Alueen ohjeistus, tai jotain sinne päin

Tänne pelaajat tekevät aikajantopickinsa, jotta he voivat pitää kirjaa missä järjestyksessä pelit ajallisesti tapahtuvat, liian sekavuuden välttämiseksi.

Alueen ohjeistus, tai jotain sinne päin

ViestiKirjoittaja kujakettu » 15. Heinä 2010 23:23

Nyt, kun on otettu käyttöön systeemi, että pelaajilla saa olla hahmojensa kanssa käynnissä pelejä sellainen määrä kuin haluaa - on aikajana-alue selkeyttämään hahmon pelaajalle itselleen ja muille kanssapelaajille missä järjetyksessä ajallisesti nämä samanaikaisesti käytävät pelit ovat.
Joten, kaikessa yksinkertaisuudessaan kirjataan pelit ylös siinä järjestyksessä missä ne ajallisesti tapahtuvat, esimerkkinä pelaat hahmollasi Pollella samanaikaisesti kolmea peliä, joiden otsikot ovat Piupau, Ilon päivä ja Hummani hei. Teet tälle alueelle oman osiosi, johon kirjaat omat pelisi, ja sinne kirjaat pelit, vaikkapa niin että vanhin on alimpana pelinä. Tyyliin:

POLLE

Piupau
Hummani hei
Ilon päivä

Ja näistä siis Piupau on tavallaan se uusin peli ja Ilon päivä vanhin.

Niin, ja Älä tee jokaiselle hahmollesi omaa aihetta, voit hyvin kirjata kaikki omien hahmojesi pelit yhteen aiheeseen!


[Toivottavasti selitys ei ollut ihan karmean sekava. Mikäli tämä oli liian sekava, uudet adminit voinevat tehdä selkeämmän selityksen?]
kujakettu
 

Re: Alueen ohjeistus, tai jotain sinne päin

ViestiKirjoittaja Sigitius » 01. Tammi 2014 00:49

31.12.2013: TÄRKEÄ HUOMAUTUS

Uuden foorumin (eli tämän nykyisen joka meillä on ollut jo hetki) takia meillä on ollut vielä pieniä teknisiä ongelmia, joita emme ole saaneet korjattua ja seuraava bugi on tällä hetkellä vakavin, johon haen lähes jatkuvasti korjaus-metodia jollain tapaa. Toistaiseksi en ole vielä onnistunut ratkaisemaan ongelmaa.

Osoitteissa &sid=(numeroita&kirjaimia) -pääte on sitoutunut vain tiettyyn käyttäjätunnukseen.

Antaessasi jollekin linkin foorumi-triidiin tai linkittäessi pelin esim. aikajanallesi, johon jätät oman sid-päätteesi, henkilö kirjautuu kyseisellä linkillä sinun tunnuksellesi automaattisesti ja pystyy käyttämään tunnusta kuin omaansa.
Onneksi me caralialaiset olemme niin kilttejä, ettemme peeloile toistemme tunnuksilla, joten ollaan vähintäänkin tarkkoja siitä että pysymme linkkejä klikattuamme omilla tunnuksillamme!

Kaiken tämän ehkäisemiseksi ja muiden elämän helpottamiseksi voit kuitenkin

[size=150]POISTAA OSOITTEESTA &sid= PÄÄTTEEN LINKITTÄESSÄSI


..totta, että ilman mitään sidiä käyttäjä joutuu kirjautumaan uudelleen foorumille, mutta parempi se kuin päästää toinen käyttäjä sinun tunnuksellesi.

Kiitos ja pahoitteluni. :)

Sivu-mainintana pahoittelut ongelmista, joissa foorumi kirjaa teitä jatkuvasti ulos, liittyy samaan sid-ongelmaan. Etusivulle mennessä kannattaa käytttää omaa sid-päätteistä osoitetta kirjanmerkeistä tjsp niin sen pitäisi olla kirjautunut tunnukselle heti etusivulle saapuessa samaan tapaan kuin automaattinen sisäänkirjautuminen/muista kirjautumiseni.[/size]

EDIT: Ylläoleva ongelma korjattu, voit siis huoletta linkittää ketjun sellaisenaan aikajanallesi!
Viimeksi muokannut Anonymous päivämäärä 26. Tammi 2014 13:43, muokattu yhteensä 1 kerran
Syy: Ongelma korjattu, viestin teille editoi: feiarth
Tobias - aavikkohevonen
Quilla - aavikkohevonen
Sandi - laumaton

Too positive to be doubtful, too optimistic to be fearful and too determined to be defeated.
Avatar
Sigitius
Backup-admin
 
Viestit: 353
Liittynyt: 04. Heinä 2010 01:22
Paikkakunta: Lahti


Paluu Aikajana

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron