Se viimeiseksi nauraa joka hitaimmin ajattelee

Lammen ympärillä kasvaa puita ja pieniä pusikkoja. Vesi on kirkasta ja suhteellisen lämmintä meriveden viileyteen verrattuna, mutta hieman toista lampea kylmempää. Tämä lampi on aavistuksen syvempi kuin toinen, mutta siellä ei asu hevosille kovin vaarallisia eläimiä.

Re: Se viimeiseksi nauraa joka hitaimmin ajattelee

ViestiKirjoittaja mokotti » 25. Helmi 2013 17:44

Myös Nolla oli saanut iskuja Novalta - hyvä vain orin mielestä, mutta ei paljon satuttanut tammaa. Novembre huomasi pian vuotavansa hieman verta lavastaan, koska oli saanut samassa rytäkässä avohaavan. Verenvuoto ei ollut onneksi vuolasta, vaan pieniä pisaroita riippui beigessä turkissa. Kipu pisteli kovasti tämän kylkeä ja sain orin ähkimään kivusta. Punaharjas ravasi karkuun suurempaa, eikä katsonut taakseen sillä tarkkaili kovasti askeliaan ettei kaatuisi. Tiheä aluskasvillisuus on vaarallinen, sillä juuret, kivet ja kuopat voivat yllättää. Myös pedot voisivat vaania pensaiden takana. Nova huomasi pian edessään paksun polun, jota on tallattu jo pitkään. Siinä näkyi kavioiden jälkiä, eli hevoset olivat kulkeneet siitä. Punaharjas hidastaa vauhtiaan käyntiin ja vilkaisee pikaisesti taaksensa. Ei merkkejä hullusta tammasta - Nollasta. Orii henkäisee helpotuksesta. Se oli silti yhä hermostunut ja pelkäsi, että tamma hyppäisi lähettyviltä orin niskaan vielä kiinni. Nova tarkkaili herkeämättömänä ympäristöään ja haisteli ilmaa. Pian se pysähtyi jääden tarkkailemaan ympäristöää.

Pieniä pisäroita alkoi tippumaan tummenevalta taivaalta.
"Tämä tästä vielä puuttuikin..." punatukka murahti ja jatkoi matkaansa. Taivas tummeni tummanharmaaksi ja pian oriin keholle tippui rajummin suurempia pisaroita. Ne tunkeutuivat vähitellen turkin läpi nahkaan, mutta onneksi ilma oli lämmin niin tämä ei kylmettänyt. Novembren harja kastui myös sekä häntä, mutta tämä ei tätä haitannut. Se vain kulki pää lähestulkoon maassa raahaten mutta kuunnellen ja haistellen vaaran varalta, eli Nollan. Tästä tuntui jo hieman, että huono onni seuraisi Novaa - tietämättömyys saaresta, hullu Nolla, kipeä kylki ja nyt tämä perkeleen sade. Tänään orilla oli suorasanaisesti paska päivä, ja toivoi, että seuraava päivä olisi parempi. Nova käveli kauan, kunnes päätti mennä pitämään sadetta suuren ja vanhan puun alle, jonka lehdet suojasivat rankkasateelta.

Novembre "poistuu"
kiitokset myös! :)
mokotti
 

Edellinen

Paluu Pohjoinen lampi

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron