Lumihevosten ilmoitukset

Yleisiä tiedotusasioista laumojen sisäisistä ja välisistä tapahtumista. Tänne kirjoittavat lähinnä laumanjohtajien pelaajat.

Lumihevosten ilmoitukset

ViestiKirjoittaja Siuri » 01. Touko 2010 15:56

Keskeisiä laumalaisia:

Johtajatar: Loskainen Syysaamu
Johtajattaren ottovarsa: Tuulen Tuiske

Viestinviejä(t): Mozzare la Testa del Serpente (veranthia)
Rajavartija(t): HAETAAN!
Parantaja(t): Rijm (Zarroc)


------------------------------------------------------

Haetaan:

Viestinviejä [1-2 kpl]

- viestinviejä viestittää johtajalta eteenpäin laumalle erilaisia viestejä
- he toimivat johtajan alaisena ja pyrkivät tarpeen mukaan olemaan lähellä johtajaa, olemaan hänen suojanaan, mutta myös ovat valmiita viestittämään muulle laumalle asioista jotka ovat muuttuneet
- viestinviejät toimittavat myös laumalaisilta viestiä johtajalle
- ovat valmiita viestittämään myös muille laumoille asioista mitä johtaja on käskenyt toimittaa
- ovat saaren 'kirjekyyhkyjä' näin lyhyesti
- täytyy omata hyvä kunto ja jonkinlainen suuntavaisto


Rajavartija [1-2 kpl]

- rajavartijat ovat rajojen katsojia. He vahtivat ettei ulkopuolisia tule rajojen sisäpuolelle ja tarpeen mukaan heillä on syy puuttua asiaan, jos huomaavat muiden laumalaisten leikkivän lumihevosten alueella (pelissä voivat häätää nämä alueelta)
- he eivät jatkuvasti ole rajoilla seuraamassa ja seisomassa vaan heidän tehtävänään on puuttua (peleihin) jos joku muu ylittää rajan, sekä vahtia ettei lumihevonen ylitä rajaa. Yhteismaa on asia erikseen
- viestittävät rajojen muuttumisesta/tilanteista johtajalle
- voivat myös kutsua apua viestinviejien avulla, jos rajalla ei pärjää yksin tilanteesta
- täytyy olla tietoinen laumojen ulkonäkökriteereistä
- rajavartija saa mennä peliin kysymättä pelaajilta, jos huomaa pelin väärällä alueella


Parantaja [0-1 kpl]

- parantaja hoitaa sairauksia ja vaivoja luonnonmukaisin keinoin käyttäen esimerkiksi kasveja
- parantaja ei kuitenkaan voi hoitaa liian suuria sairauksia (puhkuri, syövät....)
- parantajaksi voi oppia toisen parantajan opetuksella

------------------------------------------------------


¡HUOM!

Virkoihin nimittäminen tapahtuu peleissä. Loskan täytyy tavata virkaan hakija itse, jotta voi katsoa tämän luotettavaksi ja sopivaksi virkaan. Jos haluat hahmosi virkaan tai keksit uusia virkanimityksiä, ota yhteyttä esimerkiksi yksärillä.
Sachin pelinurkka ~ Aikajana ~ Seuranhaku ~ DA
Sachi köpötellyt mukana 06.03.'10 ->

o. Falcon - Ylänköhevonen
o. Lawless - Lumihevonen
t. Loska - Lumihevosten johtajatar
t. Titania - Tasankohevonen
t. Nessa - Vuoristoponi
o. Tuisku - Lumihevonen
o. Arthur - Vuoristoponi
t. Meg - Tasankohevonen
o. Lucas - Ylänköhevonen
t. Sinna - Metsäponi


» Matkalla kulkeneet: Adolf, César, Luna, Thalassa, Kashmir, Halla, Zephyr, Roll, Vonder & Darius
Avatar
Siuri
Admin
 
Viestit: 3039
Liittynyt: 20. Huhti 2010 17:01
Paikkakunta: Tampere

Re: Lumihevosten ilmoitukset

ViestiKirjoittaja kujakettu » 08. Touko 2010 11:16

[kaZam]
Lumihevosten edellisellä foorumilla käynnissä ollut kokous keskeytyy. Syynä on johtajan pelaajan Mwjanin tauko, josta kaikki varmaan ovatkin pelaajien ilmoitustaululta lukeneet.

Tämä on syvältä, mutta asia ei ole nyt yhtään kenenkään vika eikä sitä voi auttaa. Lumihevosten pelaajilta toivotaan siis vielä lisää kärsivällisyyttä lauma-asioiden kanssa.

Lumihevosille on nimitetty tilapäinen johtajatar siksi aikaa, kun Valentino on poissa. Amethystin Dark Iris hoitaa täysipainoisesti kaikkia johtajattaren tehtäviä niin kauan kuin tarvitsee. Valentino saa palata paikalleen, kun Mwjan palaa tauoltaan.

Lumihevosille tulee siis uusi kokous (entisen voi hahmojen muistoista kokonaan unohtaa) ja lauman asioista ja tiedottamisesta vastaa tästä eteenpäin Amethyst.
[/kaZam]-----------------------------


HUOMIO!


Lumihevosten kokous on nyt avattu, ja mikäli hahmosi on lumihevosten laumassa tai aikeissa liittyä laumaan, ole ystävällinen ja tuo hahmosi kokoukseen tänne, eli lumihevosten havumetsään.

Lumihevosten väliaikainen johtajatar Dark Iris on lähettänyt joitakin lumihevosia (NPC) kutsumaan hevosia kokoukseen. Kokouksessa selvitetään nykytilanne ja miten toimitaan, sekä mitä on käynyt mafialle ja Rhowaralle.

Toivon että kaikki lumihevosten pelaajat toisivat hahmonsa kokoukseen mikäli vain mahdollista. Hahmo voi saapua kokoukseen kesken kokouksen, tällöin tämä on vain myöhässä. Jos hahmosi ei kuitenkaan kerkeä kokoukseen, voit esimerkiksi pelata pelin jossa joku muu lumihevonen, esimerkiksi NPC-hahmo selvittää tilanteen.

MUISTA, että sinulla voi olla normaalisti yksi online sekä offline käynnissä, ja sen lisäksi laumakokous! Eli yhteensä kolme peliä, online, offline ja kokous. Ja huomatkaa, että kokouspelissä ei ole vuorojärjestystä.
kujakettu
 

Re: Lumihevosten ilmoitukset

ViestiKirjoittaja kujakettu » 12. Heinä 2010 21:48

12.7 Lumihevosten kokous on nyt virallisesti päättynyt.
kujakettu
 

Re: Lumihevosten ilmoitukset

ViestiKirjoittaja Mwjan » 13. Elo 2010 09:30

13. elokuuta 2010

Valentino tiedottaa yhdelle laumalaiselle, joka myöhemmin leviääkin koko laumaan.
Jotenka jokainen lumihevonen kuulee huhua siitä lumihevosiin on tulossa mustapukuinen tamma, joka osottautuu Valentinon puolisoksi ja on nimeltään Mystic, tarkemmin Mystiqué.

Tarkennuksena siis vielä, että peli on käynnissä missä Maikun Arago saa kuulla tämän huhun.
Laumalaiset saavat itse reagoida omanlaisella tavallaan asiaan, pohtia ja kapinoida. Koitetaan keksiä jotain mukaan. Jotkut saavat jopa vastustaa asiaa, joten mielipide on täysin vapaata hahmojen suhteen.
Valentino on päättänyt ottaa kantavan puolisonsa laumaan ja pystyy näin paremmin auttamaan kantavaa tammaa, jonka pitäisi pian saada Vallun jälkeläinen. Tämä on syy miksi Vallu ottaa Mysticin laumaansa jotta pystyy olemaan suurempana tukena ja lähellä.

Sana siis kiertämään!

P.S Peliä voi seurata täältä; ----> KLICK <----
Mwjan
 

Re: Lumihevosten ilmoitukset

ViestiKirjoittaja Mwjan » 18. Elo 2010 21:54

18. elokuuta 2010

Viestinviejiä, rajavartioita & muita titteleitä tarjolla vain rajoitetun erän!

Kyseessä on siis lumihevosten laajeneminen eräänlaisiin titteleihin. Tämä ei kuitenkaan nostata hahmon egoa, vaan antaa suuremman vastuun pitää lumihevosista parempaa huolta. On kuitenkin rajansa kaikella. Vain ja ainoastaan hahmon luonne ja sopivuus katsotaan titteliin. Et voi tuoda hahmoasi rajavartijan hommiin, jos se on arka eikä juuri ole himokas taistelemaan. Kannattaa siis huolella katsoa sopiiko hahmosi hommaan vai ei, jokaisella on kuitenkin mahdollisuus yrittää, mutta varmaa tittelipaikkaa ei ole saatavilla.
On kuitenkin otettava huomioon muiden tarpeet, joten ensisijaisesti annetaan titteleitä pelaaja per hahmo. Eli lyhyesti sanottuna vain yhdellä hahmolla (pelaajan) on mahdollista saada tittelin ja kun hommat näyttävät sujuvan voidaan laajentaa tätä suuremmaksi.

Rajavartijat;
Mitä nämä ovat?
- rajavartijat ovat rajojen katsojia. He vahtivat etteivät ulkopuolisia tule rajojen ulkopuolelle ja tarpeen mukaan jos huomaa (tässä tapauksessa pelin) muiden laumalaisten leikkivän lumihevosten alueella on heillä syy puuttua peliin (pelissä häätämään nämä alueelta)
- he eivät jatkuvasti ole rajoilla seuraamassa ja seisomassa vaan heidän tehtävänään on puuttua (peleihin) jos joku muu ylittää rajan, sekä vahtia ettei lumihevonen ylitä rajaa. Laumattomien alue on asia erikseen
- viestittävät rajojen muuttumisesta/tilanteista johtajalle (näin ollen yksityisviestillä)
- voivat myös kutsua apua viestinviejien avulla, jos rajalla ei pärjää yksin tilanteesta

Viestinviejät:
Mitä nämä ovat?
- virallinen viestinviejä viestittää eteenpäin laumalle tilanteista mitä johtaja on antanut
- he toimivat johtajan alaisena ja pyrkivät tarpeen mukaan olemaan lähellä johtajaa, olemaan hänen suojanaan, mutta myös ovat valmiita viestittämään muulle laumalle asioista jotka ovat muuttuneet
- viestinviejät toimittavat myös laumalaisilta viestiä johtajalle
- ovat valmiita viestittämään myös muille laumoille asioista mitä johtaja on käskenyt toimittaa
- ovat saaren 'kirjekyyhkyjä' näin lyhyesti

Hakemuksia voi lähettää YV'llä sekä mielipiteitä. Ei laiteta tähän ketjuun mitään viestiä. Mielipiteet ja hakemukset mielellään YV'llä niin pystytään keskustelemaan siellä tiiviimmin.

Kertauksena;
- pelaaja saa valita vain yhden hahmoistaan (laumaan kuuluva) ja laittaa hakemuksen sopivaan titteliin
- toistaiseksi vain pieni määrä henkilöitä otetaan mukaan
- kysy jos jäi jotain epäselväksi
Mwjan
 

Re: Lumihevosten ilmoitukset

ViestiKirjoittaja Mwjan » 30. Syys 2010 16:13

LAUMAAN LIITTYJÄT

Valentino hyväksyy tällä hetkellä noin kuukauden yksittäisiä offline-pelejä niille jotka haluavat hyväksyttää hahmojaan laumaan ja myös mahdollisesti on mahdollista ehdottaa virkaa omalle hahmolleen.

Laittakaa YV'tä jos haluatte hyväksyttää hevosianne lumihevosiin Valentinon päätöksellä.

Otan myös vastaan edelleen rajavartioita ja muuta mitä nyt titteleitäkin on tarjolla. Muitakin asioita saa ehdottaa.
Mwjan
 

Re: Lumihevosten ilmoitukset

ViestiKirjoittaja Mintzu » 09. Helmi 2011 00:22

Lumihevoset ovat saaneen uuden johtajan.

Mustavalkokirjava ja laiha ori Panda on ottanut haltuunsa lumihevosten lauman johdon Dark Iriksen sijaistuksesta ja toimii nykyään itsevaltiaana. Lisää valtaannousupelin kulusta voit lukea täältä.

Panda toivoo itseään kutsuttavan ylevällä nimellä aina puhuteltaessa. Ori vaatii ehdotonta lojaaliutta kaikilta laumalaisiltaan eikä pelkää antaa sanktioita rikkomuksista. Panda on johtajana hiukan omalaatuinen eikä vastaa yleisintä kuvaa johtajista - hän on itsekkäämpi, hiukan pahansuopa ja vallanhimoinen, eikä pelkää käyttää johtajanasemaansa railakkaasti hyväksi. Niskoittelua lauman sääntöjä vastaan ei katsota hyvällä eikä lainkaan suopealla silmällä.

Panda kuitenkin kaikesta tästä huolimatta hoitaa normaaleja johtajien tehtäviä, kuten esimerkiksi värvää virkoihin hevosia ja hyväksyy hahmoja laumaan. Jos tahdot liittyä lumihevosten laumaan tai jokin ala kuulostaisi mukavalta, ota yhteyttä minuun joko mesen tai yksityisviestin kautta, niin hoidetaan asia! Toistaiseksi virkoihin ei ole hakeutunut vielä kukaan, joten työntekijöitä tarvitaan kipeästi.

Panda värvää seuraaviin tehtäviin alaisia:
- rajavartija (2 kpl), joiden tehtäviin kuuluu rajojen vartioiminen ja rikkomuksista raportoiminen johtajalle
- viestinviejä (1-2 kpl), joiden tulee kuljettaa viestejä laumojen ja niiden johtajien välillä
- parantaja (1 kpl), jonka tehtävänä on parantaa loukkaantuneita laumalaisia ja hoitaa vammoja aina tarvittaessa
- henkivartija (1 kpl), jonka tehtävänä on vartioida tarvittaessa laumanjohtajaa ja toimia tämän turvana

Kuten jotkut ovat saattaneet suunnittelutopickista lukeakin, Pandan valtaannousuun liittyy myös sivujuonikuvion alullepaneminen.
Eli, kuten suunniteltua: ensin Panda nousee lumisten johtajaksi, ja koska Panda ei ole johtajista parhain, osassa laumaa hänen metodinsa aiheuttavat niin paljon närkästystä, että lumiset aloittavat kapinan ja syöksevät Pandan vallasta. Johtajaksi tulee Sachiyon Loskainen Syysaamu.
Tästä kimpaantuneena Panda perustaa oman, uuden kiertelevän lauman saarelle.

Kapina ei ole vielä ajankohtainen, vaan Panda ensin totuttelee johtajan tehtäviinsä ja toimii hetken aikaa johdossa. Pelien edetessä kapinan suunnittelusta jne jne tullaan tiedottamaan vielä tarkemmin. Tällä hetkellä viestiä Pandan valtaannoususta kuljettavat kuvitteelliset viestinviejät (NPC), sillä oikeita viestinviejiä lumihevosilla ei vielä ole.
Viestinviejien kuvitellaan kertovan uuden johtajaorin tuntomerkit, nimi ja muuta perusinfoa sekä selittävän Valentinon olevan kadonnut ja Dark Iriksen luovuttaneen johtajanpaikan.
Mintzu
 

Re: Lumihevosten ilmoitukset

ViestiKirjoittaja Siuri » 28. Kesä 2011 12:45

28.06.’11

Lumihevosten johtajaksi on kapinan myötä noussut Loskainen Syysaamu (Loska), jonka kautta hoidetaan tästä eteenpäin mm. laumaan liittymiset ja virka-asiat. Viesti uudesta johtajasta leviää npc-hahmojen kautta(; on pelaajan päätettävissä, kuuleeko hahmo uudesta johtajasta nyt, vai vasta myöhemmin peleissä).

------------------------------------------------------

Haetaan:

Viestinviejä [2-3 kpl]

-viestinviejä viestittää eteenpäin laumalle tilanteista mitä johtaja on antanut
- he toimivat johtajan alaisena ja pyrkivät tarpeen mukaan olemaan lähellä johtajaa, olemaan hänen suojanaan, mutta myös ovat valmiita viestittämään muulle laumalle asioista jotka ovat muuttuneet
- viestinviejät toimittavat myös laumalaisilta viestiä johtajalle
- ovat valmiita viestittämään myös muille laumoille asioista mitä johtaja on käskenyt toimittaa
- ovat saaren 'kirjekyyhkyjä' näin lyhyesti
- täytyy omata hyvä kunto ja jonkinlainen suuntavaisto


Rajavartija [1-2 kpl]

- rajavartijat ovat rajojen katsojia. He vahtivat etteivät ulkopuolisia tule rajojen ulkopuolelle ja tarpeen mukaan jos huomaa (tässä tapauksessa pelin) muiden laumalaisten leikkivän lumihevosten alueella on heillä syy puuttua peliin (pelissä häätämään nämä alueelta)
- he eivät jatkuvasti ole rajoilla seuraamassa ja seisomassa vaan heidän tehtävänään on puuttua (peleihin) jos joku muu ylittää rajan, sekä vahtia ettei lumihevonen ylitä rajaa. Yhteismaa on asia erikseen
- viestittävät rajojen muuttumisesta/tilanteista johtajalle
- voivat myös kutsua apua viestinviejien avulla, jos rajalla ei pärjää yksin tilanteesta
- täytyy olla tietoinen laumojen ulkonäkökriteereistä
- rajavartija saa mennä peliin kysymättä pelaajilta, jos huomaa pelin väärällä alueella


Parantaja [1 kpl]

- parantaja hoitaa sairauksia ja vaivoja luonnonmukaisin keinoin käyttäen esimerkiksi kasveja
- parantaja ei kuitenkaan voi hoitaa liian suuria sairauksia (puhkuri, syövät....)
- parantajaksi voi oppia toisen parantajan opetuksella

------------------------------------------------------

Viestinviejä(t):
Fayango (Sofia)
Mozzare la Testa del Serpente (werucchi)

Rajavartija(t):
Agil Branco (Meeba)

Parantaja(t):
Rijm (Zarroc)

------------------------------------------------------

¡HUOM!

Virkoihin nimittäminen tapahtuu peleissä. Loskan täytyy tavata virkaan hakija itse, jotta voi katsoa tämän luotettavaksi ja sopivaksi virkaan. Jos haluat hahmosi virkaan tai keksit uusia virkanimityksiä, ota yhteyttä esimerkiksi yksärillä.


(Suurin osa teksteistä kopioitu Mwjanin viestistä)
Sachin pelinurkka ~ Aikajana ~ Seuranhaku ~ DA
Sachi köpötellyt mukana 06.03.'10 ->

o. Falcon - Ylänköhevonen
o. Lawless - Lumihevonen
t. Loska - Lumihevosten johtajatar
t. Titania - Tasankohevonen
t. Nessa - Vuoristoponi
o. Tuisku - Lumihevonen
o. Arthur - Vuoristoponi
t. Meg - Tasankohevonen
o. Lucas - Ylänköhevonen
t. Sinna - Metsäponi


» Matkalla kulkeneet: Adolf, César, Luna, Thalassa, Kashmir, Halla, Zephyr, Roll, Vonder & Darius
Avatar
Siuri
Admin
 
Viestit: 3039
Liittynyt: 20. Huhti 2010 17:01
Paikkakunta: Tampere

Re: Lumihevosten ilmoitukset

ViestiKirjoittaja Siuri » 11. Kesä 2012 07:39

11.06.'12

Loska nimittää yhden uuden viestinviejän sekä uusia rajavartijoita.
Jos sinulta löytyy sopivia hahmoja, ilmoita yksärillä (tai seuranhakutopassani, mesessä.. mitä kautta saat minut kiinni), niin sovitaan nimityspelistä.
Sachin pelinurkka ~ Aikajana ~ Seuranhaku ~ DA
Sachi köpötellyt mukana 06.03.'10 ->

o. Falcon - Ylänköhevonen
o. Lawless - Lumihevonen
t. Loska - Lumihevosten johtajatar
t. Titania - Tasankohevonen
t. Nessa - Vuoristoponi
o. Tuisku - Lumihevonen
o. Arthur - Vuoristoponi
t. Meg - Tasankohevonen
o. Lucas - Ylänköhevonen
t. Sinna - Metsäponi


» Matkalla kulkeneet: Adolf, César, Luna, Thalassa, Kashmir, Halla, Zephyr, Roll, Vonder & Darius
Avatar
Siuri
Admin
 
Viestit: 3039
Liittynyt: 20. Huhti 2010 17:01
Paikkakunta: Tampere

Re: Lumihevosten ilmoitukset

ViestiKirjoittaja Siuri » 25. Tammi 2013 19:54

25.01.'13

Yhä haussa viestinviejiä sekä rajavartijoita lumihevosille!
Ota yhteyttä yksärillä tai seuranhakutopassa (taikka sitten jotain henkilökohtaisempaa kautta).
Sachin pelinurkka ~ Aikajana ~ Seuranhaku ~ DA
Sachi köpötellyt mukana 06.03.'10 ->

o. Falcon - Ylänköhevonen
o. Lawless - Lumihevonen
t. Loska - Lumihevosten johtajatar
t. Titania - Tasankohevonen
t. Nessa - Vuoristoponi
o. Tuisku - Lumihevonen
o. Arthur - Vuoristoponi
t. Meg - Tasankohevonen
o. Lucas - Ylänköhevonen
t. Sinna - Metsäponi


» Matkalla kulkeneet: Adolf, César, Luna, Thalassa, Kashmir, Halla, Zephyr, Roll, Vonder & Darius
Avatar
Siuri
Admin
 
Viestit: 3039
Liittynyt: 20. Huhti 2010 17:01
Paikkakunta: Tampere

Re: Lumihevosten ilmoitukset

ViestiKirjoittaja Siuri » 12. Helmi 2013 17:00

12.02.'13

Muiden johtajien tavoin Loska on laittanut liikkeelle tiedon laumakokouksesta. Tieto kokouksesta leviää hahmolta toiselle joko npc-hahmojen kautta taikka sitten ihan pelillisesti.
Kokouksen paikkana toimii lumihevosten havumetsä, mutta tarkemmin ajankohdasta ilmoitetaan myöhemmin.

Laumakokouksessa voidaan hoitaa myös laumaan liittymisiä sekä virkoihin nimittämisiä!
Sachin pelinurkka ~ Aikajana ~ Seuranhaku ~ DA
Sachi köpötellyt mukana 06.03.'10 ->

o. Falcon - Ylänköhevonen
o. Lawless - Lumihevonen
t. Loska - Lumihevosten johtajatar
t. Titania - Tasankohevonen
t. Nessa - Vuoristoponi
o. Tuisku - Lumihevonen
o. Arthur - Vuoristoponi
t. Meg - Tasankohevonen
o. Lucas - Ylänköhevonen
t. Sinna - Metsäponi


» Matkalla kulkeneet: Adolf, César, Luna, Thalassa, Kashmir, Halla, Zephyr, Roll, Vonder & Darius
Avatar
Siuri
Admin
 
Viestit: 3039
Liittynyt: 20. Huhti 2010 17:01
Paikkakunta: Tampere

Re: Lumihevosten ilmoitukset

ViestiKirjoittaja Siuri » 25. Huhti 2013 15:09

25.04.'13

Lumihevosten laumakokous on aloitettu. Peliin pääset TÄSTÄ

Lisätietoa pelin kulusta TÄSTÄ
Sachin pelinurkka ~ Aikajana ~ Seuranhaku ~ DA
Sachi köpötellyt mukana 06.03.'10 ->

o. Falcon - Ylänköhevonen
o. Lawless - Lumihevonen
t. Loska - Lumihevosten johtajatar
t. Titania - Tasankohevonen
t. Nessa - Vuoristoponi
o. Tuisku - Lumihevonen
o. Arthur - Vuoristoponi
t. Meg - Tasankohevonen
o. Lucas - Ylänköhevonen
t. Sinna - Metsäponi


» Matkalla kulkeneet: Adolf, César, Luna, Thalassa, Kashmir, Halla, Zephyr, Roll, Vonder & Darius
Avatar
Siuri
Admin
 
Viestit: 3039
Liittynyt: 20. Huhti 2010 17:01
Paikkakunta: Tampere

Re: Lumihevosten ilmoitukset

ViestiKirjoittaja Siuri » 27. Tammi 2014 17:56

27.01.2014

Lumihevosten johtajakokous aloitettu! >> TÄÄLLÄ <<

Samassa pelissä voidaan myös hoitaa laumaanliittymiset, ja halukkaita virkakoneja otetaan mieluusti töihin!
Sachin pelinurkka ~ Aikajana ~ Seuranhaku ~ DA
Sachi köpötellyt mukana 06.03.'10 ->

o. Falcon - Ylänköhevonen
o. Lawless - Lumihevonen
t. Loska - Lumihevosten johtajatar
t. Titania - Tasankohevonen
t. Nessa - Vuoristoponi
o. Tuisku - Lumihevonen
o. Arthur - Vuoristoponi
t. Meg - Tasankohevonen
o. Lucas - Ylänköhevonen
t. Sinna - Metsäponi


» Matkalla kulkeneet: Adolf, César, Luna, Thalassa, Kashmir, Halla, Zephyr, Roll, Vonder & Darius
Avatar
Siuri
Admin
 
Viestit: 3039
Liittynyt: 20. Huhti 2010 17:01
Paikkakunta: Tampere

Re: Lumihevosten ilmoitukset

ViestiKirjoittaja Siuri » 04. Marras 2014 20:48

Lumihevoset kaipaavat virkakoneja! Vapaina on rajavartijoiden sekä viestinviejien virkoja. Mikäli tahdot hevosesi johonkin pestiin, laita minulle yksityisviestiä (tai ilmoitusta peliseurahakutopaani) niin katsellaan tarkemmin!
Sachin pelinurkka ~ Aikajana ~ Seuranhaku ~ DA
Sachi köpötellyt mukana 06.03.'10 ->

o. Falcon - Ylänköhevonen
o. Lawless - Lumihevonen
t. Loska - Lumihevosten johtajatar
t. Titania - Tasankohevonen
t. Nessa - Vuoristoponi
o. Tuisku - Lumihevonen
o. Arthur - Vuoristoponi
t. Meg - Tasankohevonen
o. Lucas - Ylänköhevonen
t. Sinna - Metsäponi


» Matkalla kulkeneet: Adolf, César, Luna, Thalassa, Kashmir, Halla, Zephyr, Roll, Vonder & Darius
Avatar
Siuri
Admin
 
Viestit: 3039
Liittynyt: 20. Huhti 2010 17:01
Paikkakunta: Tampere

Re: Lumihevosten ilmoitukset

ViestiKirjoittaja Siuri » 31. Joulu 2015 01:30

31.12.2015
- Loska pohtii apujohtajaa seurakseen ja päätyy luottohevoseensa Mozzarellaan.
- Loska itse vetäytyy hieman taka-alalle tulevan rellestävän rikollisjengin takia. Jatkossa yhteyttä voi ottaa siis joko Loskaan tai Mozzarellaan - viestit heidän välillään kulkevat hyvin!
- Laumalaisten välillä voi alkaa levitä juoruja suuresta ikävästä hevosesta, joka on pahoinpidellyt metsäponien rajavartijan.
- Lumihevosille tulossa laumakokous, jossa asioista tiedotetaan paremmin!
Sachin pelinurkka ~ Aikajana ~ Seuranhaku ~ DA
Sachi köpötellyt mukana 06.03.'10 ->

o. Falcon - Ylänköhevonen
o. Lawless - Lumihevonen
t. Loska - Lumihevosten johtajatar
t. Titania - Tasankohevonen
t. Nessa - Vuoristoponi
o. Tuisku - Lumihevonen
o. Arthur - Vuoristoponi
t. Meg - Tasankohevonen
o. Lucas - Ylänköhevonen
t. Sinna - Metsäponi


» Matkalla kulkeneet: Adolf, César, Luna, Thalassa, Kashmir, Halla, Zephyr, Roll, Vonder & Darius
Avatar
Siuri
Admin
 
Viestit: 3039
Liittynyt: 20. Huhti 2010 17:01
Paikkakunta: Tampere


Paluu Laumanjohtajat ilmoittavat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron