Kolme kuuta

Metsä on melko avaranpuoleista aluetta, joka on loistava ajanviettopaikka helppokulkuisen maaston sekä metsien hyvän kunnon vuoksi. Monet hevoset saattavat ottaa laukkakisoja keskellä havumetsiä pujotellen kuusien ja mäntyjen oksien väleistä, kerta tilaa sen verran löytyy, vaikka silmien täytyy silti olla auki, ettei pää kalahda puunrunkoon vauhdin hurmassa.

Kolme kuuta

ViestiKirjoittaja Kuutar » 25. Maalis 2014 17:28

[Paikalle KawaiiFuyu Merrakilinsa kanssa ^_^]

Magna Bellator

Thor kulki sademetsän laitaa kohti havumetsäaluetta. Se haistoi havujen tutun tuoksun, joka toi mieleen varsa- aikojen huolettomat päivät. Ori haistoi myös toisen tuoksun. Nimittäin Merrakilin, joka oli siitä päätellen lähtenyt seuraamaan. Thor ei oikeastaan ollut uskonut tamman lähtevän mukaan, mutta hymähti hiljaa keskeyttämättä taivallustaan.
Yö alkoi lähestyä kovaa vauhtia, ja aurinko oli jo laskenut lähelle taivaanrantaa. Thor rakasti yötä. Tai ainakin se piti yöstä enemmän kuin päivästä. Valoisaan aikaan orin oli vaikea pysyä huomaamattomissa suuren kokonsa ja helposti erottuvan värinsä vuoksi. Sen sijaan öisin, jolloin kaikki peittyä mustaan harsoon, jopa Thorin kaltainen suuri ori saattoi pysyä näkymättömissä.

Viimein Thor saapui suuren mäntymetsikön laitaan. Se nosti päänsä ylös ja veti syvään henkeä. Ori rakasti tätä tuoksua, joka oli ollut sen ainoana seuralaisena yksinäisinä aikoinaan ennen Caraliaa. Thor asteli syvemmälle metsään. Se tiesi havumetsissä elävän petoja, joista sudet ja ilvekset olivat ajan myötä tulleet sille hyvinkin tutuiksi.
Thor laski päänsä alas ja haisteli maata. Se erotti noin päivän vanhan ahman hajujäljen ja nostaessaan päänsä kuuli hiljaisen huuhkajan huhuilun. Koska välittömiä vaaranmerkkejä ei ollut havaittavissa, ori jatkoi määrätietoisesti kulkuaan kohti lähenevää veden tuoksua.
Kuutar
 

Paluu Havumetsä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron