti kaartuu friisiläismäinen kaula ja jouhet ovat ihanan pitkät ja hieman "rastamaiset". Kuvaa olisi toki saanut elävöitettyä väreillä, mutta linetyötäkin on mukava katsella vaihteeksi. Mustavalkovarjostustakin silti löytyy hippunen, mikä on hyväksi.

Hyvin tunnelmallinen piirros. Kiitos! ^^

Re: Ellun piirrustustopa, 12.08 kaZAM

ViestiLähetetty: 12. Elo 2010 19:00
Kirjoittaja Zarroc
Kiitoksia kehuistasi. Tyylini tosiaan on hieman karikatyyrinsekainen mutta parempaankaan en pysty. Mukavaa että kelpaa (:

Re: Ellun piirrustustopa, 13.08 Jagashina

ViestiLähetetty: 14. Elo 2010 17:15
Kirjoittaja Jaksu
Voi kyllä, tämää kelpaa minulle aivan mainiosti! :D
Tykkään Sadetanssijan asennosta :) Herra ei ehkä ole aivan itsensä näköinen, koska tumma turpa ja silmänympärykset puuttuvat, mutta se ei haittaa minua ollenkaan, kun kuva on muuten niin hieno ^^
Se, mistä tässä kuvassa erityisesti pidän, ovat nuo sanat. Ne kuvaavat täydellisesti Sadetanssijan tunteita ja elämää. Keksitkö ne itse, vai poimitko jostakin laulusta? Nimittäin aika hyvin olet ne keksinyt, jos ovat omaa tekoasi :)

Paljon kiitoksia tästä, lisään tämänkin heti Sadetanssijan esittelyyn kun päivitän sivuja seuraavan kerran! ^^ <3

Re: Ellun piirrustustopa, 13.08 Jagashina

ViestiLähetetty: 14. Elo 2010 17:21
Kirjoittaja Zarroc
Itse keksin sanat. Välillä minussa on hiukkanen runoilijanpoikasta (en kyllä ymmärrä mistä se tulee) mutta senkin poikasen aikana tekstiäni on kehuttu ;) Kiva että kelpaa.

Re: Ellun piirrustustopa, 24.08

ViestiLähetetty: 24. Elo 2010 19:00
Kirjoittaja Zarroc
Noniin, Zoesta sain nyt vihdoin piirrettyä jotain. (tosin värittämään en jaksanut ruveta) Ehkä senkin joskus teen 8D

Re: Ellun piirrustustopa, 04.09, tuikKu

ViestiLähetetty: 10. Loka 2010 10:31
Kirjoittaja Sussu
Hyi sinua, olisit nostanut tai jotain että tämän uusimman työsi olisi huomannut ! 8<

Elessarrrrrr siis. Hoh, tää kuva on tosi nätti, tausta on yksinkertainen mutta silti jollain tapaa tosi kiva ja Elessarin väritys on ainakin minun mielestäni mennyt kohdilleen. Ja tuo Elessar teksti on jännä, kiva, erikoinen. Harjan olisi vaan voinut tehdä ehkä jollain eri tavalla tai jotain, kun sieltä näkyy valkoista tolleen hassusti. Ja noi hiukan isohkot korvat on just söpöt ja kivasti hörössä. :D Etkä sä mitään pilannut!

Tykkään tyylistäs. ♥