Aikomuksena lentää kuuhun ja takaisin

Sademetsien aluskasvillisuus on erittäin tiheähköä, jonka takia siellä on vaikeahko liikkua. Tiheä kasvillisuus kuitenkin takaa sen, että sieltä löytyy vaikka minkälaisia piilopaikkoja piiloutumista varten, jos jollakin on aivan hengenhätä. Piilopaikat ovat kuitenkin hevosille osaksi myös vaaraksi, sillä monenlaiset pedot pääsevät piiloutumaan niiden varjoon.

Aikomuksena lentää kuuhun ja takaisin

ViestiKirjoittaja Squan » 08. Touko 2014 16:13

[Amethyst ja Nita tänne näin :)]

HAWK CESOVEI

Aina yhtä turvallinen ja mukava yhteismaan sademetsä. Tästä paikasta mä tykkään. Tänne, kun tulee niin aika 100 prosenttisen varmuudella törmäät tuttuun tai löydät uutta seuraa. Ja mikä parasta, kaikki jotka täällä liikkuu on eri laumoista. Tosin.. En kyllä tiedä ketä tasankohevosten laumaa kuuluu, että olisi ihan kiva niihin hevosiin törmätä. Koska olenhan aikoimassa liittyy siihen heti, kun löydän sen johtajan, mutta ei tässä mikään kiire ole. Voisin, vaikka suunnata tässä Magic Drinkin puolelle tai sit vain hilluskella täällä. Saa nähdä miten käy. Seuraa kyllä haluan. Joku kiva neiti olisi aika bueno tässä vaiheessa, mutta ei pidä olla liian nirso seurasta. Kyllä saman sukupuolen edustajaki kelpaisi kaveriks tällä hetkellä. Pääsisi ainekin hyvin perseilemään, kun ei noista tammoista yleensä siihen ole.

Katseeni kohoaa puiden yläoksiin joiden välistä näkyy vähäsen kauniin sinistä taivasta. Oli keskipäivä. Linnut lauleskeli korvia särkevästi ja ilmasto oli täällä tänään ihan jees. Ei liian kuuma tai.. niin eihän täällä kylmää koskaan ollutkaan. Odotin innolla kesää ja lämpöisiä vesiä, mutta sitten alkaa sademetsässä hilluminen olemaan hikistä puuhaa.. Mutta sitten onkin hyvä mennä uimaa. Uiminen se vasta muksua puuhaa on. Jatkoin leppoista kävelyä polkua pitkin joka vei kohti pohjoista lammikkoa. Olikohan siellä tänään ketää? Nyt ei ainekaan lähistöllä näkyny tai kuulunu ketään, mutta eiköhän asiaa tule muutos jossakin vaiheessa. Ainekin toivon mukaan.
Squan
 

Paluu Sademetsä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron