Aavikkohevosten ilmoitukset

Yleisiä tiedotusasioista laumojen sisäisistä ja välisistä tapahtumista. Tänne kirjoittavat lähinnä laumanjohtajien pelaajat.

Aavikkohevosten ilmoitukset

ViestiKirjoittaja Rosadum » 21. Joulu 2010 07:50

Ajankohtaiset tapahtumat

24.3.2014
Laumakokouksen virallinen osuus päättyy; aavikkolaumalaisia kehotetaan pysymään poissa hiekkaerämaasta, kunnes sateet ja aika ovat varmasti huuhtoneet tuhkan pois juomapaikoilta.

12.2.2014
Virallinen laumakokous aloitetaan Yhteismaalla, pohjoisella lammella. Peli löytyy >>täältä<<


15.1.2014
Hoeron purkauduttua aavikolla liikkuu sana: laumakokous tutussa paikassa välittömästi.
Kokouspeliin --> [tästä]
Johtaja on jälleen vaihtumassa, ja seuraavaksi johtajaksi on äänestetty Aube Dorée (Rosadum). Kyseinen hevonen ei itse vielä tiedä uudesta pestistään, mutta johtajaksi nimittäminen tapahtuu aivan lähitulevaisuudessa. Tätä seuraa myös virallinen laumakokous (yksinpeli).
Uuteen johtajaan voi ottaa jo nyt yhteyttä esim. laumaan liittymis- tai muissa asioissa yksityisviestillä tai vaikka Rosadumin seuranhaun kautta._______________________________________________________________


Virat & viranhaltijat

Mikäli haluat oman hahmosi johonkin alle listatuista viroista (viestinviejä, rajavartija, parantaja) ota minuun (Rosadum) yhteyttä mieluiten yksityisviestillä. Viranhaltijoiden pelaajilta toivotaan ennenkaikkea aktiivisuutta, jotta heidät saadaan tarpeen vaatiessa kiinni ja tärkeät asiat hoidetuksi. Olisi myös hyvä jos hahmo omaisi edes joitakin virkojen esittelyissä mainituista ominaisuuksista. Jotta saisit hahmollesi viran, sinun on pelattava virkapeli Aube Doréen kanssa offlinessa tai onlinessa.

Johtaja
Aube Dorée
Edeltäjänsä Amon-Ra [Jaksu]

Viestinviejä(t) - haetaan vielä yhtä hahmoa
Nasim (Silkki)

  Viestinviejän tehtävänä on kuljettaa johtajan antamaa viestiä toisille johtajille tai jollekin muulle osoitetulle henkilölle. Myös laumanjäsenet tai viranhaltijat voivat lähettää viestinviejän kautta viestin johtajalle. Viestinviejän ominaisuuksilta toivotaan nopeutta, kestävyyttä ja hyvää suunnistustaitoa, jotta viestit saataisi toimitettua mahdollisimman nopeasti perille.

Rajavartija(t) - haetaan 1-3 hahmoa
Noah (Vertaveli M)

  Rajavartijoiden tehtävänä on pitää huoli, ettei aavikkohevosten maille pääse luvattomia kulkureita. He valvovat aavikkohevosten rajoja tiukasti ja tarvittaessa joutuvat käyttämään voimakeinojakin, mikäli tunkeilijat eivät lähde pelkällä suostuttelulla. Rajavartijan tulisi siis olla voimakas ja valmis taisteluun, mutta toivottavaa tietysti olisi, että väkivaltaa kaihdetaan viimeiseen asti.
  Rajavartijoita haetaan neljä kappaletta, sillä aavikkohevosten alueet ovat kosketuksissa vuoristohevosten, tasankohevosten, laumattomien sekä yhteismaan kanssa. Jokaista rajaa olisi hyvä saada vartioimaan yksi hahmo, jotta aavikkohevosten alueen vahtiminen olisi mahdollisimman tehokasta.

Parantaja(t) - haetaan vielä yhtä hahmoa
Gabriel (Wohweli)

  Parantajat ovat hahmoja, jotka osaavat hoitaa niin pieniä kuin isojakin haavereita ja erilaisia sairauksia. Parantajat ovat laumanjäsenten terveyden kannalta hyvin tärkeitä. Parantajalta vaaditaan mahdollisimman laajaa tietämystä sairauksien parantamisesta, myös rauhallisuus ja hyvät sosiaaliset taidot ovat toivottuja ominaisuuksia parantajalta - pitäähän heidän olla tekemisissä kaikenlaisten hevosten kanssa.

_______________________________________________________________


Laumaan liittyminen

Aavikkohevosen ulkonäölliset kriteerit:
- säkäkorkeus 140-160 cm
- kaikki värit paitsi täysin musta hyväksytään

Aavikkohevosiin liitytään pelaamalla liittymispeli laumanjohtaja Aube Doréen kanssa. Liittymispelit voidaan pelata offlinessa, short offlinessa tai onlinessa. Laumaanliittymisiä voidaan hoitaa myös lauma- tai yhteiskokouksissa silloin kun niitä järjestetään. Jos haluat saada hahmosi aavikkohevosten jäseneksi, ota minuun yhteyttä esimerkiksi yksityisviestillä tai seuranhakutopicissani.
Viimeksi muokannut Rosadum päivämäärä 29. Huhti 2014 16:32, muokattu yhteensä 14 kertaa
Menossa mukana:
Aavikkohevonen, aamuauringon lapsi Adorée
Tasankohevonen, varjona vierelläsi Makil
Metsäponi, sydämenmurskaaja Sado
Seuranhaku ~ Aikajanat
Avatar
Rosadum
Cara-lapsi
 
Viestit: 286
Liittynyt: 29. Elo 2013 19:01

Re: Aavikkohevosten ilmoitukset

ViestiKirjoittaja Sussu » 17. Kesä 2011 15:32

17.6.2011. Aavikkohevoset ovat saaneet uuden johtajan.
Sana on lähtenyt leviämään johtajille ja aavikkohevosille [NPC] viestinviejien kautta.
Suomenhevosori Maustamaton Kermaviili pitää nykyään kuria laumassa, hyväksyy hahmoja aavikkohevosiin ja lisäksi värvää laumalaisiaan erilaisiin virkoihin. Jos hahmosi ei ole vielä liittynyt aavikkohevosten laumaan tai koet sen sopivaksi johonkin alla olevaan virkaan, ota rohkeasti yhteyttä esimerkiksi yksityisviestillä.

Viestinviejät [haetaan 1-2kpl]
Viestinviejiksi kelpaavat kaikki nopeat, hyväkuntoiset ja hyvän muistin omaavat hevoset, sillä viestit ovat suullisia ja usein myös melko pitkiä. Viestinviejien tulee olla myös luotettavia ja heidän pelaajiensa aktiivisia. Viestinviejät saavat rikkoa rajoja virkatehtävissään, mutta muuten heitä koskevat samat säännöt kuin muitakin laumalaisia.
Sukupuoleltaan viestinviejät voivat olla niin oreja kuin tammoja.

VIESTINVIEJÄ(T)
- Jamila, pelaaja Mani

Rajavartijat [haetaan 2-3kpl]
Rajavartijoiksi haetaan hyväkuntoisia, hyvät hermot omaavia ja luotettavia hevosia. Rajavartioiden tehtävä on häätää rajoja rikkovat hevoset ensiksi puhumalla, mutta mikäli rajarikkuri heittäytyy aggressiiviseksi eikä suostu lähtemään, on myös voiman käyttö on sallittua. Hahmon ei ole pakko olla kovin suuri tai lihaksikas, jos se muuten sopii hyvin tehtäväänsä. Pelaajalta odotetaan aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta - jos rajavartijan pelaaja näkee rajojen rikkomista, on hänen uskallettava kysyä, saako rajavartija häätää hahmot.
Sukupuoleltaan rajavartijat voivat olla niin oreja kuin tammoja.

RAJAVARTIJA(T)
-

Parantajat [haetaan 1-2kpl]
Parantajilta vaaditaan jonkinlaista tietämystä kasveista ja yrteistä, ja heidän tehtävänsä on auttaa loukkaantuneita laumalaisia tarpeen vaatiessa. Pelaajan aktiivisuus on aina plussaa.
Sukupuoleltaan parantajat voivat olla niin oreja kuin tammoja.

PARANTAJA(T)
-

Huomaathan, että virkoihin ylentäminen tapahtuu pelien kautta, ja jos hahmosi ei saa vakuutettua Maustamatonta Kermaviiliä luotettavuudestaan, ei se todennäköisesti saa ylennystä virkaansa. Tarpeen vaatiessa pelejä saatetaan joutua ottamaan useampikin. Jos kuitenkin olet melko varma siitä, että juuri sinulta löytyy sopiva hahmo johonkin virkaan, lähetä minulle yksityisviestiä jossa kerrot jotain hevosestasi, mihin virkaan se haluaa ja milloin olisit valmis ottamaan peliä johtajan kanssa.
Tietysti myös juonittelijoilla on tässä mahdollisuus saada virka itselleen ja käyttää sitä hyväksi, mikäli hahmosi on oikein taitava puhuja eikä anna mitään syytä epäillä luotettavuuttaan.
Sussu
 

Re: Aavikkohevosten ilmoitukset // 25.1.2013

ViestiKirjoittaja Jaksu » 25. Tammi 2013 23:20

25.1.2013

Noniin nyt on tehty päivittelyä aavikkohevosten ilmoituksiin Amon-Ra'n noustua uudeksi johtajaksi. Kaikkien aavikkolaisten olisi hyvä lukea läpi päivitetty laumainfo :)

Eli siis virkoihin haetaan hahmoja ja uudet hahmot voivat liittyä Amon-Ra'n kautta aavikkohevosten jäseneksi. Tulossa on myös aavikkohevosten laumakokous, jossa on jälkeenpäin mahdollista päästä johtajan puheille ja anoa laumanjäsenyyttä tai jotakin virkaa.

Eipä muuta tältä erää :3
Jaksu
 

Re: Aavikkohevosten ilmoitukset

ViestiKirjoittaja Jaksu » 06. Maalis 2013 22:58

6.3.2013

Amon-Ra'n johtajaksi nimittämispeli on aloitettu, ja sen päätyttyä laitetaan alulle aavikkohevosten laumakokous. Amon-Ra ei siis vielä ole virallisesti johtaja, mutta sekin on kuvitellusti lähettänyt sanansaattajien kautta viestin laumakokouksesta, jonka alkamisesta ilmoitetaan vielä erikseen. Viestiin sisältyy mm. tieto kokouksen paikasta eli aavikosta sekä siitä, että aavikkohevoset ovat saaneet uuden johtajan.

Virkoihin haetaan edelleen hahmoja, joten ota vaan reippaasti yhteyttä yksärillä jos jokin virka kiinnostaa! Virka- ja laumaanliittymispelejä voidaan hoitaa myös tulevassa laumakokouksessa, ellei halua pelata erikseen toista peliä.
Jaksu
 

Re: Aavikkohevosten ilmoitukset

ViestiKirjoittaja Jaksu » 27. Huhti 2013 16:05

27.4.2013

Amon-Ra'n johtajaksi nimittämispeliä ei ole vielä saatu päätökseen, mutta aavikkohevosten laumakokous on siitä huolimatta aloitettu. Sinne ovat kaikki aavikkohevoset tervetulleita, joten nyt vain reippaasti mukaan kokoukseen!. Tarkempaa tietoa pelin kulusta voit lukea täältä.

Muistutuksena vielä, että kokouksen päätyttyä on mahdollista anoa johtajalta lupaa laumaan liittymiseen, jos hahmo ei ole virallisesti laumanjäsen, tai tiedustella hahmolleen jotakin virkaa (viestinviejä, rajavartija tai parantaja).
Jaksu
 

Re: Aavikkohevosten ilmoitukset

ViestiKirjoittaja Rosadum » 16. Tammi 2014 00:15

Tiedotus: Epävirallinen laumakokous
Hoero yllätti aavikkokansalaiset purkautumalla, ja tästä seuraa tietysti erittäin vakavia uhkia koko aavikolle. Pikkulinnut laulavat, että kriisikokous pidetään heti.
Tervetuloa siis halukkaat, jotka ette juosseet heti pois aavikolta tulivuoren purkautuessa, spontaaniin kokoontumiseen, laumakokoukseen ilman johtajaa. Kokoontuminen tapahtuu samassa paikassa kuin edellinen laumakokous. Jos haluat hahmosi mukaan, olethan nopea; peli on tarkoitus lopettaa viimeistään viikon päästä perjantaina!

Tämä "kokous" pidetään lyhyenä tarkoituksella, jotta saadaan juonia eteenpäin ja kaikki ilo irti savuavasta Hoerosta. Kokouksella olisi myös eräänlainen tavoite, nimittäin toisen, virallisemman kokouksen järjestäminen muutaman päivän päästä näistä tapahtumista, jossakin vähän kauempana tulivuoresta. Tähän mennessä laumalaiset ehtisivät keräillä tarvittavat tietohippuset ympäröivien laumojen hevosilta (mm. varmuus johtajan katoamisesta). Vaikka "virallinen laumakokous" tuleekin olemaan johtajan yksinpeli, tausta-ajatuksena on se, että suuri osa siellä kerrottavista tiedoista on saatu näiden tiedusteluretkien tuloksena.

PELIIN TÄSTÄ LINKISTÄ.
Menossa mukana:
Aavikkohevonen, aamuauringon lapsi Adorée
Tasankohevonen, varjona vierelläsi Makil
Metsäponi, sydämenmurskaaja Sado
Seuranhaku ~ Aikajanat
Avatar
Rosadum
Cara-lapsi
 
Viestit: 286
Liittynyt: 29. Elo 2013 19:01

Re: Aavikkohevosten ilmoitukset

ViestiKirjoittaja Rosadum » 12. Helmi 2014 01:13

On aika aloittaa virallinen laumakokous, paikkana toimii spontaanissa kokoontumisessa sovittu Yhteismaan pohjoinen lampi.

Peliin linkki >>tässä<<
Menossa mukana:
Aavikkohevonen, aamuauringon lapsi Adorée
Tasankohevonen, varjona vierelläsi Makil
Metsäponi, sydämenmurskaaja Sado
Seuranhaku ~ Aikajanat
Avatar
Rosadum
Cara-lapsi
 
Viestit: 286
Liittynyt: 29. Elo 2013 19:01

Re: Aavikkohevosten ilmoitukset

ViestiKirjoittaja Rosadum » 24. Maalis 2014 13:36

Virallinen laumakokous on päättynyt.

Jos haluat vielä liittää hahmosi laumaan tai ottaa virkoja vastaan tässä kokouksessa, tai jos hahmollasi on muuten vain asiaa uudelle johtajalle, peli pysyy avoimena vielä huhtikuun loppuun asti >>täällä<<.

Tärkeimmät jokaista laumalaista koskevat asiat ovat:
  1) Laumattomien sallitaan kulkea aavikon läpi, kunnes heidän maillaan on jälleen mahdollista asua
  2) Hiekka-aavikolle menoa tulee välttää, kunnes sade ja aika ovat varmasti huuhtoneet tuhkan pois juomapaikoilta
  3) Tuhkan hävittyä vanhat laumarajat ovat jälleen ehdottoman suljetut; myös laumattomien on joko pyrittävä osaksi aavikkohevosia tai poistuttava välittömästi.

EDIT 29.4.2014 // Laumaan liittyminen vapun jälkeen jälleen normaaliin tapaan yksittäisten, sovittujen pelien kautta.
Menossa mukana:
Aavikkohevonen, aamuauringon lapsi Adorée
Tasankohevonen, varjona vierelläsi Makil
Metsäponi, sydämenmurskaaja Sado
Seuranhaku ~ Aikajanat
Avatar
Rosadum
Cara-lapsi
 
Viestit: 286
Liittynyt: 29. Elo 2013 19:01


Paluu Laumanjohtajat ilmoittavat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron