Mainontaa! (TÄRKEÄÄ!)

Tältä alueelta löytyvät kaikki Caralian tulevaisuuden suunnitteluun liittyvät viestiketjut. Voit myös esittää mieltäsi askarruttavat kysymykset kysymyksiä ja vastauksia -viestiketjuun.

Mainontaa! (TÄRKEÄÄ!)

ViestiKirjoittaja Siuri » 07. Touko 2014 19:11

..tai no en nyt tiedä, että tärkeää, mutta hyvä mahdollisuus Caralialle :)

Eli vieraskirjasta voitte nähdä seuraavan viestin:

Hei vaan, tällä kertaa en liikukaan edustamassa Winya Coiasira-ropea vaan ilmaista anime-manga- ja pelitapahtumaa jota kutsutaan nimellä HypeCon. Se järjestetään 14.6. tätävuotta Hyvinkäällä kolmatta kertaa.

Mites tämä sitten liittyy tähän roolipeliin? Siten, että ajattelin tehdä A5-kokoisen lehtisen johon kasaisin foorumi/chattiroolipelien esittelyjä/mainoksia!

Mikäli teillä on kiinnostusta olla mukana tässä pyydän ottamaan mahdollisimman pian meikäläiseen yhteyttä sähköpostitse .....


Laitoin sähköpostia, ja kyseessä on siis seuraavaa:

En oo vielä aivan lyönyt lukkoon mitä teen... luonnollisesti en millään ehdi tehdä kaikille ropeille visuaalisesti huolella suunniteltua sivua, joten pohdiskelin että jos sinä/rope yhdessä kirjoitatte/suunnittelette silmää miellyttävän mainoksen/esittelyn vihkosta varten? Lopullinen koko sille tulisi olemaan pierun verran pienempi kuin A5 (jätän pienet marginaalit sivun reunoille).

Siitä tulisi selvitä tietty osoite, onko chatti/foorumirope ja minkälainen ja kaikkea sellaista mitä haluat- ja mikä lukijan olisi hyvä tietää. Ajattelin että laitan roolipelit aakkosjärjestykseen sinne vihkoon~

Mitä luulet, onnistuuko esittelyn kasaaminen, sen pitäisi olla lähetettyä tähän samaiseen sähköpostiin 1.6.2014 mennessä C: Ah ja kannattaa tehdä vähän isokokosempi niin siitä (ehkä...) tulis hyvälaatunen printattuna.

Lisäyksiä vähän:
+ Mieluiten pysty- eikä vaakasuuntainen c:
+ Jos aikaa ja jaksamusta riittää, tehkää mahdollisimman oman näköisenne :D
+ Hyvin todennäköisesti mustavalkotuloste toivottavasti edes värillisillä kansipapereilla. Kannattaa tehdä värikuva joka toimisi ehkä myös mustavalkoiseksi muutettuna (tai jos huvittaa niin erikseen mustavalko-ja väriversio kaiken varalta anteeksi tämä asia on hankala)
+ skannailin koulussa pikasesti väkertämäni muka havainnollistavan esimerkkiaukeaman millaisia mainokset voi _esimerkiksi_ olla:

Kansi joka ei tule olemaan tällanen ja joka on siis kuvana täysin turha (takakanteen tulee esittely harrastuksesta. toi päästä vedetty superior rpg on vaan samaa ku noi toisen kuvan jutut)
-> http://i1145.photobucket.com/albums/o517/vilukissaninja/hyperope_zpsed9bf838.jpg

Jotain muka havainnollistavaa suttua:
-> http://i1145.photobucket.com/albums/o517/vilukissaninja/hyperope2_zpsce4606f4.jpg

+ Lehtisen kannessa tulee todnäk lukemaan Hyperopetus ropehypetys - suomalaisia tarinankerrontaroolipelejä, koska typerät nimet herättää ohikulkijoidenkin huomion
+ JOS rahoitus onnistuu ja saan teetettyä useampia lehtisiä kuin tyylii 10 (ja niitä on conin jälkeen vielä tallessa) voin sitten yrittää postitella niitä ylläpitäjille jos kysyntää on ^^


------------------------------

Lyhyesti ja ytimekkäästi, onko meillä aktiivia Caralialaisia, joilla olisi OIKEASTI visuaalista silmää ja valmiina tällaiseen pieneen projektiin?
Aikarajahan tuossa onkin, eli ihan viimeistään ensi kuun alkuun mennessä valmiina, eli tässä on aikaa n. 3 vko.

Ideoita voi laittaa topaan, omasta puolestani toivon mahdollisimman paljon hienoja kuvia ja kivoja fontteja, jotain, joka oikeasti herättää huomiota.
Lähdetään nyt kuitenkin niistä halukkaista tekijöistä?
Sachin pelinurkka ~ Aikajana ~ Seuranhaku ~ DA
Sachi köpötellyt mukana 06.03.'10 ->

o. Falcon - Ylänköhevonen
o. Lawless - Lumihevonen
t. Loska - Lumihevosten johtajatar
t. Titania - Tasankohevonen
t. Nessa - Vuoristoponi
o. Tuisku - Lumihevonen
o. Arthur - Vuoristoponi
t. Meg - Tasankohevonen
o. Lucas - Ylänköhevonen
t. Sinna - Metsäponi


» Matkalla kulkeneet: Adolf, César, Luna, Thalassa, Kashmir, Halla, Zephyr, Roll, Vonder & Darius
Avatar
Siuri
Admin
 
Viestit: 3039
Liittynyt: 20. Huhti 2010 17:01
Paikkakunta: Tampere

Re: Mainontaa! (TÄRKEÄÄ!)

ViestiKirjoittaja kujakettu » 07. Touko 2014 20:07

Aikarajahan tuossa onkin, eli ihan viimeistään ensi kuun alkuun mennessä valmiina, eli tässä on aikaa n. 3 kk.


Pst Siiri, 3 vko, ei kk. (;

Mut joo siis, hyödynnetään idea ilman muuta. Finchillekin oli tullut tästä projektista ehdotusta. Itse tosiaan voin auttaa mitä vaan voin, eniten mua harmittaa mun rajalliset mahdollisuudet edelleen tietokoneiden osalta kun on vaan tää vanha romu. Piirtää tietty voin tarvittaessa ja mitä vaan muutakin yksittäistä juttua mut kokonaisuutta en pysty mitenkään tällä sommittelemaan tai kokoamaan.

Mut hmm näin äkkiseltään anyways mieleen putkahtaneita ideoita olis esimerkiks et halutaanko me taustalle esim. kaikki laumojen johtajat vai onko se liian käytetty idea? Oh nyt tuli äkkiseltään myös idea että reunassa/taustalla silleen esim vähän häivytettynä olis saaren hevosenpään muoto ja sitten johtajat nätisti sommiteltuna siinä etualalla. Jos kukaan edes tajusi. En tiedä onko klisee mutta toisaalta meillä on kuuden lauman saari joten.. kyllähän se siihen menisi. Tai sitten joku toisenlainen hevoskuva, anyhow. Yhdenlainen ehdotus.
Niin, mietin kanssa että ropen osoitteen lisäksi voisiko kys. mainokseen esimerkiksi sisällyttää Casarin osoitteen (tyyliin "Pst! Caralialla on myös oma lehti Casari: http://osoitetässä") ? Sieltähän pääsisi helposti kiinnostuneet lukemaan vähän minkälaista meininkiä saarella ja peleissä oikeasti on.

Tällaista nyt tuli ekana mieleen.
Moderaattori - player since 28.2.2008

IRIS - ANAKIN - NITA - IRRE - HERA - NOMI - CADELL
Avatar
kujakettu
Manaatti
 
Viestit: 955
Liittynyt: 10. Helmi 2013 23:53

Re: Mainontaa! (TÄRKEÄÄ!)

ViestiKirjoittaja Rosadum » 07. Touko 2014 21:59

Ihan mahtavaa! :D Tykkään myös lehtisen tod. näk. nimestä, vaikka sitä vähän typeräksi haukuttiinkin...

Kuulostaa hyviltä nuo Amen ideat, vaikka A5 on hyvin pieni koko. En ehkä lähtisi iskemään siihen ainakaan sekä kaikkia laumanjohtajia että saarta taustalle, vaan noudattaisin ennemmin KISS-sääntöä (keep it simple stupid). TAI vaihtoehtoisesti saari jonnekin sinne esittelytekstin taustalle / erilliseksi kuvaksi toiselle sivulle, johtajat ensimmäiselle.
Jos joltakulta ei löydy sattumalta hyvää taitto-ohjelmaa koneelta, PowerPoint (varsinkin uusin versio) toimii varmasti, varsinkin näin pienessä lehtiössä, erinomaisesti.
Sillä voi tehdä jopa pientä kuvanmuokkaustoimintaa, jos sävyjä täytyy yhtenäistää tms.

Sen verran ehdin ajatella värejä, että minusta Caralian mainokseen ei välttämättä sovi ainakaan kokomusta tausta, vaikka siinä olisi toisaalta sellaista kivaa kohtalokkuutta. Sen sijaan joku maanläheinen sivellinjälki voisi toimia hyvin myös mustavalkoisen Caralian taustalla.

Tekstiä pitäisi olla sopivasti, eli aika vähän, mutta kuitenkin sen verran, että asiasta kiinnostuneet voivat syventyä hetkeksi läpyskään. Casarin osoite oli erinomainen idea :)
Menossa mukana:
Aavikkohevonen, aamuauringon lapsi Adorée
Tasankohevonen, varjona vierelläsi Makil
Metsäponi, sydämenmurskaaja Sado
Seuranhaku ~ Aikajanat
Avatar
Rosadum
Cara-lapsi
 
Viestit: 286
Liittynyt: 29. Elo 2013 19:01

Re: Mainontaa! (TÄRKEÄÄ!)

ViestiKirjoittaja Siuri » 11. Touko 2014 11:24

Kiitos molemmille mahtavista ideoista! :)

Löytyykö niille toteuttajaa?
Sachin pelinurkka ~ Aikajana ~ Seuranhaku ~ DA
Sachi köpötellyt mukana 06.03.'10 ->

o. Falcon - Ylänköhevonen
o. Lawless - Lumihevonen
t. Loska - Lumihevosten johtajatar
t. Titania - Tasankohevonen
t. Nessa - Vuoristoponi
o. Tuisku - Lumihevonen
o. Arthur - Vuoristoponi
t. Meg - Tasankohevonen
o. Lucas - Ylänköhevonen
t. Sinna - Metsäponi


» Matkalla kulkeneet: Adolf, César, Luna, Thalassa, Kashmir, Halla, Zephyr, Roll, Vonder & Darius
Avatar
Siuri
Admin
 
Viestit: 3039
Liittynyt: 20. Huhti 2010 17:01
Paikkakunta: Tampere

Re: Mainontaa! (TÄRKEÄÄ!)

ViestiKirjoittaja Mwjan » 11. Touko 2014 12:25

Tiedä sitten kuka on innokas piirtämään kuvat? Itse ainakin voisin tarjoutua piirtämään muutaman kuvan yksinkertaisella tyylillä vai otammeko valmiina olevia kuvia? Mites pelkät pääkuvat johtajista siihen etusivulle ja taakse saari ja jokunen teksti? Joku taiteellinen asettelija saa sitten suorittaa sen homman.
Mwjan
 


Paluu Suunnittelu ja ongelmanratkaisu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron