Trying not to need you was tearing me apart [YH/LM]

Onlinealue kattaa kaikki Caralian pelialueet. Alue, jolle peli sijoittuu, tulee merkitä pelin otsikkoon (esim. "tasankohevoset - lehtimetsä" -> TH LM tai TH ja täsmennys peliviestin alkuun). Lyhenteet nähtävillä täältä Onlinessa pelataan nopeatempoista peliä pelaajien ollessa samaan aikaan paikalla. Pelin jäädessä kesken se jäädytetään.

Trying not to need you was tearing me apart [YH/LM]

ViestiKirjoittaja Zarroc » 30. Kesä 2015 19:02

[mukaan sussu & mielipuoliukki. jos ei tällä kertaa sukukokousta.]

ZOE

Kesä oli saapunut lehtimetsään vähitellen, kuin varkain. Samalla tavalla se oli saapunut minunkin luokseni, kiistatta minua varoen. Kieltämättä auringonsäteet tuntuivat välillä mukavan lämpimältä tummalla karvallani, vaikka nyt olikin ilta. Pientä sadettakin esiintyi toisinaan, mutta en oikeastaan kyennyt huomaamaan sitä.
Nojasin suurta koivua vasten lehtimetsän sydämessä, ainakin siltä se tuntui tästä kohden katseltuna ja lepuutin kipeää etujalkaani. Se oli päivä päivältä enemmän minun kaltaiseni, vanha ja vittuuntunut kaikkeen ympärillä olevaan.

Annoin katseeni kiertää laiskasti ympäristössä, josta ei kummallista kyllä kuulunut pihahdustakaan. Ilma oli hieman painostava ja saatoin vain kuvitella, kuinka ukkonen keräsi pilviä itselleen jossain vuorten päällä. Vain lähettääkseen ne tänne kiusaamaan meitä muita, jotka joutuivat jatkamaan poluilla tallaamista. Toisaalta voittihan tämä uintiretken mereen, jos halusi oikeasti ajatella edes jotenkuten positiivisesti. Mutta kukapa helvetti sellaistakaan jaksoi, joten hieman rentoutuneena luimistin korviani ja suljin silmäni hetkeksi.

Kenties saisin nukuttua edes muutaman minuutin tässä näin, ennen kuin täytyisi taas rientää herra ties minne. Tosin se herra ei kyllä tiennyt paskaakaan todellisesta elämästä, muutenhan aina täällä olisi kaunista, kukaan ei kuolisi eikä kenelläkään olisi kipuja.
Eikä ainakaan minun typerä tyttäreni menisi poikimaan jonkun muun puolison kanssa lapsia. On siinäkin kakara, sietäisi korvilleen saada.

Silti toivoin saavani olla sen lapsen elämässä edes sekunnin verran.
Zarroc liittyi Caralian riveihin lokakuussa 2009.

Aktiivipalveluksessa parantajista murhaajiin:
» Afgeleopen Zoe "Aggressiivinen"
» Kotka "Tyyni"
» Khimaira "Epäuskoinen"
» Rijm "Surullinen"
» Zeraw "Katkera"
» Ragenan "Epäileväinen"
» Murhaaja "Välinpitämätön"
» Hefaistion "Ahdistunut"
» Replica "Epävarma"
» Winchester "Neutraali"
» Cherisa - Arkkienkeli "Psykoottinen"
» Добыто "Nöyrä"
» Ra'zac Avrae "Hyväuskoinen"
» Ijzer "Nuori"
» Routakyyhky "Jäyhä"
» Vidar "Murehtiva"

Elämä on tulta
En jaksa enää juosta
Hakekaa minut pois täältä
Tehkää päivistäni arvokkaita

Rivinoteeraukset.
Galleria.
Korppi.
Avatar
Zarroc
Jokapaikanhöylä
 
Viestit: 3667
Liittynyt: 02. Heinä 2010 12:17
Paikkakunta: Kuopio

Paluu Onlinepeli

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron